DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 07:57

DI - 27 jan 21 kl. 22:11

Tesla rapporterar något bättre än förväntat
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Teslarapporterar något bättre , än, förväntat
Cornucopia - 18 mar 20 kl. 14:05

Tesla Model Y har börjat levereras i USA - men inget vidare för Teslaaktien

Teslas massmarknads-SUV Model Y har i dagarna börjat levereras till kunderna. Men det ger inget utslag på aktiekursen, som nu är ner cirka 53% sedan den övervärderade toppen.Tesla Model 3Som väntat, eller rent av något tidigare än väntat, har Tesla Model Y börjat levereras till slutkund i USA.

Cornucopia - 04 maj 18 kl. 17:10

Tesla fortsätter leverera - men alltjämt högt värderad

Teslas kvartalsrapport kom in bättre än förväntat, men efter att VD:n Elon Musk sagt åt investerare som inte tål volatilitet att sälja aktien föll aktien hårt, men mindre än vid tidigare ras. Överlag verkar Musk ha tröttnat på de i hans ögon orättfärdiga angreppen på bolaget. Man ska samtidigt komma ihåg att Tesla är det mest blankade bolaget i USA och det finns alltså starka krafter som vill snacka ner kursen för att kunna köpa tillbaka och stänga sina blankningar.

Dagens PS - 25 jul 19 kl. 06:56

Tunga kursfall i Tesla efter rapportmiss

Tesla redovisar en omsättning i linje med förväntat under andra kvartalet. Justerat resultat per aktie var lägre än väntat och aktien rasade 8,8 procent i efterhandeln. Omsättningen uppgick till 6,35 miljarder dollar (4,00), att jämföra med Factset analytikerkonsensus som låg på 6,47.

Dagens PS - 08 feb 18 kl. 06:57

Tesla överraskar – mindre förlust än väntat

Tesla redovisar en omsättning i linje med förväntat under fjärde kvartalet. Omsättningen uppgick till 3,29 miljarder dollar (2,28), att jämföra med Reuters analytikerkonsensus som låg på 3,28. Resultat per aktie hamnade på -3,04 dollar (-2,87), vilket innebär en lite mindre förlust än Reuters analytikerkonsensus som låg på -3,12.

Dagens PS - 08 feb 18 kl. 06:57

Tesla överraskar – mindre förlust än väntat

Tesla redovisar en omsättning i linje med förväntat under fjärde kvartalet. Omsättningen uppgick till 3,29 miljarder dollar (2,28), att jämföra med Reuters analytikerkonsensus som låg på 3,28. Resultat per aktie hamnade på -3,04 dollar (-2,87), vilket innebär en lite mindre förlust än Reuters analytikerkonsensus som låg på -3,12.

Dagens PS - 28 jul 17 kl. 10:53

Premiär för ”billig” Tesla – se alla bilder och fakta

Hittills har det kostat runt miljonen att lägga vantarna på en Tesla. Men nu tar elbilstillverkaren, grundat av serieentreprenören Elon Musk, steget från lyxbilssegmentet till den breda massan. Förväntningarna har varit enorma och på fredagen lämnas bilnycklarna över till de första 30 köparna av nya Tesla Model 3 – elbilen med en prislapp på 35.

Cornucopia - 22 nov 19 kl. 09:15

Tesla lanserar förvånansvärt lågt prissatt CyberTruck - och även en Tesla ATV

Igår lanserade Tesla sin elbilspickup CyberTruck, som med sina upp till 800 km räckvidd på en laddning är förvånansvärt lågt prissatt. Den extrema Performanceversionen blir billigare ä em Tesla Model S, och den billigaste versionen kostar som en Tesla Model 3. Tesla gjorde också en el-ATV.

Cornucopia - 02 apr 16 kl. 16:49

232 000 Tesla Model 3 redan bokade

För tolv timmar sedan rapporterade Elon Musk på Twitter att Tesla än så länge har mottagit 232 000 bokningar av Tesla Model 3. Har du bokat en Model 3?
Tesla Model 3.

Cornucopia - 15 okt 18 kl. 14:17

Tesla nu större än Mercedes och Audi i USA - snart ikapp BMW

Tesla sålde fler personbilar än Mercedes och Audi i USA under tredje kvartalet rapporteras i Forbes. BMW sålde fortfarande fler, med 1 500 bilar jämfört med Tesla, men förväntas petas ner under fjärde kvartalet.
Sveriges antagligen vackraste Tesla Supercharger-station vid Toftaholm i Ljunby kommun.

Cornucopia - 30 jan 20 kl. 15:50

Tesla överraskar - nästan en miljard i positivt kassaflöde - börjar leveranser av Model Y

"Tesla kommer gå i konkurs" - exakt alla 2018, som håller tyst nuElbilstillverkaren Tesla rapporterade ett bättre än väntat bokslut, lägger en prognos om 39% ökad bilförsäljning 2020, börjar leverera Tesla Model Y och hade ett positivt kassaflöde på en miljard dollar under årets sista kvartal. Aktien är i skrivande stund +8.38% på Nasdaq-börsen.

Dagens PS - 25 jul 19 kl. 16:04

Dagens rapportflod: Tesla, Nokia och Facebook

BUSINESSBRIEFEN – för dig som missat nyhetsdagen samlar Dagens PS alla de viktigaste nyheterna och de mest lästa artiklarna på ett ställe. Hundratals jobb hotas på storbankens analyshus
Nordeas mäklar- och analyshus, Nordea Markets, står inför rejäla förändringar där hundratals jobb hotas. Anledningen är att verksamheten tynger resultatet för affärsområdet Wholesale Banking.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.