DI > Ekonomi

Sunday, 07 March, 08:17

DI - 27 jan 21 kl. 13:46

Putin: ”Europa och Ryssland måste åter närma sig varandra”
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ryssland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Putin, Europaoch , Rysslandmåste , åter, närmasig , varandra
Cornucopia - 11 mar 15 kl. 15:34

Putin och Ryssland drar sig ur nedrustningssamtal

Ryssland och Kreml har precis gått ut med att de överger nedrustningsavtal för konventionella styrkor, som varit gällande sedan kalla krigets slut. En rapport från brittiska RUSI sätter siffran 90 000 man på den ryska invasionen av Ukraina, inklusive stödförband, och menar att Rysslands militära kapacitet nu slagit i taket logistiskt.

CFE-avtalet har legat på is sedan 2007, året innan Georgienkriget, men nu drar man sig ur det även rent formellt.

Sydsvenskan - 15 apr 14 kl. 05:30

Vad vill Putin ”Lill-Ryssland”?

Vladimir Putin böjde sig fram över bordet och förklarade förtroligt för George W Bush: ”Du förstår George, Ukraina är inte ens en stat.”Samtalet mellan presidenterna ägde rum 2008. Det återgavs av den ryska tidningen Kommersant.

DN - 14 dec 17 kl. 13:50

Putin: ”Ska Ryssland inte få tala med någon?”

Rysslands president Vladimir Putin säger att Ryssland har sig själv att skylla vad dopningsskandalen beträffar. ”Vi gav dem anledning att straffa oss”, sade Putin på sin årliga presskonferens i Moskva med över 1.600 ackrediterade journalister..

Cornucopia - 15 dec 16 kl. 12:56

Länder i Europa Ryssland ockuperar i strid mot folkrätten

Nedan följer en lista med länder som Ryssland 2016 fortfarande ockuperar delar av i strid mot folkrätten och av Ryssland ingångna avtal om att respektera nationsgränser i Europa.
Berget ligger i det av Ryssland ockuperade Abchasien.Ryssland ockuperar 2016 delar av ett antal länders territorium.

SVT - 12 maj 11 kl. 23:12

Putin såg Ryssland nå semifinal

Ryssland vände underläge och vann med 2-1 över Kanada i kvartsfinal i VM. Premiärminister Putin fick se VM:s bästa match från läktaren..

Expressen - 12 dec 11 kl. 19:50

Miljardär utmanar Putin i Ryssland

Protesterna efter valet i Ryssland har lockat ut två nya politiska aktörer på banan, en mångmiljardär som vill utmana premiärminister Vladimir Putin och en sparkad finansminister som vill bilda ett nytt parti..

DI - 17 apr 14 kl. 12:14

Putin: Europa kan inte vara utan rysk gas

Det är inte möjligt för Europa att sluta köpa rysk gas, säger Putin enligt Reuters..

Sydsvenskan - 24 jul 14 kl. 22:38

Putin tar Ryssland tillbaka till vintertid

Vladimir Putin har godkänt en lag som gör att vintertid, från med  26 oktober, gäller året runt i Ryssland. Han river därmed upp ett beslut som fattades av Dmitrij Medvedev 2011..

Helsingborgs Dagblad - 26 jul 16 kl. 09:55

Erdogan träffar Putin i Ryssland

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan reser till Ryssland den 9 augusti och kommer där att träffa sin ryske motsvarighet Vladimir Putin. Det blir första gången som de möts ansikte mot ansikte sedan de bilaterala relationerna reparerats efter osämjan som följde på nedskjutningen av ett ryskt plan vid den syrisk-turkiska gränsen förra året..

Trelleborgs Allehanda - 26 jul 16 kl. 09:54

Erdogan träffar Putin i Ryssland

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan reser till Ryssland den 9 augusti och kommer där att träffa sin ryske motsvarighet Vladimir Putin.(TT).

UNT - 26 jul 16 kl. 09:54

Erdogan träffar Putin i Ryssland

Turkiets president Recep Tayyip Erdogan reser till Ryssland den 9 augusti och kommer där att träffa sin ryske motsvarighet Vladimir Putin..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.