Dagens Media > Ekonomi

Friday, 05 March, 17:19

Dagens Media - 11 feb 21 kl. 13:21

Nent tar in över 4 miljarder för att ta Viaplay till fler marknaderNent har gett ut en riktad nyemission på 10,6 miljoner B-aktier. Det tillför bolaget drygt 4,35 miljarder kronor – som ska användas till att lansera Viaplay på tio nya marknaden till och med 2023..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Viaplay

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nent, tarin över 4 , miljarderför att ta , Viaplay till fler marknader
Sydsvenskan - 17 sep 11 kl. 06:30

Stora företag tar små steg

Astra Zeneca har inte lanserat en ­storsäljare på åtta år. Det en gång så innovationsstarka Saab hade sitt senaste genombrott 2000. Och ­Sony Ericsson tappar marknadsandelar.

Politikerbloggen - 08 jan 13 kl. 18:00

Nytt motförslag till Centerns idéprogram


MOTFÖRSLAG. Det interna bråket om Centerns idéprogram fortsätter. I dag presenterar Centerpartiet i Östergötland ett motförslag till det omdiskuterade föreslagna programmet.

Expressen - 06 okt 16 kl. 10:31

Storytel vill växa – tar in 100 miljoner kronor

Den populära ljudboksappen Storytel vill fortsätta att växa. Nu väljer bolaget att ta in 100 miljoner i en riktad nyemission. – Det vi kikar på är att med start från nästa sommar gå in på några fler marknader.

VA - 29 apr 11 kl. 07:00

Från Nigeria till Nordsjön

29 april Adolf lundin startade sin prospekteringsfirma för exakt fyrtio år sedan. Ett generationsskifte senare har bröderna Ian och Lukas byggt vidare på bolagsgruppen som nu kontrollerar tillgångar värda över 100 miljarder kronor. Adolf Lundins pragmatiska affärsidé har länge varit Lundingruppens credo: att ge sig in i länder som större och trögrörligare bolag tvekat att ge sig in i.

YLE - 07 dec 14 kl. 05:35

Allt fler finländare flyttar till USA

Lågkonjunkturen i Finland har lett till att allt fler finländare riktar blickarna mot USA. Utflyttningen från Finland till USA ökar, och tiotals finländska företag planerar som bäst att etablera sig på andra sidan Atlanten. Antalet finländska medborgare som flyttar till USA har ökat med ungefär 35 procent under de tre senaste åren.

VA - 15 apr 11 kl. 15:13

Så ska Primes pr-kung övermanna USA

15 april Förstora  Carl Fredrik Sammeli har två husgudar. Den ene gav honom sparken, den andra gifte han sig med. Den förstnämnde är entreprenören Jan Stenbeck, Sammeli jobbade som konsult och informationschef på mediemogulens MTG i slutet av 1990-talet.

Sydsvenskan - 07 jan 11 kl. 06:31

Fler frisörer får anställning

Foto: Anna BAnk
?
Hyrstolar och anställda Det är vanligt att frisörer är egenföretagare och hyr en stol i en salong istället för att vara anställda. Men sedan ett par år tillbaka har salongerna börjat anställa i högre grad.

Dagensanalys.se - 15 maj 17 kl. 18:08

Digitalkrisen hos svenska mediebyråer – flera miljarder kronor förlorade

Häromdagen när jag satt på ett café i Stockholm hörde jag en diskussion vid bordet bredvid. De pratade om hur miljardtals kronor passerar förbi mediebyråernas näsor för att landa hos Facebook och Google. Detta trots att annonsörerna lovat motsatsen.

SmålandsPosten - 24 jul 14 kl. 07:20

Mera spel till Mena

Det brukar kallas spelvärlden, men namnet till trots ryms inte hela världen där. Majoriteten av alla spel utvecklas och i USA, Europa eller Japan. Och det är även främst för konsumenter på dessa marknader som spelen produceras.

BT - 10 dec 14 kl. 13:26

Damberg: Fler problem väntar Telia

Stöd till tvångsarbete i Uzbekistan kommer inte att vara det sista exemplet på Telia Soneras problem i regionen, tror näringsminister Mikael Damberg. Men han tycker att bolaget försöker ta ansvar för verksamheten i de diktatoriska länderna.- Som representant för staten anser vi att alla de bolag som vi är ägare i ska följa de FN-deklarationer och principer som finns för företag om de mänskliga rättigheterna, säger Damberg (S), apropå att Telia Sonera stöder den ökända bomullsskörden i den korrupta diktaturen.

YLE - 20 apr 17 kl. 10:33

Google utredde: Datacentraler kunde ge Finland fler miljarder euro och tusentals arbetsplatser

Den internationella datacentralsindustrin växer snabbt. En ny utredning som är beställd av Google visar att Finland har goda förutsättningar att locka nya datacentraler hit. Industrin omkring datacentralerna gynnar Finland.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.