Jönköpingsnytt > Nyheter

Wednesday, 03 March, 21:09

Jönköpingsnytt - 27 jan 21 kl. 15:55

Lärarbrist kan begränsa möjligheter att uppfylla ÄldreomsorgslyftetPå Fenix kunskapscentrum i Vaggeryd tittar man nu över möjligheterna att erbjuda vidareutbildning....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
Äldreomsorgslyftet, Fenix, Vaggeryd

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lärarbristkan , begränsa, möjligheteratt , uppfylla, Äldreomsorgslyftet
Skånskan - 07 nov 18 kl. 17:36

Positiv till att begränsa Ebo-lagen

MALMÖ Den begränsning av eget boende för asylsökande som föreslås i en utredning som regeringen tillsatt välkomnas av kommunstyrelsen.På sitt möte under onsdagen yttrande den sig över ”Ett ordnat mottagande – gemensamt ansvar för snabb etablering eller återvändande” som Arbetsmarknadsdepartementet skickat på remiss. Utredningen har tillsatts för att kunna åtgärda de brister som finns i dagens mottagande.

Nyan - 20 jan 14 kl. 08:00

Ingen majoritet för att begränsa ryssars husköp

Lagmotionen med syftet att begränsa ryssars möjligheter att köpa fastigheter i Finland har inte undertecknats av en majoritet av riksdagen.
Nya Åland skrev förra veckan om motionen som skulle ha undertecknats av 101 ledamöter. Efter en kontrollräkning i riksdagen visade det sig att bara 95 ledamöter undertecknat motionen.

DI - 05 feb 16 kl. 14:50

Finland kan begränsa privat vård

Det finländska hälsovårdsministeriet förbereder ett lagförslag som temporärt skulle begränsa kommuners möjligheter att lägga ut hälsovårdskontrakt på privata aktörer..

SvD - 05 feb 16 kl. 14:59

Finland vill begränsa privat vård

Det finländska hälsovårdsministeriet förbereder ett lagförslag som temporärt skulle begränsa kommuners möjligheter att lägga ut hälsovårdskontrakt på privata aktörer..

SR - 25 jan 17 kl. 02:56

Trump vill begränsa invandringen

Medier uppger att president Donald Trump från och med idag onsdag börjar begränsa flyktingars och invandrares möjligheter till inresa i USA..

DI - 16 jun 17 kl. 21:01

Frida Wallnor: Begränsa inte Kinas investeringar i Europa

LEDARE. Trots att brexit-förhandlingarna ser ut att inledas enligt plan på måndag står faktiskt annat på agendan inför nästa veckas EU-toppmöte. Det pratas nämligen mycket om investeringar just nu i Bryssel – och då inte enbart behovet av att öka den europeiska investeringstakten, utan även möjligheter att begränsa den kinesiska..

Affärsvärlden - 24 apr 19 kl. 13:31

Regeringen vill ytterligare begränsa spelreklam

Regeringen ger i uppdrag till utredaren av de svenska spelmarknaden att utreda möjligheter att begränsa spelreklamens omfattning och aggressivitet..

Kristianstadsbladet - 03 okt 19 kl. 05:00

Debatt: Begränsa inte elever som har det tufft i grundskolan

Var femte elev som går ut grundskolan i Kristianstad når inte gymnasiebehörighet enligt statistik från Skolverket. Varför väljer då Kristianstad att bestraffa de elever som haft det tufft i grundskolan genom att begränsa deras valmöjligheter till vidare studier, undrar Framtidsgymnasiet rektor Bo Berntsson..

Kristianstadsbladet - 21 maj 14 kl. 06:16

Lögn begränsar möjligheter

Foto: Tommy Svensson
Jag vill förtydliga och ge svar på artikeln ”Folkets röst i Bromölla lägger ner sin blogg” 15/5-2014.
Vår anonyme rikskändis når nya höjder i sin jakt efter publicitet. Detta senaste inlägg på bloggen visar ”Webbes” totala avsaknad av moral och integritet då utspelet grundar sig helt på ”Webbes” egen fabulering.

Polisen - 11 mar 20 kl. 20:32

Begränsade möjligheter till allmänna sammankomster och tillställningar

Regeringen har fattat beslut om att begränsa möjligheten till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Beslutet gäller från 12 mars och begränsningen innebär ett maxantal om 500 personer får delta..

Polisen - 27 mar 20 kl. 13:57

Ytterligare begränsade möjligheter till allmänna sammankomster och tillställningar

Regeringen har fattat beslut om att ytterligare begränsa möjligheten till allmänna sammankomster och offentliga tillställningar. Beslutet gäller från 29 mars och begränsningen innebär ett maxantal på 50 deltagare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.