FriaTider > Nyheter

Wednesday, 03 March, 22:12

FriaTider - 27 jan 21 kl. 15:50

Söder: Regeringen vägrar ta avstånd från vänsterextremt våld




Läs mer på FriaTider

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Söder, Regeringen, vägrarta , avståndfrån , vänsterextremt, våld
Cornucopia - 25 apr 17 kl. 14:40

Regeringen vägrar kritisera Saudi-Arabien - kan röstat in dem i FN:s kvinnokommision

Saudi-Arabien - i stort sett IS om de vore internationellt erkända - har röstats in i FN:s kvinnokommision. Den svenska "feministiska" regeringen vägrar kritisera denna en av världens grymmaste diktaturer och kan den svenska regeringen kan ha röstat för att diktaturen ska in i kommissionen. Sedan tidigare sitter man i FN:s kommission för mänskliga rättigheter.

DI - 23 okt 13 kl. 14:16

Regeringen vägrar ge upp striden om brytpunkten

Regeringen kommer inte att dra tillbaka förslaget om slopad eller lägre statlig skatt för högavlönade, bedömer ordföranden i riksdagens finansutskott Anna Kinberg Batra (M). Detta trots att en majoritet i riksdagen är emot och regeringen riskerar bakslag..

Expressen - 04 sep 16 kl. 06:00

Regeringen vägrar vårt krav på förmögenhetsskatt

Vi tvingas konstatera att regeringen inte går med på någon förmögenhetsskatt i årets budgetförhandlingar. Det är faktiskt svagt, skriver Ulla Andersson (V)..

DI - 11 nov 16 kl. 10:32

Trots kritiken: Regeringen vägrar öppna gränserna

Öresundpendlarnas tålamod prövas i ytterligare tre månader. På fredagen kom beskedet att regeringen förlänger de hårt kritiserade gränskontrollerna. Tillsammans med id-kontrollerna på den danska sidan innebär det en utmaning för regionens näringsliv..

Helsingborgs Dagblad - 15 mar 20 kl. 15:55

Bil voltade på E4 söder om Örkelljunga – trafiken avstängd

En bil har voltat på E4 söder om Örkelljunga. Trafiken är avstängd i norrgående riktning..

GöteborgsPosten - 05 feb 18 kl. 05:00

Nils van der Poel vägrar anpassa sig

Det inrutade livet med bara skola och träning fick Nils van der Poel – världens bäste junior – att tappa sugen. Så han la av, bara 18 år gammal.
Nio månader senare gjorde han comeback, med en helt ny inställning till både idrotten och livet.

Cornucopia - 02 mar 17 kl. 07:28

Regeringen beslutar om återinförd tvångsrekrytering till försvaret

Enligt mediauppgifter kommer regeringen idag fatta beslut om återinförande av tvångsrekrytering till det militära försvaret, sk värnplikt. 13% av en årskull ska genomföra mönstring och upp till 4% ska förlora ett år av sin livsinkomst och karriär medan övriga 96% slipper detta. Samtidigt är regeringen emot sänkta ingångslöner i andra sektorer, medan man alltså tvångsrekryterar till Sveriges lägst avlönade yrke - soldatyrket.

Cornucopia - 09 jun 20 kl. 13:15

Försvarsförhandlingarna har brutit samman efter nollbud från regeringen - och förbanden blöder

SvD och TT rapporterar att förhandlingarna om att finansiera försvaret enligt regeringens försvarsberednings egen rapport brutit samman, efter att försvarsminister Hultqvist (S) lagt ett nollbud utan de av riksdagsmajoriteten begärda ökade anslagen. Samtidigt rapporteras det från annat håll om att den ekonomiska situationen ute på förbanden är mer pressad än kanske någonsin, i mycket av gökungen värnplikten, när målet nu blivit att på pappret utbilda så många värnpliktiga som möjligt istället för att leverera försvarsförmåga.
Får inte pengar.

Cornucopia - 26 jul 18 kl. 11:48

Regeringen godkänner Nato-hjälp mot skogsbränderna

Socialdemokraterna och Miljöpartiet har nu godkänt att MSB vänder sig även till Nato, och inte bara EU, för att få hjälp mot skogsbränderna. När den eftersatta operativa förmågan sviker är det helt plötsligt okej med Nato, men regeringspartierna vägrar fortfarande det enda rätta - ett riktigt medlemskap i Nato.
Nato.

Expressen - 09 feb 19 kl. 21:59

M-toppen: Varför stoppar regeringen höjda polislöner?

”Det är uppenbart att arbetet som polis i Sverige måste bli mer attraktivt. Därför är det djupt olyckligt om regeringen vägrar genomföra den satsning på höjda polislöner som Moderaterna och Kristdemokraterna har drivit fram.”Der skriver Johan Forssell, rättspolitisk talesperson för M, på SvD debatt..

Helsingborgs Dagblad - 08 aug 15 kl. 10:56

Regeringen borde vara schysst mot spararna.

Det kom brev på brev och mejl på mejl från min pensionsförvaltare i höstas om att avdragsrätten för pensionssparandet skulle fasas ut och försvinna. 1 800 kronor fick man dra av 2015, sedan ingenting. Tidningarna skrev om beskedet.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder




Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.