Realtid > Ekonomi

Monday, 08 March, 00:28

Realtid - 11 feb 21 kl. 12:53

Bankerna satsar på rådgivning, konsumenterna på robotarKonsumenter och företag litar alltmer på robotmjukvara för att sköta ekonomifrågor. .
Läs mer på Realtid

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bankerna, satsar, rådgivning, konsumenterna, robotar
YLE - 13 nov 14 kl. 09:57

Kyrkan satsar på drop in rådgivning

Kyrkans familjerådgivning satsar på öppet hus och drop in rådgivning för en dag för att uppmärksamma att familjerådgivningen fyller 70 år i år. Familjeterapeut Siv Jern hoppas att en drop in dag kan bidra med att göra tröskeln ännu lägre att ta kontakt. - En drop in dag är en möjlighet att dels se var familjerådgivningen finns och vem vi är.

BT - 24 sep 12 kl. 16:16

Pensionsbolag satsar stort på reklam

Svenska banker och försäkringsbolag lägger omkring 700 miljoner kronor på reklam varje år, visar en undersökning. ? Konsumenterna är i ett väldigt underläge, säger sparekonomen Claes Hemberg.

SR - 29 dec 14 kl. 10:00

Kyrkan satsar på gratis asylrådgivning

Ökade flyktingströmmar har gjort att Svenska kyrkan fått ett ökat behov av juridisk asylrådgivning. Nu satsar kyrkan på kostnadsfri rådgivning i asylfrågor till flyktingar och andra migranter..

Cornucopia - 01 jul 20 kl. 15:17

Lägsta riksbanksräntan någonsin för bankerna - som täljer guld på bolånen - borde sänkas 0.65 procentenheter

Inlägget innehåller längst ner reklam från bloggens samarbetspartner Compricer.
Med dagens till synes besked om oförändrad reporänta får nu de svenska bankerna de lägsta räntorna någonsin från Riksbanken, men detta avspeglas inte på de rörliga bolåneräntorna. Sedan coronakrisens början har den svenska centralbankens utlåningsränta för bankerna sänkts med 0.

Realtid - 22 apr 20 kl. 08:22

Cushman & Wakefield satsar ytterligare på strategisk rådgivning

Cushman & Wakefield satsar nu än mer på strategisk rådgivning inom värderingsverksamheten genom ett dedikerat team med särskilt fokus på strategiuppdrag..

HBL - 12 jun 13 kl. 15:24

Maten närmar sig konsumenterna

Konsumenternas krav på bättre ursprungsmärkning har fått positivt bemötande bland jordbrukarna. Det säger verksamhetsledaren vid Svenska Lantbruksproducenternas centralförbund, SLC, Jonas Laxåback. Enligt honom ligger det i allas intresse att börja satsa mer på närproducerat.

Alingsås tidning - 14 apr 17 kl. 05:30

Doggy satsar på nya produkter

Doggy satsar på nya produkter som efterfrågats av konsumenterna.
En hundmat helt utan spannmål är en av nyheterna.
– Konsumenterna har efterfrågat det, säger Frida Bresander, brand manager på Doggy.

DI - 16 jun 14 kl. 09:49

Bankerna inför lånelicens

Bankerna inför en licensiering av sina medarbetare som jobbar med bolånerådgivning..

Realtid - 07 jul 20 kl. 08:24

Robotförvaltning vinner mark på bankerna

Sparbankerna ihop med fondanalysföretaget Indecap lanserar en mobil tjänst för robotrådgivning. Satsningen visar på en tydlig trend bland bankerna..

VBL - 19 feb 13 kl. 07:13

Konsumenterna klagar på bredband

Konsumenterna klagar mest på datakommunikationstjänsterna och speciellt på bredbandskontakterna, framgår det av en enkät som forskningsföretaget EPSI Rating har gjort. Minst kritik får apoteken, försäkringsbolagen och bankerna..

HBL - 19 feb 13 kl. 08:45

Konsumenterna klagar på nätkontakterna

Konsumenterna klagar mest på datakommunikationstjänsterna och speciellt på bredbandskontakterna, framgår det av en enkät som forskningsföretaget EPSI Rating har gjort. Minst kritik får apoteken, försäkringsbolagen och bankerna.En fjärdedel av de som svarade på enkäten klagade på mobila bredband.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.