NT > Nyheter

Sunday, 07 March, 09:47

NT - 27 jan 21 kl. 14:06

178 nya dödsfall med covid-19Ytterligare 178 dödsfall med bekräftad covid-19 har rapporterats i Sverige, meddelar Folkhälsomyndigheten..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Sverige, Folkhälsomyndigheten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: 178nya , dödsfallmed , covid-19
Sydsvenskan - 07 jun 20 kl. 09:44

Tiger bakom lås och bom för tre dödsfall

Inte ens tigrar slipper stå till svars för sina gärningar. Nu ska den så kallade "vagabondtigern från Maharashtra" – en hane på 178 kilo – få tillbringa resten av sitt liv bakom lås och bom för att ha dödat tre människor i Indien, rapporterar tidningen.

Helsingborgs Dagblad - 07 jun 20 kl. 09:44

Tiger bakom lås och bom för tre dödsfall

Inte ens tigrar slipper stå till svars för sina gärningar. Nu ska den så kallade "vagabondtigern från Maharashtra" – en hane på 178 kilo – få tillbringa resten av sitt liv bakom lås och bom för att ha dödat tre människor i Indien, rapporterar tidningen.

GöteborgsPosten - 07 jun 20 kl. 09:46

Tiger bakom lås och bom för tre dödsfall

Inte ens tigrar slipper stå till svars för sina gärningar. Nu ska den så kallade "vagabondtigern från Maharashtra" – en hane på 178 kilo – få tillbringa resten av sitt liv bakom lås och bom för att ha dödat tre människor i Indien, rapporterar tidningen The Times of India..

GöteborgsPosten - 13 maj 20 kl. 05:22

Rekordhögt antal virusdöda i Brasilien

Antalet bekräftade coronavirusfall i Brasilien har stigit till nära 178 000 enligt myndigheterna och över 12 400 personer rapporteras ha avlidit. Därmed är Brasilien det sjätte värst drabbade landet – efter USA, Storbritannien, Italien, Frankrike och Spanien – vad gäller antalet dödsfall som kan kopplas till pandemin..

BT - 26 mar 20 kl. 14:26

Virusläget: 66 har avlidit i landet – fem vårdas på Säs

I Sverige finns nu 2 806 konstaterade fall av coronasmittade personer. 66 personer har avlidit och 178 patienter har hittills intensivvårdats, enligt Folkhälsomyndigheten. Västra Götalandsregionen har haft totalt 275 bekräftade fall av covid-19 fram till och med den 25 mars kl.

Fler nyheter från NT

NT - 10 minuter sedan

Blåsten orsakar problem - flera träd nerblåsta

Den kraftiga vinden i Östergötland har orsakat problem i Norrköping. Under förmiddagen blåste trädgrenar ner över Söderleden..

NT - 15 minuter sedan

Fallna träd skapar problem i trafiken

Trafiken i båda riktningarna på väg 768 mellan Gårdeby Kyrka och Hylinge påverkas av nerfallna träd, uppger Trafikverket..

NT - 30 minuter sedan

Virusfri vecka i Nya Zeeland

I Nya Zeelands största stad Auckland hävdes på söndagen en veckolång nedstängning, som infördes sedan ett fall av den covidvariant som först upptäcktes i Storbritannien konstaterats i slutet av februari..

NT - 30 minuter sedan

IFK-seger och vi kan prata om en Norling-drömstart

Säsongens viktigaste match kommer tidigt. Jag kan knappt vänta på att se hur IFK Norrköping möter utmaningen..

NT - 45 minuter sedan

Tre regioner släpar efter med vaccineringen

De flesta regionerna har inlett fas två i vaccineringen mot covid-19 och tre fjärdedelar uppskattas inleda sista fasen i maj. Men tre regioner släpar efter..

NT - 45 minuter sedan

Larm om explosion på adress i Hageby

En explosion ska ha hörts på en adress i Hageby på söndagsmorgonen..

NT - 1 timme sedan

Fördubblad arbetslöshet på Åland i pandemins spår

Pandemin har lett till en mer än fördubblad arbetslöshet på Åland under det senaste året – och mycket hänger nu på den kommande sommaren, säger Veronica Thörnroos, lantråd på ögruppen. –Får vi inte igång säsongen 2021 kan det leda till konkurser i höst, säger hon till TT..

NT - 1 timme sedan

Räddningstjänsten rycker ut till vattenläcka

En vattenläcka ska ha uppstått i en byggnad på Slottsgatan i Norrköping..

NT - 1 timme sedan

Vasaloppet är igång – Bjørgen aktiv direkt

Inga motionärer i spåren och olika starttider för herrar och damer för första gången. Nu är årets mycket ovanliga Vasalopp igång..

NT - 1 timme sedan

Kritikerna: Chanslösa artister till final

Clara Klingenström gick vidare till Melodifestivalfinal via Andra chansen tillsammans med Paul Rey, Alvaro Estrella och Klara Hammarström. Men har de någon chans nästa vecka? Kritikerna är skeptiska..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.