DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 07:56

DI - 26 jan 21 kl. 22:11

Bättra än väntan för Texas Instruments
Läs mer på DI
Läs mer om:
Texas Instruments

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bättra, än, väntanför , Texas, Instruments
BT - 05 sep 13 kl. 17:38

Långa räntan skjuter i höjden

Stockholmsbörsen steg igen på torsdagen. Men samtidigt fortsätter räntan att klättra rejält. Tioårsräntan har nu gått upp med närmare 1,2 procent sedan i slutet av april.

PrivataAffärer - 30 apr 19 kl. 07:54

Epirocs resultat över förväntan

Epiroc, som knoppades av från Atlas Copco i juni 2018, redovisar ett justerat rörelseresultat på 1.989 miljoner kronor för det första kvartalet 2019. Ett genomsnitt av 13 analytikerprognoser, som Infront Data sammanställt inför rapporten, var ett justerat rörelseresultat på 1.

BT - 27 nov 13 kl. 17:41

Börsen fortsätter att klättra

Stockholmsbörsens klättring fortsätter för tredje dagen i rad. På onsdagen steg OMXS-index med 0,4 procent. Även de ledande Europabörserna steg.

BT - 27 nov 13 kl. 18:05

Börsen fortsätter klättra

Stockholmsbörsens klättring fortsätter för tredje dagen i rad. På onsdagen steg OMXS-index 0,4 procent. Även de ledande Europabörserna steg.

YA - 22 maj 14 kl. 06:30

I väntan på en framtid

Foto: Sprisse Nilsson
Många av flyktingarna i Hammenhög lever ganska isolerat i väntan på sitt uppehållstillstånd. Det gör Rotary i Hammenhög sitt bästa för att råda bot på.
– Under glappet i väntan på permanent uppehållstillstånd försöker vi att ge dem lite sysselsättning, säger Håkan Dahm, från Rotary Hammenhög.

YLE - 25 apr 17 kl. 04:50

Socialarbetare: Oskäligt lång väntan på utkomststöd

Sedan FPA tog över ansvaret för utbetalning av det grundläggande utkomststödet vid årsskiftet har handläggningstiderna förlängts. Ett beslut om utkomststöd borde fattas inom sju dagar men FPA har inte klarat av att uppfylla det här. En klient i Jakobstadsregionen som ansökte om utkomststöd av FPA den 3 april fick pengarna först den 19 april.

PrivataAffärer - 10 jun 19 kl. 10:12

Boprisindikatorn: Fortsatt förväntan om stigande priser

Hushållens förväntningar på högre bopriser är tydliga i hela landet utom i östra Götaland som ligger kvar på samma nivå som i maj. Skåne toppar listan i juni med 42 enheter. Övriga regioner återfinns i ett spann mellan 23 och 34.

DI - 16 apr 14 kl. 14:48

Fed: Kan förbättra framåtblickande guidning

Fed kan förbättra sig vad gäller den framåtblickande guidningen i uttalandet i samband med räntebeskeden. Bland annat skulle Fed kunna identifiera de enskilda FOMC-ledamöternas bedömningar i prognoserna för Fed Funds-räntan..

Kristianstadsbladet - 25 sep 14 kl. 12:41

Stensons väntan är över

Han har inte varit med i Ryder Cup på sex år.Han har inte spelat på Gleneagles på tio år.Men en sak vet Henrik Stenson inför golfmatchen Europa-USA - det gäller att hålla sig på fairway.

Trelleborgs Allehanda - 25 sep 14 kl. 12:41

Stensons väntan är över

Han har inte varit med i Ryder Cup på sex år.Han har inte spelat på Gleneagles på tio år.Men en sak vet Henrik Stenson inför golfmatchen Europa-USA - det gäller att hålla sig på fairway.

Skånskan - 09 okt 15 kl. 15:42

Oviss väntan för tusen barn

Malmö Omkring 100 ensamkommande flyktingbarn per dygn kommer just nu till Malmö.
Det ställer hårda krav på kommunen att ordna platser att bo på för barnen medan de väntar på besked om anvisning till andra kommuner.
SkD besökte på fredagen boendet Ronja som nyligen öppnade.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.