Dagens Media > Ekonomi

Wednesday, 03 March, 15:43

Dagens Media - 27 jan 21 kl. 15:05

Chefsförändringar på SmartclipEnligt källor till Dagens Media lämnar Jonas Rundgren, managing director på videoannonseringsplattformen Smartclip Nordics, sitt jobb..
Läs mer på Dagens Media
Läs mer om:
Smartclip, Dagens Media, Jonas Rundgren, Smartclip Nordics

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Chefsförändringar, Smartclip
Resume - 20 maj 15 kl. 10:06

Stora chefsförändringar på MTG

MTG genomför just nu stora chefsförändringar. Anders Jensen, i dag vd för MTG TV, blir vd för MTG Sverige, samtidigt som det tillsätts motsvarande poster i Norge och Danmark..

Dagens Media - 21 feb 14 kl. 09:20

Chefsförändringar på Dagens Industri

Jonas Jonsson och Maria Nilsson får nya roller..

Dagens Media - 19 maj 14 kl. 13:32

Chefsförändringar på Resumé

Katarina Ekspong blir ny redaktionschef – Claes de Faire blir vd..

Kristianstadsbladet - 22 dec 18 kl. 00:04

12 bilder om kulturåret

När kulturåret nu summeras lite här och var finns det en sak som dominerar: Svenska Akademiens kris. Sedan har vi ju metoo, vars betydelse för kulturen är – och kommer att förbli – stor. Och mängder av priser, verk, uppsättningar och debatter.

GöteborgsPosten - 13 aug 20 kl. 15:19

Säpo-chef tar över på Noa

Säpos nuvarande operativa chef Johan Olsson blir ny chef för polisens nationella avdelning (Noa) och Carin Götblad slutar som chef för polisregion Mitt. Det är resultatet när regeringen meddelar chefsförändringar inom polismyndigheten..

Supermiljöbloggen - 06 feb 14 kl. 09:28

Anders Turesson – om dykänder, forskare och gerillakrigare

Miljöforskningsberedningens huvudsekreterare, Anders Turesson, har fått i uppdrag av regeringen att tänka både stort och fritt kring miljöpolitikens framtida roll. Under 2012 samlade miljöminister Lena Ek några framstående forskare i en rådgivande konstellation. Namnet blev Miljöforskningsberedningen, och som huvudsekreterare och koordinator valdes Anders Turesson, välkänd i Miljösverige för sina många år som svensk chefsförhandlare i de FN-ledda klimatförhandlingarna.

SVT Debatt - 28 dec 13 kl. 13:00

Frihandel bästa vägen ur den ekonomiska tomgången

HANDELSAVTAL USA:s och EU:s förhandlingar om ett nytt frihandelsavtal är både behövligt och välkommet. Europa och USA delar grundläggande värderingar, och ett nytt avtal innebär både ett ökat förtroende och ett politiskt närmande. Dessutom är frihandeln den enda hållbara vägen för att lyfta Europa och USA ur den ekonomiska krisen – i stället för att som i dag låta Indien och Kina ta allt större delar av världsekonomin, skriver Ebba Busch Thor (KD).

BT - 10 jun 14 kl. 17:16

Tågkonfliktens parter möts i kväll

Seko och Almega träffas klockan 18 för ett samtal med förhoppning att kunna lösa den pågående tågkonflikten. Under eftermiddagen lade Seko utökade stridsåtgärder, med hot om att ta ut hela Stockholms pendeltågstrafik i strejk.Striden mellan Seko och arbetsgivarorganisationen Almega gäller anställningsformerna för de ombordanställda.

DN - 12 mar 15 kl. 16:25

Infekterad konflikt till ytan när Telia tar bort SVTr

Telia stoppar on demand-tjänsten SVTr på grund av paraplyorganisationen Copysweds ändrade regler – ändringar som enligt Copyswede inte finns. ”Informationen Telia ger sina kunder är helt fel”, säger Copyswedes chefsförhandlare.Nu överväger även Comhem och Bredbandsbolaget att slopa SVTr..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.