SR > Nyheter

Sunday, 07 March, 13:02

SR - 27 jan 21 kl. 15:20

Ytterligare 178 dödsfall i covid-19178 bekräftade dödsfall i covid-19 har rapporterats i Sverige, meddelar Folkhälsomyndigheten. Därmed har totalt har 11 425 smittade avlidit i landet. Sammanlagt har 560 472 personer i Sverige bekräftats smittade av covid-19..
Läs mer på SR
Läs mer om:
Sverige, Folkhälsomyndigheten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ytterligare, 178, dödsfalli , covid-19
GT - 13 apr 20 kl. 14:03

Ytterligare ett dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Ytterligare ett dödsfall till följd av coronaviruset har konstaterats i Västra Götaland.Totalt finns nu 51 bekräftade dödsfall i regionen.Det senaste dygnet har totalt 20 nya dödsfall inträffat i landet, enligt Folkhälsomyndigheten..

YA - 30 maj 20 kl. 13:02

Skåne: Ytterligare ett dödsfall i covid-19

Ytterligare en person med covid-19 har avlidit i Skåne. Antalet covid-patienter som vårdas på sjukhus i länet har minskat något sedan fredagen..

Trelleborgs Allehanda - 30 maj 20 kl. 13:02

Skåne: Ytterligare ett dödsfall i covid-19

Ytterligare en person med covid-19 har avlidit i Skåne. Antalet covid-patienter som vårdas på sjukhus i länet har minskat något sedan fredagen..

DalaDemokraten - 01 apr 20 kl. 15:24

Region Dalarna: Ytterligare ett dödsfall - stort behov av fler undersköterskor och sjuksköterskor

Ny har Dalarna haft ytterligare ett dödsfall i corona-viruset covid 19, sammanlagt tio är....

Vimmerby Tidning - 15 sep 20 kl. 13:40

Ytterligare ett dödsfall i covid-19

Ytterligare en person med covid-19 har rapporterats avliden i regionen..

NT - 15 sep 20 kl. 13:40

Ytterligare ett dödsfall i covid-19

Ytterligare en person med covid-19 har rapporterats avliden i regionen..

Expressen - 05 maj 20 kl. 12:19

JUST NU: Ytterligare två dödsfall i Skåne

Ytterligare två fall med covid-positiva som avlidit har rapporterats till Region Skåne det senaste dygnet. Det totala antalet är nu 78, meddelade Region Skåne under tisdagen.Antalet som nu vårdas på sjukhus har dock sjunkit det senaste dygnet..

DalaDemokraten - 13 maj 20 kl. 15:31

Över tusen smittade i Dalarna - ytterligare 11 dödsfall

Det är elva ytterligare dödsfall i Dalarna i covid-19 enligt Folkhälsomyndigheten länssiffror på....

ÖstersundsPosten - 26 maj 20 kl. 12:35

Ytterligare ett dödsfall i covid-19 vid Östersunds sjukhus

Ytterligare en person har avlidit i covid-19 vid Östersunds sjukhus sedan igår..

Länstidningen i Jämtland - 26 maj 20 kl. 12:35

Ytterligare ett dödsfall i covid-19 vid Östersunds sjukhus

Ytterligare en person har avlidit i covid-19 vid Östersunds sjukhus sedan igår..

Expressen - 06 jun 20 kl. 14:04

Ytterligare två dödsfall i covid-19 i Västra Götaland

Ytterligare två personer har dött i covid-19 i Västra Götaland.Totalt har nu 602 personer i länet avlidit i sviterna av coronaviruset..

Fler nyheter från SR

SR - 30 minuter sedan

Tidigare LO-basen Stig Malm är död

Han var fackföreningsman, ordförande i LO 1983–93 och ledamot av Socialdemokraternas verkställande utskott 1984–93. Stig Malm blev ombudsman 1967 och 1979 biträdande förbundsordförande i Metallindustriarbetarförbundet. År 1981 valdes han till andre ordförande i LO och som ordförande ägnade Malm stor uppmärksamhet åt sysselsättnings-, skatte- och fördelningsfrågorna i svensk politik och bland annat drev han kravet på låglönesatsningar..

