ÖstersundsPosten > Nyheter

Thursday, 25 February, 17:24

ÖstersundsPosten - 27 jan 21 kl. 14:41

Insändare: Därför anser jag att just denna snöhög ska kapas av snöröjarnaSnöröjarna gör genomgående ett jättebra jobb med tanke på de snömängder som kommit på kort tid....
Läs mer på ÖstersundsPosten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: InsändareDärför , anserjag att , justdenna , snöhögska , kapas av snöröjarna
Vestmanlands Läns Tidning - 02 jun 20 kl. 11:08

Insändare: Jo, just sunt förnuft

Ännu en okunnig insändare om fiskpassagen, "En brist på sunt förnuft" VLT 18 maj. C Nilsson....

Nyan - 18 mar 19 kl. 17:23

Affärsplanerare förbryllas av stadsarkitektens insändare

Ralf Knahpe och Roger Karlsson på Ömsen ser det som ”anmärkningsvärt” att stadsarkitekten skriver insändare om var fastighetsägarna borde bygga i centrum. Och deras affärsutvecklare Peter Tanzer skräder inte orden:
– Det måste till en ändring här! Det är ingen överdrift att påstå att Peter Tanzer i svenska Söderköping är far till en stor del av den moderna kommersen på Åland.

UT - 11 feb 14 kl. 07:23

Insändare om butiksdöd blev snackis

Kommer gågatan att dö?
Den frågan diskuteras just nu på många håll i Ulricehamn. Den insändare som Susanna Isaksson skrev till lördagens UT har diskuterats flitigt de senaste dagarna, inte minst på sociala medier.

SmålandsPosten - 26 nov 14 kl. 06:01

En insändare som har skapat debatt

En insändare om statyn på stortorget – i gårdagens Smålandsposten – har skapat debatt. För dig som missade den: Insändarskribenten hävdade att kulturnämndens planer på att hylla den fotograferade tanten med väskan under nazistdemonstrationen i Växjö var feltänkta: Att med våld fördriva nynazister är inte rätt väg att gå. Och sålunda bör en sådan företeelse inte förevigas med en staty.

SmålandsPosten - 03 feb 14 kl. 06:16

Över 90 000 har läst Pegs insändare

”Är ett A värt min hälsa?” undrade 17-åriga Peg Magnusson i en insändare för en dryg vecka sedan. Och hon fick ett fantastiskt gensvar.

Nyan - 23 apr 15 kl. 06:00

Ordförande ovetande om obunden insändare

De Obundnas styrelseordförande Henrietta Hellström står inte bakom en insändare som är undertecknad av partiet. Det bubblar inom De Obundna. I måndagens Nya Åland fanns en insändare som riktade hård kritik mot de ledande politikerna i Eckerö i samband med deras agerande under kommunfullmäktigemötet när dåvarande kommundirektören Rasmus Basilier fick sparken.

Barometern - 25 aug 14 kl. 08:10

Insändare ledde tillbättre arbetsvillkor

Slutreplik på Steve Sjögrens insändare den 16 juni. Reflektioner över Steve Sjögrens svar:
Med viss besvikelse har jag läst ditt familjärt adresserade reklaminslag om KSRR som svar på min artikel om sophämtningsrutiner.

Det är en berömvärd inställning att ni vill om besörja sophanteringen så miljövänligt och effektivt som möjligt.

ÖstersundsPosten - 22 nov 17 kl. 18:35

INSÄNDARE: Varför satsa på Jamtli men inte Bussgods?

Jag ser att företrädare för den politiska majoriteten i regionen inte anser att det är försvarbart att "pytsa in miljoner varje år" för att täcka underskottet i Bussgods. INSÄNDARE: Skattebetalarna....

YLE - 18 jan 19 kl. 16:54

Sydin-insändare om homosexuella polisanmäls av präst

Professor Peter Nynäs i Åbo polisanmäler den insändare som kaplan Markus Engström skrivit om homosexuella och som tidningen Syd-Österbotten publicerade på tisdagen. Nynäs säger till Vasabladet att han anser att texten bryter mot lagen..

YA - 05 okt 19 kl. 00:01

Insändare: 999 av 1000 forskare anser att människan orsakat klimatförändringarna

Om måndagens insändare med rubriken Klimathysterin saknar gränser trodde jag först att detta måste vara en satir. Så galet kan väl ingen människa tänka?.

BT - 06 dec 19 kl. 18:38

Debatt: Falsk insändare avslöjande för Per Carlsson (S)

Per Carlsson har inte levt som han lär, anser Göran Persson. Att skriva insändare i falskt namn slår direkt mot att vara en förebild..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.