DN > Ekonomi

Wednesday, 03 March, 19:35

DN - 11 feb 21 kl. 13:42

Förslag: Skärpta krav för motorvärmareDet ställs allt hårdare krav på bilars utsläpp, men inte när det gäller bensin- och dieseldrivna motorvärmare..
Läs mer på DN

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förslag, Skärpta, kravför , motorvärmare
YLE - 16 sep 14 kl. 04:46

Skärpta krav på vindkraftspark i Korsholm

Korsholm skärper kraven på vindkraftsparken på Märkenkall. Kommunstyrelsen tog till skarpare formuleringar än utvecklingssektionen. Vindkraftsparken på Märkenkall vållade en lång diskussion i kommunstyrelsen och det slutade med att man skrev om förslaget från utvecklingssektionen.

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

YLE - 12 sep 14 kl. 11:08

Skärpta regler för drönare i höst

Att flyga med civila drönare i tät bebyggelse och över publikhav kommer snart att vara förbjudet. Under hösten kommer trafiksäkerhetsverket Trafi med nya regler angående drönarna, och i november väntas luftfartslagen förnyas. De obemannade luftfarkosterna har blivit allt vanligare både i civilt och kommersiellt bruk.

Cornucopia - 17 okt 17 kl. 14:41

Skärpta bolånekrav skjuts upp av Finansinspektionen

Ytterligare skärpta amorteringskrav skjuts upp av Finansmyndigheten. Huruvida det gynnar valrörelsen är en annan fråga, då kraven kommer införas närmare valet än tidigare.

Finansinspektionen skriver:"Finansinspektionens förslag till ett skärpt amorteringskrav har varit på remiss.

Affärsvärlden - 10 jul 15 kl. 07:16

Greklands nya förslag ligger närmare långivarnas krav

Det förslag på 13 sidor som den grekiska regeringen sent på torsdagen skickade in till långivarna förefaller ligga närmare långivarnas krav på några av de mest omstridda områdena, men det finns ingen omedelbar bedömning kring huruvida de är tillräckliga för att kunna resultera i en uppgörelse..

Kristianstadsbladet - 10 jul 13 kl. 08:30

Förslag på 100 miljoner är nära

Foto: BOSSE NILSSON
Ett beslut om Kristianstads IP rycker allt närmare. Och nu, om 16 dagar, ska inblandade föreningar själva komma med ett kostnadsförslag. Ett förslag både Kristianstads FF och Kristianstads DFF ställer sig bakom.

BT - 26 feb 14 kl. 19:46

Förslag till ny regering i Ukraina

Förslag till en ny ukrainsk regering presenterades i kväll på Självständighetstorget i Kiev, centrum för revolutionen. Tidigare under dagen förklarades den avsatte presidenten Viktor Janukovytj som internationellt efterlyst.Janukovytj befinner sig fortfarande i Ukraina, uppger landets åklagarmyndighet, och finns nu uppsatt på en lista över internationellt efterlysta personer, rapporterar nyhetsbyrån Reuters.

Nyan - 16 dec 13 kl. 14:00

Ändringsförslag om lyxhotell godkändes

Det planerade lyxhotellet på Lotsberget i Mariehamns inlopp kom ett steg närmare ett eventuellt förverkligande i torsdags. Stadsstyrelsen godkände då förslaget om ändrad stadsplan för området. Förslaget som godkändes utgår från att Lotsberget ställer höga krav på hotellets placering och arkitektur.

YLE - 15 apr 14 kl. 21:10

EU steget närmare ursprungsmärkning?

Europaparlamentet har röstat för att införa krav bland tillverkare att märka sina varor med texten "Made in". Kravet skulle ge konsumenter mer information om var kläder, skor och andra konsumtionsvaror tillverkats. Men många företag och länder motsätter sig förslaget.

Skånskan - 06 dec 18 kl. 11:00

Samarbete ett krav

Osby/Östra Göinge Hårdare styrning av jaktarrenden och mer engagemang från markägare.– Jag tror att markägaren har den största makten att påverka hur utfordringen av vildsvin ska regleras och hur jakten ska skötas. Det säger Nils Carlsson, viltförvaltare på länsstyrelsen i Skåne apropos den debatt som pågår om att nu måste något radikalt göras för att begränsa stammen.

YLE - 07 okt 19 kl. 12:46

Vasa centralsjukhus ett steg närmare omfattande jour – kraven på svenska vid Seinäjoki sjukhus tas bort

På måndagen lämnade regeringen in ett förslag om att hälso- och sjukvårdslagen ska ändras för att en omfattande jour vid Vasa centralsjukhus ska vara möjligt. På sjukhuset pågår hela tiden jobbet med att möta de krav som jouren ställer, bland annat tandvården måste kompletteras..

Fler nyheter från DN

DN - 3 timmar sedan

”Skavsta flygplats bara veckor från konkurs”

Skavsta flygplats är bara veckor från konkurs. Det menar flygplatsens vd Cédric Fechter, som nu efterlyser hjälp från Nyköpings kommun. –.

DN - 4 timmar sedan

Förlängt straff för Falcon Funds-mannen

Redan fängelsedömda Max Serwin döms i andra delen av pensionshärvan..

DN - 4 timmar sedan

Lyxmodellen som slutade som rishög

Trabanten var folkets bil i Östtyskland. Simpel och seglivad, men också svåråtkomlig, dyr och omöjlig när muren föll..

DN - 6 timmar sedan

Riksdagspress på regeringen om slutförvar

Riksdagen nöjer sig inte med regeringens ”vi har ingen exakt tidsplan” om när beslut kan väntas om slutförvar för det svenska kärnavfallet..

DN - Igår: 19:19

”Vi är livlinan i det svenska kraftsystemet”

När oljekraftverket i Karlshamn sattes igång den 4 februari skedde något som inte passar Sveriges miljöprofil..

DN - Igår: 11:20

Kinas rikaste tjänar pengar på buteljvatten

Jack Ma, grundare av Alibaba och Ant Group i Kina, är inte längre rikast i landet, enligt den kinesiska Hurun Global Rich-listan för 2020..

DN - Igår: 06:12

Volvo satsar på enbart el till 2030

Företaget ska bara sälja elbilar senast 2030, skriver de i ett pressmeddelande..

DN - Igår: 21:47

USA planerar koldioxidskatt på varor från andra länder

USA planerar att ta ut en skatt på varor som tillverkas i länder som inte belägger sina produkter med koldioxidskatt..

DN - I förrgår: 14:05

Strömningstjänster under ständig förändring – DN har kartlagt alternativen

Strömningsjättarna producerar mer och mer eget innehåll på svenska, Dplay har bytt namn och Disney+ har lanserats i Sverige..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.