DI > Ekonomi

Tuesday, 09 March, 10:34

DI - 28 jan 21 kl. 08:32

ÅRETS BÄSTA FOND 2020 HAR TILLDELATS Swedbank Robur Ny Teknik
Läs mer på DI
Läs mer om:
ÅRETS BÄSTA FOND, HAR TILLDELATS Swedbank Robur Ny Teknik

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÅRETS BÄSTA FOND, 2020HAR , TILLDELATS, Swedbank, RoburNy , Teknik
PrivataAffärer - 13 maj 20 kl. 08:28

Swedbank: Sverige räddas inte av mildare nedstängning

”Nedstängningen av samhällen blev mer omfattande och har slagit hårdare mot ekonomierna än vad vi räknade med i vår föregående prognos för knappt två månader sedan. Coronakrisen ser ut att bli djupare och mer utdragen”, skriver Swedbanks tillförordnade chefekonom Andreas Wallström. Han påpekar samtidigt att det finns ljusglimtar.

GlobeNewswire - 21 aug 20 kl. 16:00

Delårsrapport Svensk Hypotekspension Fond 4 AB (publ)

2020-08-21 Delårsrapport för perioden 21 augusti 2019 – 30 juni 2020,
Svensk Hypotekspension Fond 4 AB (publ) Delårsrapporten biläggs. Den finns också tillgänglig på bolagets hemsida www.shpfond4.

PrivataAffärer - 08 apr 20 kl. 07:19

Swedbank flaggar för kreditförluster på 2,2 miljarder

Banken hänvisar i första hand till den kris som covid-19-epidemin utlöst. ”Försämrade makroekonomiska prognoser leder dock till att våra kreditreserveringar ökar. Vi har i vår bedömning gjort ett antal överväganden och däribland beaktat de omfattande stimulanspaketen som myndigheterna just nu genomför”, skriver banken.

PrivataAffärer - 17 feb 20 kl. 13:00

Swedbank: Stark verkstad efter rapporterna

Generellt sett har verkstadsrapporterna för fjärde kvartalet varit bra, vilket har lett till positiva kursreaktioner på börsen. Genomgången av den svenska verkstadssektorn har publicerats på Swedbank och Sparbankernas placeringssajt Aktiellt. – Fjärde kvartalets rapporter kan ses om upprepning på det vi såg i tredje kvartalet.

PrivataAffärer - 21 feb 20 kl. 11:26

Hernhag: Fyra tillväxtaktier som levererar 2020

Ruben: Fyra tillväxtaktier som kommer att leverera 2020?
Marcus: Vostok Emerging Finance med fintech i tillväxtmarknadsländer är en kandidat. Sinch och Embracer har redan levererat ordentligt i år.

Realtid - 11 apr 17 kl. 13:49

Swedbank Robur lanserar microcap-fond

Swedbank Roburs nya fond, Swedbank Robur Microcap, tar in 2 miljarder kronor. Fonden ska ha nordiskt fokus och kommer att ha högre risk än en vanlig småbolagsfond..

PrivataAffärer - 10 sep 19 kl. 10:07

Prisbasbeloppet för 2020 fastställt – så påverkar det dig

Regeringen fastställde på torsdagen prisbasbeloppet och det förhöjda prisbasbeloppet till 47 300 kr respektive 48 300 kr för år 2020. Det är en ökning med 800 respektive 900 kr jämfört med i år. Swedbank har gjort en genomgång för hur höjningen av basbeloppen påverkar svenskarnas plånböcker.

Dagens PS - 03 dec 19 kl. 10:39

Swedbank hissar aktier inför 2020

Här förklarar banken sin fortsatt positiva syn på aktiemarknaden efter nyår. ”Den låga räntan innebär att det kortsiktigt är svårt att motivera att lämna aktiemarknaden till förmån för räntemarknaden”, säger Mattias Isakson, aktiestrateg på Swedbank, i ett pressmeddelande. Swedbank anser att rapporterna för det tredje kvartalet och positiv statistik visar på en stabilisering som talar för ett starkt nästa börsår.

PrivataAffärer - 05 dec 19 kl. 12:54

Sparekonomen: Hälsotesta fondsparandet inför 2020

Börsen har gått extremt starkt och världsindex är upp med 34 procent sedan årets början. Trots det ser Frida Bratt positivt på börsen under nästa år. En global indexfond kan vara en bra bas i sparandet, men hon råder samtidigt spararna att göra en hälsokontroll av de nuvarande fondvalen.

Dagens PS - 21 sep 17 kl. 07:24

Swedbank satsar 154 Mkr i svenskt poddbolag

Poddplattformen Acast har tagit in 154 miljoner i nytt kapital från Swedbank Roburs och Norrons fonder, skriver Di Digital. För pengarna stod även fonden Swedbank Robur Microcap som går in som ny investerare i bolaget. Swedbank Robur som inte har en vana av att investera i onoterade företag som Acast beskriver deltagandet på följande sätt: ”I USA finns det många duktiga fonder som investerar i onoterat.

PrivataAffärer - 16 aug 19 kl. 09:08

Swedbank: Chansen för höjning har runnit ut i sanden

Swedbank pekar på den globala osäkerhet som oroat finansiella marknader, samt andra centralbankers agerande, men även inhemska faktorer som svag svensk makrodata, både i avseende av arbetsmarknad och tillväxt, som överraskat på nedsidan. Även om inflationen har utvecklats över Riksbankens prognos så är det oroande att inflationsförväntningarna återigen börjat vika ner. Swedbank tror därför att Riksbankens chans att höja styrräntan runnit ut i sanden och att de därför inte kommer kunna höja resterande del av 2019 eller under 2020.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.