PrivataAffärer > Ekonomi

Saturday, 27 February, 16:33

PrivataAffärer - 11 feb 21 kl. 10:00

Förvaltaren: Tre spännande amerikanska småbolagI ett inlägg på Handelsbankens placeringssajt pekar han på att USA har en tradition av innovation och stark entreprenörsanda, och historik av att få fram snabbväxande lönsamma bolag. Han lyfter fram tre intressanta bolag som med amerikanska mått kan betraktas som mindre börsbolag. Graphic Packaging är en investering på temat ”från plast till papper”. ”De har nära 40 procents marknadsandel på pappersförpackningar i USA och är en viktig del av lösningen när globala konsumentjättar ställer om till mer hållbara förpackningar”, säger By. Darling Ingredients är ett bolag som återvinner matrester och förädlar till fetter och proteiner.
Läs mer på PrivataAffärer
Läs mer om:
Handelsbankens, USA, Packaging, By, Ingredients, Recovery

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Förvaltaren, Tre, spännandeamerikanska , småbolag
PrivataAffärer - 12 sep 19 kl. 04:00

Förvaltaren: Tre spännande småbolag

Carnegie Fonders Carnegie Micro Cap backade 0,2 procent i augusti, vilket var bättre än Stockholmsbörsen som helhet. Förvaltaren Viktor Henriksson håller fram tre av favoritaktierna i sin senaste månadsrapport. Alla tre innehaven visar på uppgångar runt 20 procent under månaden.

PrivataAffärer - 02 nov 18 kl. 11:18

Hernhag: Tre spännande tillväxtaktier just nu

Nicke : Dina tre bästa tilväxtaktier nu när de blivit lite billigare?
Marcus: Tre spännande tillväxtaktier är Fenix, Evolution Gaming och det osäkrare kortet G5. Erik: Hej!

PrivataAffärer - 01 apr 15 kl. 12:43

Analys: Tre spännande utdelningskungar

Långsiktiga placerare tittar med fördel både mot utdelnings- och vinsthistoriken, samt mot aktiens värdering. Här är tre spännande bolag med goda trender i ryggen....

PrivataAffärer - 14 dec 18 kl. 11:08

Hernhag: Tre spännande tillväxtcase

Boktips: Just nu finns Marcus Hernhags fyra aktieböcker att köpa i vår butik. Klicka här för att komma till bokhandeln. Olof: Hej Marcus.

PrivataAffärer - 07 feb 20 kl. 11:00

Förvaltaren: Småbolag kortsiktigt överköpta

Småbolagen på Stockholmsbörsen steg 42 procent i fjol vilket var 7 procentenheter bättre än storbolagen. Småbolagen har därmed slagit de stora bolagen 14 av de senaste 18 åren, säger Danske Invests Petter Löfqvist. Den kraftiga uppgången gör dock att småbolagen är överköpta, i alla fall på kort sikt.

PrivataAffärer - 08 apr 15 kl. 12:38

Tre chansaktier att titta närmare på

Satsa bara på chansaktier i bolag som går bra och undvik de bolag som går sämre. Det skriver Privata Affärers Marcus Hernhag som också tipsar om tre spännande chansaktier att titta närmare på....

PrivataAffärer - 27 sep 19 kl. 11:35

Hernhag: Tre utländska investmentbolag på lång sikt

Adam R: Hej Marcus! Skulle du kunna ge förslag på tre, fyra stycken utländska investmentbolag att som du tror är bra alternativ på mycket lång sikt, det vill säga 20-30 år? Skulle vara roligt att ha lite alternativ till de svenska bolagen.

PrivataAffärer - 30 mar 20 kl. 07:18

Fondförvaltaren: Vårt strategibyte var enormt lyckat

Fakta: Fondbolaget Fondita är ett botique fondbolag med fokus på aktiefonder. Placeringsfilosofin är baserad på stock picking och koncentrerade portföljer. De agerar ansvarsfullt i verksamheten och tar hänsyn till miljöfrågor, sociala frågor samt god förvaltningssed (ESG) i investeringsbesluten.

PrivataAffärer - 25 maj 20 kl. 11:44

Fondförvaltaren: Vårt strategibyte var enormt lyckat

Fakta Fondbolaget Fondita är ett botique fondbolag med fokus på aktiefonder. Placeringsfilosofin är baserad på stock picking och koncentrerade portföljer. De agerar ansvarsfullt i verksamheten och tar hänsyn till miljöfrågor, sociala frågor samt god förvaltningssed (ESG) i investeringsbesluten.

PrivataAffärer - 29 nov 19 kl. 11:08

Hernhag: Tre heta uppköpskandidater

Mathias: Hej Marcus! Har du några bolag, inom valfria brancher, du tror kan vara heta uppköpskandidater framöver? Tack för en grym chatt och trevlig helg!

PrivataAffärer - 07 aug 20 kl. 11:06

Hernhag: Tre köpvärda aktier just nu

Larsa: Hej Mackan, välkommen tillbaka! Vilka aktier är köpvärda just nu?
Marcus: Hej!

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.