DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 01:50

DI - 27 jan 21 kl. 14:57

Elon Musk satsar på miljöteknik- donerar 830 miljoner
Läs mer på DI
Läs mer om:
Musk

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Elon, Musk, satsar, miljöteknik, donerar, 830miljoner
Dagens PS - 31 jul 19 kl. 10:10

Facebook följer Elon Musk – jobbar på ny tankeläsare

Dagens techbrief handlar om framtidens månlandningar, ”fake news”-filter och Facebooks tankeläsarprojekt. TECHBRIEFEN – Dagens PS samlar viktigaste technyheterna på ett ställe. NASA erbjuder gratis månlandnings-expertis Den amerikanska rymdorganisationen vill hjälpa de privata aktörer som nu siktar på att skicka människor till månen (och senare även till Mars), rapporterar The Verge.

IDG - 25 dec 17 kl. 06:01

Elon Musk snackar om batterifabriker, AI-skräck och massor av Tesla


Vår tids omslagspojke för framtidens teknik, Elon Musk, har som vanligt haft ett hektiskt år. Här är en del av alla de syltburkar han haft fingrarna i under året som gått. .

Nyteknik - 05 mar 20 kl. 16:00

Elon Musk hyllar Trumps satsning på rymdkommando

Donald Trump har hånats för sin satsning på US Space Force. Men nu hyllas initiativet av Elon Musk, som förutspår att framtidens krigsföring kommer att utföras med rymdbased teknik..

Nyteknik - 14 aug 13 kl. 08:14

?Alla vinnare i tävling för smart miljöteknik"

Svenska myndigheter gör varje år upphandlingar för 500 miljarder kronor. Med nya och mer långtgående krav kan myndigheterna driva fram ny smart miljöteknik. Regeringen satsar därför 16 miljoner kronor på en ny innovationstävling, skriver it- och energiminster Anna-Karin Hatt..

SVT - 05 sep 13 kl. 03:00

Regerinigen: 700 miljoner till miljöteknik

Regeringen satsar 700 miljoner kronor på svensk miljöteknik..

Sydsvenskan - 21 aug 14 kl. 05:26

Minc satsar på miljöteknik

Kontorshotellet och inkubatorn Minc i Malmö utökar kontorsytan med knappt tusen kvadratmeter vilket innebär plats för ytterligare femtio, sextio personer. Mårten Öbrink, vd för Minc, vill att den nya ytan ska användas till en satsning på miljöteknik..

BT - 25 dec 14 kl. 08:24

Lastbilskartell sinkade miljöteknik

Sex europeiska lastbilsjättar, däribland Volvo och Scania, ska under 14 år varit delaktiga i en kartell som motarbetade miljöteknik. Tillverkarna misstänks redan för prissamarbete och utreds av EU-kommissionen.Enligt läckta dokument som Financial Times tagit del av, ska kartellen som förutom Scania och Volvo involverar DAF, Daimler, Iveo och MAN, ha existerat mellan 1997 och 2011.

SR - 21 maj 14 kl. 06:00

Minskad satsning på miljöteknik

Investeringar i miljöteknik minskar globalt sätt och Europa halkar efter rejält. Sedan 2012 har satsningarna på miljöteknik i Europa minskat med 44%, det visar statistik ifrån FN:s miljöråd UNEP..

Blekinge Läns tidning - 22 sep 17 kl. 12:35

Brister hos Miljöteknik ska utredas externt

En extern utredare ska anlitas för att gå igenom vad som har hänt på Ronneby miljöteknik. – Det finns brister. Nu ska vi se hur vi gör det bättre, säger Peter Berglin, vd för Ronneby Miljöteknik..

Nyteknik - 10 aug 12 kl. 11:10

"Sälj SAS nu och satsa på miljöteknik"

DEBATT. Sälj SAS nu och tanka in pengarna i infrastruktur och miljöteknik. 2,4 skattemiljarder har gått åt till att hålla SAS i luften sedan 2007.

Sydsvenskan - 07 maj 13 kl. 06:30

Investerare flyr svensk miljöteknik

Pengarna försvinner från svensk miljöteknik. För fem år sedan satsade privata investerare mer än nio gånger så mycket kapital i innovativa svenska miljöteknikbolag som de gör i dag..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.