Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 27 February, 02:05

Dagens Media - 11 feb 21 kl. 11:20

De ska guida SvD:s läsare i podd-världenSvD rekryterar kulturjournalisten Tara Moshizi och radioproducenten Alexander Dominici rekryteras till Svenska Dagbladet. På SvD ska de ge sina bästa poddtips..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
SvD, Tara Moshizi, Alexander Dominici, Svenska Dagbladet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De ska guida, SvD:s, läsarei , podd-världen
SvD - 04 apr 17 kl. 06:30

Året då visselblåsare blev landsförrädare

Häromdagen varnade SVT Nyheter för den anonyma Facebooksidan ”Rädda vården”, som uppgavs sprida ”material som gestaltar en svensk sjukvård i kris”. SVT spårade upp och hängde ut identiteten på den undersköterska som (tillsammans med två kollegor inom sjukvården) haft fräckheten att anonymt ifrågasätta den statssanktionerade bilden av den offentliga vården. Annat var det för några år sedan.

SvD - 07 maj 15 kl. 17:45

Kontroversiell föreläsare på ISDP

Den svenska tankesmedjan ISDP, som finansieras av regeringen, har bjudit in en föreläsare som är känd för sina teorier om muslimer som ett hot mot Västvärlden..

SvD - 04 dec 15 kl. 20:15

Under strecket-podden: "Bussresan som förändrade världen"

Nu kan du lyssna på det nionde avsnittet i Under strecket-podden, "Bussresan som förändrade världen" – om hur Rosa Parks för 60 år sedan genom att vägra ge upp sin plats åt en vit passagerare satte fart på upprivandet av USA:s raslagar – av Elisabeth Braw. Uppläsare: Clemens Poellinger..

SvD - 20 feb 16 kl. 17:23

Umberto Eco hyllas över världen: "Mannen som visste allt"

En europeisk intellektuell som visste allt och som fängslade, förbryllade och fascinerade sina läsare runtom i världen. Så hyllas den italienske semiotikern och författaren Umberto Eco som gick bort på fredagskvällen 84 år gammal..

SvD - 25 jan 16 kl. 15:23

Skandalen som fick läsare att lämna Bamse

Grattis Bamse 50 år!. Den blåbyxade brunbjörnen med sitt udda gäng har charmat flera generationer barn. Men han har också lyckats reta delar av vuxenvärlden mer än en gång.

Cornucopia - 27 maj 15 kl. 18:13

SvD:s nya sajt - dödsryckningar från patienten?

Schibsted/SvD har rullat ut en ny websajt, som förstås hyllas av journalistkåren. Jag anser dock att sajten är en kraftig försämring, och frågan är om det handlar om dödsryckningar från patienten.

Alla läser förstås sajter olika, och en stilren design ser kanske seriös ut, men jag ser bara tomma vita pixlar.

Cornucopia - 04 aug 15 kl. 09:42

Bloggläsarna: SvD bästa stormedia, Aftonbladet sämst

I en sammanfattning av söndagens läsarenkät om bästa respektive sämsta större mediakanal ger bloggläsarna bäst omdöme till Svenska Dagbladet och (föga överraskande) sämst till Aftonbladet. Göteborgs-Posten kommer in näst högst och även Dagens Industri och Sveriges Radio får goda omdömen.

Resultaten är sorterade på ett index som är procent som angivit kanalen som bästa i listan minus procent som angivit den som den sämsta i listan.

SvD - 11 sep 16 kl. 11:36

Läsarnas minnen: ”Rädsla för ett tredje världskrig”

Bilderna på de två kapade flygplanen som styr rakt in i tvillingtornen i New York och exploderar i ett eldhav finns inetsade i minnet även hos svenskarna. Det har hunnit gå 15 år sedan attackerna mot World Trade Center, men få har glömt tisdagen i september som skakade världen. ”Terrorn kom in via teven till våra hem.

Dagens PS - 25 okt 16 kl. 11:49

Blytung firma spår: Så ser världen ut om några år

Glöm apparna. Redan inom några få år kommer en stor del av företagen, och i sin tur användarna, ha övergett programmen som varit de senaste årens ”big thing” i smarta telefoner, surfplattor och i till och med tv-apparater. ”Det finns så många appar i appbutiker.

HBL - 23 sep 12 kl. 06:37

Omstöpning av tidningsvärlden att vänta

Nyheten om att 60 tjänster tas bort på Svenska Dagbladet i Stockholm förebådar förändringar i hela branschen. ? Det här är det första riktigt stora strukturella ingreppet som sker i vår medieomgivning på länge, säger Hufvudstadsbladets chefredaktör Jens Berg.

SvD - 22 sep 12 kl. 09:05

Världens vackraste öar ? enligt läsarna

SvD:s läsare listar vilken ö som är vackrast i världen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.