DI > Ekonomi

Tuesday, 09 March, 11:14

DI - 28 jan 21 kl. 08:31

ÅRETS BÄSTA NYKOMLING 2020 HAR TILLDELATS Odin Small Cap
Läs mer på DI
Läs mer om:
ÅRETS BÄSTA NYKOMLING, HAR TILLDELATS Odin Small Cap

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: ÅRETS BÄSTA NYKOMLING, 2020HAR , TILLDELATS, Odin, Small, Cap
YLE - 07 maj 16 kl. 06:05

Personporträtt: Hur det kom sig att Mika Ranta grundade Soldiers of Odin

Gatupatrull-rörelsen Soldiers of Odin har spritts från Kemi ända till Australien. Rörelsens grundare, långtradarchauffören Mika Ranta, har fram tills nu hållit sig borta från offentligheten. Hur uppstod Soldiers of Odin, varför blev Ranta intresserad av Hitler och vad siktar han på?

YLE - 18 apr 16 kl. 05:09

Soldiers of Odin leds från Kemi

På några månader har medborgargardet Soldiers of Odin etablerat sig i Sverige. Personer med Soldiers of Odin-logotypen på ryggen har setts i flera svenska städer på sistone. Stiftelsen Expo räknar med att det finns ett tjugotal lokala grupper på olika håll i Sverige.

Sportal - 27 jan 20 kl. 16:07

Inför Allsvenskan 2020: Helsingborgs IF

Klubbarna som ska spela i allsvenskan 2020 har börjat rusta inför nästkommande säsong. Vi går igenom förutsättningarna för respektive lag. Förra säsongen, Helsingborgs IF (10:a): 2019 svängde rejält för Skåneklubben får man säga.

YLE - 19 jan 16 kl. 15:30

Loldiers of Odin - clownerna som tog över gatupatrullsretoriken

Gatupatrullen Loldiers of Odin fortsätter att skapa förvirring med sitt utseende och sina uttalanden i medierna. Kommunikationsexpert Erik Bäckman tror att det är ett medevetet val att förlöjliga hela situationen med gatupatruller. Loldiers of Odin har väckt mycket uppmärksamhet under veckoslutet.

YLE - 09 mar 16 kl. 05:45

Soldiers of Odin verkar inte slå igenom i Helsingfors

I början av året meddelade medborgargardet Soldiers of Odin att de etablerar sig också i södra Finland. För en månad sedan patrullerade de en kväll i centrala Helsingfors, men sedan dess har de inte synts till. I Esbo och Vanda syntes mindre patruller i fredags.

Nyan - 12 apr 19 kl. 12:05

Extra avgångar med Odin och Gudingen idag

Ålandstrafiken informerar om extra avgångar mellan Långnäs och Överö idag fredag: – Avg. Långnäs kl. 13:00, ank.

YLE - 14 mar 16 kl. 06:58

FNB: Stöd för Soldiers of Odin utomlands

Det finländska medborgargardet Soldiers of Odin kan ha stöd utomlands, skriver FNB. På sociala medier finns grupper som Soldiers of Odin Germany och Soldiers of Odin USA. Enligt polisen är det inte frågan om medborgargarden som övervakar gatorna, utan att de bara stöder Soldiers of Odin ideologiskt, rapporteras det i bland annat HBL.

YLE - 10 jun 16 kl. 07:39

Soldiers of Odin fortsätter tappa medlemmar

Den invandrarfintliga rörelsen Soldiers of Odin fortsätter att förlora medlemmar. Verksamheten med patrullering har minskat på flera orter och organisationens ledning grälar sinsemellan. Yle har fått ta del av diskussioner som förts på Facebook.

PrivataAffärer - 25 nov 19 kl. 12:57

Odin: Fyra fonder blir två

”Det är tråkigt att behöva avveckla Odin Finland då fonden har haft en fantastisk resa sedan starten 1990 och skapat stort värde för kunderna. Men de senaste åren har det tyvärr varit ett lågt intresse för en fond som endast investerar i finska företag”, skriver Odin Fonder om den finländska fonden. För Odin Energis del har fondförvaltaren noterat ett lägre intresse för aktiefonder som investerar i energiföretag i takt med ett ökat fokus på klimat och förnybar energi generellt.

Magazin24 - 12 sep 14 kl. 07:49

Inför V75/Jackpot: Snackhästen som spöat Tekno Odin

Han har slagit Tekno Odin flera gånger i sommar och blivit Norges stora snackhäst bland kallbloden.
Lome Brage jagar sin femte raka seger och utmanar nu Månprinsen A.M.

Nyan - 07 jan 16 kl. 13:02

Första hösten med ”nya” Odin

Skärgårdsfärjan Odin har sin första stormhöst bakom sig.

– Väder och vind har inte ställt till med mycket problem, säger delägaren Jan-Erik Lindman.
Odin, som ägs av bröderna Jan-Erik och Leif Lindmans bolag J & L Shipping, sattes i trafik på tvärgående linjen Långnäs-Överö-Snäckö i juni.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.