DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 07:52

DI - 27 jan 21 kl. 22:42

Handicare har mottagit ett kontanterbjudande från kanadensiska Savaria
Läs mer på DI
Läs mer om:
Savaria

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Handicarehar , mottagitett , kontanterbjudandefrån , kanadensiska, Savaria
Dagens PS - 06 dec 17 kl. 08:53

Handicare spås vinstlyft på över 10.000 procent

Hälsovårdsbolaget och börsrookien spöar all konkurrens – med råge. Det är hälsovårdsbolaget Handicares aktie som enligt analytikernas prognoser bör öka de årliga vinsterna mest mellan december i år och december nästa år, skriver Dagens Industri och förklarar att medianprognoserna för årets och nästa års vinster ”indikerar en ökning på över 10.000 procent”, vilket placerar Handicare-aktien i topp – ”med en rejäl marginal till tvåan”.

PrivataAffärer - 15 aug 18 kl. 07:02

Analys: Mycket jobb återstår men Handicare kan ha bottnat

Det är svårt att greppa exakt hur Handicare utvecklas på grund av många engångsposter och förändringar under det senaste året. Refinansieringen ifjol sänker de finansiella kostnaderna rejält och den pågående omstruktureringen kostade 2 miljoner euro under andra kvartalet i år, men bolaget ska spara 3 miljoner euro om året från och med 2019. Handicare börsintroducerades på Nasdaq Stockholm den 10 oktober ifjol.

Dagens PS - 11 dec 17 kl. 09:22

JUST NU: Handicare faller tungt på säljråd

Aktien för högt värderad, enligt Di. Kursen backar 8,6 procent. Dagens Industri skriver i dag, måndag, att värdet på Handicare-aktien är för högt uppskruvat och rekommenderar aktiespekulanter att sälja pappret.

PrivataAffärer - 27 sep 17 kl. 18:47

Notering: Nordic Capital tar Handicare till börsen

Nordic Capital tar hälsovårdsbolaget Handicare till börsen. Handicare ansöker om notering på Nasdaq Stockholms huvudlista och första dag för handel väntas bli den 10 oktober....

Affärsvärlden - 28 sep 17 kl. 07:07

Nordic Capital tar Handicare till börsen

Nordic Capital tar hälsovårdsbolaget Handicare till börsen. Handicare ansöker om notering på Nasdaq Stockholms huvudlista och första dag för handel väntas bli den 10 oktober..

DI - 27 sep 17 kl. 17:35

Nordic Capital tar Handicare till börsen

Efter sju år som ägare tar riskkapitalbolaget Nordic Capital Handicare till börsen. Bolaget lockar med en hög bruttomarginal, demografisk medvind och en uttalad förvärvsagenda..

PrivataAffärer - 28 sep 17 kl. 19:34

Notering: Teckna Handicare som gynnas av megatrenden

Med en demografisk trend som pekar mot allt fler äldre globalt är Handicare ett företag med en ljus framtid. Noteringen på Stockholmsbörsen bör bli en framgång eftersom många lär vara intresserade av ett bolag som gjort för tillväxt under lång....

DI - 10 okt 17 kl. 09:49

Handicare: Stark börsdebut för offensiv vd

Det är ett offensivt Handicare, tillverkare av äldrevårdshissar, som börsdebuterar på tisdagen. Bolagets stigande lönsamhetstrend fortsätter, säger vd till Nyhetsbyrån Direkt. Aktien handlades 6 procent ovan teckningskursen..

Affärsvärlden - 10 okt 17 kl. 10:39

Lyckad börspremiär för Handicare

Förflyttningshjälpmedelsbolaget Handicare fick en lyckad start på Stockholmsbörsen. Dagens börsintroduktion blev kraftigt övertecknad..

DI - 08 nov 17 kl. 08:29

Handicare vänder rörelsen till plus

Hälsovårdsbolaget Handicare redovisar ett resultat efter skatt för det tredje kvartalet 2017 på -6,6 miljoner euro (-5,3). Rörelseresultatet blev 0,3 miljoner euro (-1,7)..

Affärsvärlden - 08 nov 17 kl. 08:36

Stigande omsättning för Handicare

Hälsovårdsbolaget Handicare redovisar ett resultat efter skatt för det tredje kvartalet 2017 på -6,6 miljoner euro (-5,3)..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.