SR - 2 timmar sedan

SÖN: Nästan 1000 polisanmälningar i fjol kan ha haft hedersmotiv

Av anmälningarna som polisen fick förra året fick nästan 1000 en hedersmarkering som visar att brottet kan ha ett hedersmotiv. Markeringarnas syfte är att tidigt kunna sätta in åtgärder vid brottsutredning. "En förutsättning för att rätt åtgärder ska kunna vidtas.

SR - 2 timmar sedan

Två regioner släpar efter med vaccineringen

Stockholm och Västra Götaland har inte nått fas två i vaccineringen, visar SVT:s genomgång. Viktigt att regionerna inte slappnar av utan förbereder sig för massvaccinering. ”Det kommer stora mängder vaccin om några månader” säger Sveriges vaccinsamordnare Richard Bergström till Ekot..

SR - 6 timmar sedan

”Nu kan amerikaner få sina checkar”

USA:s stora Corona-stödpaket har nu godkänts av senaten, med en rösts övervikt. Nu skickas förslaget vidare till representanthuset, där det förväntas godkännas i början av nästa vecka. Joe Biden fokuserade efter omröstningen på de direktutbetalningar av stöd som kommer att göras "till de amerikaner som är i så desperat behov av hjälp".

SR - 7 timmar sedan

Poliser och militärer i Myanmar hoppar av i protest

Över 600 poliser och militärer i Myanmar har hoppat av för att ansluta sig till de folkliga protesterna mot juntan. Majoriteten av de som hoppat av har uppgett att de inte vill eller kan genomföra militärlednings order om att använda våld mot det egna folket. "Jag vill inte tjänstgöra under en ledning som använder våld mot sitt eget folk" säger Tin Min Tun som till för härom dagen var en av de högsta polischeferna i Myanmars största stad Yangon..

SR - 9 timmar sedan

Personalen orkar inte – intensivvårdsplatser stänger

För flera av landets regioner är utmaningen i vad som kallas för den tredje vågen i pandemin, att hitta vårdpersonal som orkar jobba, visar en rundringning Ekot har gjort bland regioner och sjukhus. I Region Jönköping har man tvingats dra ner på iva-platserna eftersom de som jobbar där inte klarar mer och de inte fick hjälp via Sveriges Kommuner och Regioner, SKR. Hur väl människor idag följer restriktionerna påverkar även direkt de växande operationsköerna, och en avdelningschef Ekot pratat uppmanar alla att tänka till: Förr eller senare har vi vaccineffekterna här, men nu gäller det att hålla ut och verkligen tänka till och följa rekommendationerna..

SR - 16 timmar sedan

Många poliser för samtal och trygghet

Det är fortfarande hög polisnärvaro i Vetlanda efter knivattackerna i onsdags. Det välkomnas av Vetlandabon Christina Johansson som själv var i omedelbar närhet av händelserna. "Dom skrek att någon blivit knivskuren.

SR - 16 timmar sedan

Vill stärka JO:s oberoende

Attacker på rättsväsendet i länder som t.ex. Polen och Ungern oroar Justitieombudsmannen i Sverige.

SR - 17 timmar sedan

Hungerstrejkande terrorist delar Grekland

I Grekland har en dömd terrorist hungerstrejkat i två månader i protest mot behandlingen han får i fängelset. Den ökände vänsterextremisten Dimitris Koufodinas liv hänger nu på en skör tråd. Samtidigt pågår en intensiv politisk debatt om hans öde..

SR - 18 timmar sedan

Stort stödpaket klart i USA

Stort coronastödpaket klart i USA. Röstades nyss fram i senaten. Ekot sänder direkt..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.