Realtid > Ekonomi

Thursday, 25 February, 12:14

Realtid - 27 jan 21 kl. 14:49

Mambu tar in 110 miljoner euro i finansieringsrunda ledd av TCVSaaS-bankplattformen Mambu tar i senaste finansieringsrunda in 110 miljoner euro i nytt kapital..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
TCV,  mambu

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mambu, tarin , 110miljoner , euroi , finansieringsrunda, ledd, av TCV
YLE - 18 nov 16 kl. 12:56

Övervakningen av tobak blir billigare - företagare nöjda med 110 euro

Övervakningen av tobaksförsäljningen kostar 110 euro per försäljningspunkt i Hangö, Ingå och Raseborg i nästa år. Sydspetsens miljöhälsonämnd beslöt om den summan efter omröstning. Förslaget var 500 euro.

Nyan - 09 mar 15 kl. 12:56

Förvarade gevär i garaget – fick böter på 1 110 euro

1 110 euro i böter blev straffet för en man som förvarat gevär i garaget. En man stod åtalad i tingsrätten för brott mot bestämmelserna om explosiva varor samt skjutvapenförseelse. Mannen har i strid med skjutvapenlagen förvarat två hagelgevär samt två kulgevär i garaget.

YLE - 27 mar 17 kl. 05:00

Biblioteken tar lejonparten av små kommuners kulturpengar

Svenskfinlands kommuner satsar väldigt olika på kultur.
Vasa satsar mest pengar i Svenskfinland och näst mest i hela landet. i Svenskfinland finns det också gott om kommuner som ligger långt under landets medeltal.

Nyan - 20 apr 16 kl. 16:11

Saltvikspräst krävs på 9 000 euro

I går fortsatte den fyra år långa processen mellan Saltviks församling och pastor Peter Blumenthal i Ålands tingsrätt.
Var det skäligt av Saltviks församling att höja hyran för Saltviks prästgård från drygt 770 euro till 1 110 euro samtidigt som kyrkoherdetjänsten är belagd med bostadsplikt?

Det tycker inte pastor Peter Blumenthal som nu dragit Saltviks församling inför rätta.

YLE - 20 mar 16 kl. 15:26

Asbestrenovering kostar nu husbolagen tusentals euro mer

Att renovera äldre hus och bostäder har blivit dyrare och mer tidskrävande, på grund av en ny asbestlag som trädde i kraft vid årsskiftet. Den innebär striktare regler för hantering av asbest vid rivningsarbeten, som stambyte och rörreparationer. När byggnader som har asbest i konstruktionerna ska renoveras eller rivas ner är det lättare sagt än gjort.

YLE - 20 dec 13 kl. 13:06

Julgubben kan tjäna 100 euro på en kvart

En julgubbe kan i bästa fall tjäna flera hundra euro på en timme. Julgubbens besök räcker vanligtvis mellan 10 och 15 minuter och de dyraste gubbarna tar 100 euro före skatt per besök. Enligt webbplatsen Joulupukkipalvelu varierar priserna på julgubbar i huvudstadsregionen mellan 60 och 100 euro.

Nyan - 12 okt 15 kl. 12:00

Barnkör drog in över tusen euro

Konserten ”Barn sjunger för barn” i S:t Olofs kyrka i Jomala i fredags, där församlingens barnkörer samt solisterna Sofia Eriksson, Ellen Smulter och Emilia Alm bidrog med sång, fyllde kyrkan med varm stämning och förväntansfull publik. – Med konserten ville vi uppmärksamma flyktingbarn. I slutet av konserten samlades in en kollekt som blev 1 110 euro, trots att publiken inte bestod av fler än 100 personer, skriver församlingens musiker Eva-Helena Hansen som arrangerade konserten tillsammans med Fredrik Erlandsson.

YLE - 01 mar 13 kl. 12:39

110 500 euro till föreningshus i Österbotten

Föreningar i Österbotten får 110 500 euro i bidrag för föreningshus av Finlands hembygdsförbund. 56 000 euro går till föreningar i Mellersta Österbotten. Störst bidrag får Oravais Ungdomsförening med 11 000 euro.

YLE - 01 jun 17 kl. 05:11

Morgonkollen: Kungligt besök i Helsingfors, Trump tar ställning till klimatavtalet

Vi berättar vad som har hänt medan du sov och uppdaterar dig för dagen. Läget inrikes: Den som befinner sig i Helsingfors har i dag chansen att få en skymt av kungligheter från våra grannländer. De nordiska statsöverhuvudena har kommit hit för att fira Finlands 100-årsjubileum.

HBL - 24 nov 14 kl. 09:39

Sanktioner och olja kostar Ryssland 110 miljarder

Västvärldens sanktioner och raset för råoljepriset kostar den ryska ekonomin uppåt 110 miljarder euro per år, enligt landets finansminister Anton Siluanov.Beräkningen presenteras samtidigt som den ryska rubeln återhämtar sig kraftigt på valutamarknaden, med draghjälp från vinsthemtagningar bland investerare. Rubeln, som under året har tappat över 30 procent av sin köpkraft mot dollarn, stiger med drygt 2 procent.

YLE - 04 dec 13 kl. 04:03

Över halv miljon euro i året för tvåspråkighet – utan redovisningskrav

Helsingfors universitet satsar varje år omkring 600 000 euro på att utveckla sin tvåspråkiga verksamhet. Men fakulteterna har använt pengarna på mycket olika sätt, utan att behöva redovisa till universitetet. Praxis måste ses över, konstaterar utvecklingschef Martina Harms-Aalto.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.