Aftonbladet > Sport

Thursday, 25 February, 16:58

Aftonbladet - 27 jan 21 kl. 14:25

Slår tillbaka: ”Vi är alla jämlika”▸ Efter storbråket: ”Ingen plats i en Zlatan-värld”.
Läs mer på Aftonbladet
Läs mer om:
Zlatan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Slår tillbaka Vi är alla jämlika
Dagensanalys.se - 02 nov 17 kl. 12:04

Hur gör man programmatiska budgivningar mer jämlika?

Förra veckan bjöd företaget PubMatic in till en halvdagsutbildning där de bland annat pratade om Auction Dynamics, det vill säga hur auktioner i programmatiska sammanhang fungerar, och hur de tänker för att göra dessa auktioner mer jämlika och transparenta. Varje gång en användare går in på en sida där det finns reklamplatser auktioneras dessa platser ut bland annonsörer. Det innebär att varje sekund sker tusentals, om inte miljontals, olika auktioner för programmatiska annonser.

Helsingborgs Dagblad - 22 jul 12 kl. 16:49

Tar sikte i den jämlika kampen

Välkomna till den jämlika sporten. Så jämlik att männen kände sig tvingade att ändra OS-reglerna. Men i Margarethakedjan konkurrerar kvinnor och karlar på lika villkor, och fyra damer sköt sig in bland de sex bästa.

Newsmill - 10 jun 13 kl. 14:02

Problematiskt när biståndsministern förbigår det ojämlika utbyte mellan Nord och Syd

http://www.newsmill.se/trackback/51305I samband med att FN:s panel för nya s k Millenniemål presenterade sin slutrapport kom biståndsminister Gunilla Carlsson ut med en linjeartikel i DN 30 maj.

SmålandsPosten - 19 aug 13 kl. 06:55

Jämlika samhällen mår bäst

Jämlika samhällen mår bäst!

Jag läser att länets unga moderater oroa sig för den psykiska ohälsa som sprider sig bland unga. Det är bra, det visar på empati.

DN - 13 nov 13 kl. 00:16

Johan Esk: Tre exempel på den ojämlika fotbollen

Förbundets tomteverkstad trollade fram en Svensson-bil och kvaldagarna fick ett biltema. Men ska man diskutera den ojämlika fotbollen kan man börja med vad Therese Sjögran sagt och Pia Sundhage planerat utan att få kritik..

Sydsvenskan - 07 dec 13 kl. 06:30

Dockorna framstår som jämlika med dansarna

Två dockor i människostorlek vinglar fram över golvet. Kropparna är rangliga skelett, men med lager av tejp, lin, gips och metall skapas konsistens åt de döda. Dockornas figurer skuggas av två dansare i svart (Khamlane Halsackda och Ingrid Rosborg), som ömsom tittar fram med ett par händer eller med bara ansikten, och ömsom helt glider upp i det omgivande mörkret.

P3 - 22 maj 15 kl. 13:14

Här är världens mest ojämlika länder

Chile, Turkiet och Storbritannien. Det är några av de mest inkomstmässigt ojämlika länderna världen, enligt en ny undersökning av OECD..

DN - 14 jul 15 kl. 11:45

Företag ska böta för ojämlika löner


För att synliggöra löneskillnader kräver nu Storbritanniens regering att företag redovisar huruvida de betalar kvinnor lägre lön än män, eller inte. De arbetsgivare som har ojämlika löner hotas med böter..

Regeringen - 16 mar 16 kl. 14:29

Jämlika löner ett sätt att bekämpa fattigdom

Jämlika löner är en viktig fråga för regeringen. Detta är något som statsminister Stefan Löfven lyfter fram i sin hälsning till UN Women i samband med Kvinnokommissionens 60:e session i New York..

Kristianstadsbladet - 04 apr 16 kl. 07:20

Ojämlika avgifter för hjälpmedel

Sveriges landsting, regioner och kommuner tar ut olika avgifter när funktionsnedsatta får hjälp med sina hjälpmedel, och skillnaderna i landet är ojämlika, konstaterar Socialstyrelsen i en rapport.(TT).

Sydsvenskan - 04 apr 16 kl. 07:21

Ojämlika avgifter för hjälpmedel

Sveriges landsting, regioner och kommuner tar ut olika avgifter när funktionsnedsatta får hjälp med sina hjälpmedel, och skillnaderna i landet är ojämlika, konstaterar Socialstyrelsen i en rapport. Enligt Hörselskadades riksförbund (HRF) kostar en utprovning av en hörapparat 1 500 kronor i Gävleborgs län, där det är dyrast, och 300 kronor i Uppsala län, som är billigast. Avgiften ingår inte i högkostnadsskyddet och måste därför betalas på egen hand av patienten.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.