DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 07:46

DI - 27 jan 21 kl. 22:07

Facebook slår förväntningarna på översta raden
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Facebookslår , förväntningarna, översta, raden
Dagens PS - 25 jul 19 kl. 10:31

Facebook i linje med förväntningarna

Facebook redovisar en omsättning som var högre än väntat under andra kvartalet. Justerat resultat per aktie var lägre än väntat medan antalet användare var i linje med väntat. Omsättningen uppgick till 16,89 miljarder dollar (13,23), att jämföra med Factset analytikerkonsensus som låg på 16,49.

Dagensanalys.se - 02 sep 16 kl. 12:00

Gamla jättar fortsätter att sno från Snapchat – nu med livevideo i Facebook Messenger

Att ta en idé från den allt populärare sociala fotoappen Snapchat verkar vara en populär sak att göra bland jättar som Facebook eller Twitter. Nu kommer den förstnämnda att introducera möjligheten att sända live-videos direkt från meddelandetjänsten Messenger – i en funktion rätt lik Snapchats videofunktion i direktmeddelanden. Nu är det förstås inget unikt med att lägga till möjligheten för videoströmning direkt från textmeddelanden.

Dagensanalys.se - 05 sep 16 kl. 15:00

Facebook vill att du ska prata med dina vänner ännu oftare

Facebook smygtestar nu en ny funktion i många användares nyhetsflöden.Tanken är att samla de populäraste inläggen från dina vänner tillsammans med information om hur många kommentarer de fått. Internettidningen Mashable skriver om att man under helgen hittat denna funktion, kallad”Vad mina vänner pratar om” på Androidversionen av Facebooks app.

Kristianstadsbladet - 28 okt 14 kl. 21:49

Facebook slog förväntningarna

- Ett bra kvartal med ett bra resultat.Facebooks grundare Mark Zuckerberg sammanfattade årets tredje kvartal som blev bättre än väntat för bolaget.
Facebook, världens största sociala nätverk, redovisar ett starkt resultat för tredje kvartalet.

BT - 28 okt 14 kl. 21:49

Facebook slog förväntningarna

- Ett bra kvartal med ett bra resultat. Facebook, världens största sociala nätverk, redovisar ett starkt resultat för tredje kvartalet. Vinsten nästan fördubblades, jämfört med samma period förra året, från 426 miljoner dollar till 802 miljoner dollar.

TA - 28 okt 14 kl. 21:49

Facebook slog förväntningarna

- Ett bra kvartal med ett bra resultat.Facebooks grundare Mark Zuckerberg sammanfattade årets tredje kvartal som blev bättre än väntat för bolaget.
Facebook, världens största sociala nätverk, redovisar ett starkt resultat för tredje kvartalet.

Dagensanalys.se - 02 nov 17 kl. 11:34

Facebook presenterar rekordsiffror för senaste kvartalet

Aldrig har det gått så bra för Facebook som nu, detta trots kritik kring deras inblandning i Rysslands försök att påverka det amerikanska valet samt frågor kring transparens och integritet. Jämfört med förra året ökade vinsten med hela 79 %, och bolaget omsatte totalt 10,3 miljarder dollar bara under det senaste kvartalet. Att Facebook är stora är det inget som helst tvivel om, men att de fortsätter att växa med raketfart var det ingen som trodde, inte ens Facebook själva.

PI - 09 apr 11 kl. 22:21

Facebook-inläggen som Kulturhuset gav vika för

CENSUR PI skrev om det i veckan men vi tar det igen från början. Förra helgen stoppade/censurerade den konstnärlige ledaren och gummiryggen på Kulturhuset i Stockholm, Eric Sjöström (bilden), evenemanget ?Celebration of Womanhood?

DI - 22 mar 16 kl. 20:07

Frågan är om vi kan räkna med Facebook?

I skrivande stund har drygt 30 personer dött i tisdagens terrorattacker i Bryssel. Bara timmar efter att bomberna utlösts kollapsade mobilnäten i staden. Facebook fungerade precis som vanligt hela tiden.

PrivataAffärer - 26 jul 18 kl. 07:51

Facebook störtdök efter svag rapport

Facebook rapporterade något sämre intäkter än väntat för det andra kvartalet och även antalet aktiva användare var något lägre än analytikers prognoser. Bolaget nådde därmed inte intäktsförväntningarna för första gången sedan början av 2015. Utöver den avtagande tillväxten fokuserade marknaden på utsikterna för kommande kvartal.

Expressen - 30 jan 19 kl. 22:54

Facebook överträffar förväntningarna

Facebook överträffade förväntningarna då man redovisade resultatet för det fjärde kvartalet 2018.Resultatet per aktie blev 2,38 dollar, mot förväntade 2,18 dollar, enligt Business Insider. Efter att resultatet meddelades steg aktien med 8 procent..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.