DI > Ekonomi

Sunday, 28 February, 16:00

DI - 26 jan 21 kl. 22:32

Calliditas avser ta in kapital
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Calliditasavser ta in , kapital
DI - 29 nov 18 kl. 14:58

Fondesset storköper Calliditas

Hedgefonden Gladiator, som förvaltas av Max Mitteregger, har köpt ytterligare aktier i specialistläkemedelsbolaget Calliditas varefter innehavet uppgår till drygt 2,4 miljoner aktier, motsvarande 6,9 procent av kapital och röster. Det framgår av ett flaggningsmeddelande. .

DI - 03 jul 19 kl. 10:59

Fjärde AP-fonden flaggar upp i Calliditas

Fjärde AP-fonden har ökat sitt innehav i specialistläkemedelsbolaget Calliditas till omkring 6 procent av kapital och röster. Det framgår av ett flaggningsmeddelande. .

PrivataAffärer - 29 nov 18 kl. 15:04

Mitteregger ökar i Calliditas

Innehavet uppgår nu till drygt 2,4 miljoner aktier, motsvarande 6,9 procent av kapital och röster. Det framgår av ett flaggningsmeddelande. I slutet av oktober uppgick Gladiators innehav till lite mer än 1,2 miljoner, eller 3,5 procent, enligt ägardatatjänsten Holdings sammanställning.

Affärsvärlden - 10 jun 19 kl. 08:42

Calliditas tecknar kinesiskt miljardavtal för Nefecon

Forskningsbolaget Calliditas har ingått licensavtal med Everest Medicines rörande utveckling och kommersialisering av Calliditas ledande läkemedelskandidat Nefecon i den kinesiska regionen och Singapore för den kroniska autoimmuna njursjukdomen IgA-nefropati (IgAN)..

DI - 29 jun 18 kl. 08:37

Kraftigt övertecknat inför Calliditas börsnotering

Intresset för erbjudandet i Calliditas Therapeutics inför börsnoteringen på fredagen har varit mycket stort, både bland institutionella investerare och bland allmänheten i Sverige, skriver bioteknikbolaget i ett pressmeddelande. .

Affärsvärlden - 29 jun 18 kl. 08:53

Calliditas "kraftigt övertecknad"

Fredagens börsnotering i Calliditas Therapeutics har blivit "kraftigt övertecknad".

DI - 16 aug 18 kl. 07:07

Ökad förlust för Calliditas

Bioteknikbolaget Calliditas redovisar ett nettoresultat om -18,2 miljoner kronor för det andra kvartalet (-16,1). Likt i jämförelsekvartalet hade bolaget inga intäkter under perioden..

DI - 01 nov 18 kl. 07:18

Calliditas ”enligt plan” i fas 3-process

Specialistläkemedelsbolaget Calliditas hade ett resultat efter skatt om -31,4 miljoner kronor (-18,4) under det tredje kvartalet. Per aktie blev resultatet -0:91 kronor (-1:21)..

DI - 05 feb 19 kl. 10:32

Calliditas beviljas särläkemedelsstatus av FDA

Specialistläkemedelsbolaget Calliditas Therapeutics har beviljats särläkemedelsstatus av det amerikanska läkemedelsverket, FDA, till bolagets behandling av autoimmun hepatit. Aktien stiger 12 procent på Stockholmsbörsen..

DI - 12 feb 19 kl. 08:15

Calliditas landar särläkemedelsstatus igen

Calliditas har beviljats särläkemedelsstatus av det amerikanska läkemedelsverket, FDA, för budesonide när det gäller behandling av primär gallkolangit..

DI - 25 mar 19 kl. 12:15

Nibc inleder bevakning av Calliditas med köprek

Holländska Nibc Bank har inlett bevakning av Calliditas med en köprekommendation på aktien som följd..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.