Dagens Media > Ekonomi

Saturday, 27 February, 02:28

Dagens Media - 11 feb 21 kl. 08:48

Facebook utvecklar egen Clubhouse-appEnligt uppgifter till The New York Times arbetar Facebook på en egen version av hajpade appen Clubhouse..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Clubhouse, The New York Times, Facebook

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebook, utvecklar, egen, Clubhouse-app
Resume - 12 aug 15 kl. 08:34

Facebook utvecklar Twitterliknande app

Facebook tar fram en app som liknar Twitters, Petra Marklund slutar på Allsång på Skansen och Danny Saucedo blir skådis. Det är några av nyheterna i onsdagens Morgonsvep..

Dagensanalys.se - 11 jun 19 kl. 19:26

Facebook lanserar ny research-app för att ligga steget före konkurrenterna

När Facebook först lanserade en app som skulle användas för att samla in data från användarna fick de problem från både Google Play och Apples AppStore. De var inte tydliga nog Nu har Facebook lanserat appen Study för att återigen samla in alla webbsidor som mobilanvändaren besöker och appar som används – tydligare, enklare och mer transparent. Användare bjuds in via annonser på Facebook för att delta i studien.

DI - 20 feb 14 kl. 07:24

Facebook köper Whats App

Det sociala nätverket Facebook köper Whats App, som är en meddelandetjänst till smartphones med cirka 450 miljoner användare, för totalt 16 miljarder dollar, 104 miljarder kronor..

Dagens Media - 20 feb 14 kl. 10:31

Facebook köper Whats App

Facebook köper Whats App, en meddelandetjänst till smarta mobiler med 450 miljoner användare..

DN - 11 okt 18 kl. 10:06

Efter förbudet – Stockholms stad vill kopiera succén med egen sop-app

Stockholms stad förbjuder den populära appen Tiptapp att förmedla hämthjälp av hushållsavfall. Samtidigt tänker staden kopiera succékonceptet med en egen avfalls-app nästa år. – Tiptapp kommer att överklaga beslutet om förbud, säger företagets medgrundare och marknadschef David Höök..

Dagens PS - 21 jan 19 kl. 10:00

Facebook utvecklar meme-app för unga

Facebook håller på att utveckla en meme-app för ungdomar efter att tidigare satsningar med Watch, Lasso och IGTV inte gett resultat. Det skriver Techcrunch. Källor till tekniksajten sade att den sociala medie-jätten jobbar med LOL, en samlingsplats för roliga videos och GIF-liknande animationer.

IDG - 19 maj 14 kl. 07:38

"Facebook utvecklar hemlig app för videochatt"

Enligt en ny rapport håller Facebook på att utveckla sin egen videochatt efter det misslyckade uppköpet av Snapchat..

Nyheter 24 - 26 jun 12 kl. 14:44

Facebook smyger in stalker-app - "Ett naturligt steg"


Snart kan vi bli än mer ihopkopplade när alla Facebookvänner kan se var andra befinner sig i realtid. INTERNET. Skulle du vilja kunna ta upp Facebook i telefonen i ett rum och se alla i rummets profiler?

Dagensanalys.se - 14 mar 18 kl. 09:01

PGA Touren utvecklar en AR-app för att locka tittare

Golf-entusiaster världen över har en ny leksak – en app som gör det möjligt att visa upp banorna på bordet framför dig. AR-appen ska locka fler tittare och få fans att bli laddade. Appen, som är gratis, skapades av Possible Mobile, sponsrad av Mastercard och utvecklad med Apple ARKit.

IDG - 23 apr 15 kl. 09:17

Facebook lanserar egen Truecaller-kopia: Här är Hello


Hello, det är namnet på Facebooks nya app som ska tala om vem som ringer dig. Appen ersätter telefonappen på Android och blir en direkt konkurrent till svenska Truecaller..

IDG - 17 dec 12 kl. 12:25

"Facebook släpper ny app för privata chattar"

Enligt uppgift kommer Facebook att släppa en ny app som låter användarna skicka meddelanden som försvinner efter en viss tid..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.