Dagens Media > Ekonomi

Thursday, 25 February, 14:12

Dagens Media - 11 feb 21 kl. 07:38

Ansvarsfrågan på Clubhouse – det säger juridikenAlla pratar om – och ska vara på – den nya hajpade appen Clubhouse. Men i veckan satte en uppmärksammad kontrovers ljuset på frågan om vem som ansvarar för samtalet. Dagens Media tar hjälp av juristen Ängla Eklund för att reda ut saken..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Clubhouse, Media, Ängla Eklund

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ansvarsfrågan, Clubhousedet säger , juridiken
Kristianstadsbladet - 10 feb 17 kl. 03:00

Kommunen reder ut ansvarsfrågan

Översvämningarna i Åhus i början av januari präglades av en del otydlighet. Det menar kommunens säkerhetschef som tycker det är viktigt att tydliggöra vissa delar - främst i ansvarsfrågan..

BT - 02 jan 19 kl. 04:00

Klimat, lag och skola – men först av allt måste ansvarsfrågan besvaras

Det saknas inte utmaningar i år. Men oavsett vilken samhällsfråga som lyfts fram måste den åtföljas av en grundlig analys av ansvarsfrågan..

SVT - 24 feb 15 kl. 22:33

SR:s förra vd: Rätt att ställa ansvarsfrågan

Sveriges Radios förra vd Mats Svegfors menar att det var rätt av SR att ställa den kritiserade frågan om judar har ansvar för antisemitismen. Något som Willy Silberstein från Svenska kommittén mot antisemitism, anser är att ytterligare skuldbelägga judar. .

SVT - 11 jan 20 kl. 09:56

Expert: Avgörande hur Iran hanterar ansvarsfrågan

Iran medger att det ukrainska passagerarplanet som kraschade i onsdags sköts ner av misstag. Den stora frågan nu blir vem som bär ansvaret för det som skett, säger Rouzbeh Parsi, Mellanösternexpert på Utrikespolitiska institutet..

BT - 03 okt 12 kl. 12:24

Frågan S måste besvara

Socialdemokraterna har, sedan Stefan Löfven efterträdde Håkan Juholt, försökt framställa sig som näringslivsvänliga. Det är därför anmärkningsvärt att de samtidigt avvisar förslag för fler jobb, ökade investeringar och bättre företagsklimat, menar skribenterna. Sverige har bland de starkaste offentliga finanserna i EU.

SvD - 27 okt 12 kl. 08:25

Sverige drar i väg på ansvarsfrågan

Svenska företag slår nordiska konkurrenter..

Sydsvenskan - 01 mar 13 kl. 06:30

Stor byggstrejk ska öka pressen i ansvarsfrågan

Byggbranschen hotas av storstrejk. Den kan bli långvarig och knepig att blåsa av.
Flera stora skånska byggprojekt kan stoppas..

SR - 05 okt 13 kl. 11:44

Fartygskatastrofen: Ansvarsfrågan diskuteras på Lampedusa

På den italienska ön Lampedusa pågår diskussionen om vem som har ansvaret för att över hundra migranter dött i fartygskatastrofen i torsdags morse. Flera hundra saknas fortfarande. Vissa menar att räddningsaktionen inte gick fort nog, rapporterar vår Sydeuropa-korrespondent Alice Petrén från Lampedusa..

Sydöstran - 27 jun 14 kl. 06:39

? Vi ska titta påansvarsfrågan

Blekinge Läns tidning - 27 jun 14 kl. 06:39

? Vi ska titta påansvarsfrågan

SvD - 07 aug 14 kl. 15:18

Stora Enso och ansvarsfrågan svd.se

Nu vänds blickarna mot Stora Enso vars underleverantör av allt att döma startade branden. Men skogsbolaget vill inte alls svara på några frågor om sina rutiner vid torra dagar med högsta brandrisk. Nu utreds brandstarten av polisen..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.