DI > Ekonomi

Sunday, 07 March, 19:09

DI - 26 jan 21 kl. 21:00

De vill ta över Bromma flygplats: "Kan drivas på ett lönsamt sätt"
Läs mer på DI
Läs mer om:
Bromma

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: De vill ta över Bromma, flygplatsKan , drivas, ett lönsamt sätt
Expressen - 14 sep 20 kl. 11:52

Ny analys: Bromma flygplats inte lönsamt

Det är inte ekonomist lönsamt att fortsätta driva Bromma flygplats.Det menar Swedavia i en ny analys..

SR - 14 sep 20 kl. 16:27

Swedavia: Inte lönsamt att driva Bromma flygplats

Det finns inte längre ekonomiska förutsättningar för att fortsätta driva Bromma flygplats. Det slår Swedavia fast i en ny rapport. Men om flygplatsen ska läggas ned måste Arlanda byggas ut, konstaterar det statliga bolaget..

SR - 14 sep 20 kl. 15:05

Swedavia: inte lönsamt att driva Bromma flygplats

Men om flygplatsen ska läggas ned måste Arlanda byggas ut, konstaterar det statliga bolaget..

YLE - 18 jan 13 kl. 05:55

Dödläge på Malms flygplats

I all tysthet har staden slutat utveckla projektplanen för Malms flygplats. Projektet avslutades redan 2008. Däremot har staden inte hävt byggförbudet på flygfältet, trots att det inte verkar troligt att man kommer att kunna gå vidare med planerna på att göra Malms flygplats till ett bostadsområde.

YLE - 03 aug 15 kl. 19:17

”Ett kärnkraftverk kan bli ett nytt Talvivaara”

Om dagens elpriser håller i sig kommer de kärnkraftverk som byggs i dag aldrig att bli lönsamma. De kommer att sakna minst en tredjedel av de pengar de skulle behöva. Peter Lund som är professor i teknisk fysik vid Aalto-universitetet ser inga tecken på att elpriset skall stiga i framtiden.

DI - 30 sep 18 kl. 18:54

Elon Musk: Tesla nära att bli lönsamt

Elbilstillverkaren Tesla är nära att börja tjäna pengar och bli ett lönsamt bolag. Det skriver grundaren Elon Musk i ett brev till de anställda, rapporterar Bloomberg News..

DI - 24 aug 16 kl. 13:31

Lönsamt första halvår för Axonkids

Axonkids, som utvecklar och säljer bilbarnstolar, redovisar ett lönsamt första halvår, då rörelseresultatet uppgick till 0,2 miljoner kronor..

Barometern - 21 aug 14 kl. 08:08

Ett vidöppet val

I Kalmar län brukar Socialdemo­kraterna gå starkare än i riket och Moderaterna brukar gå sämre. Mönstret känns igen i den opinionsundersökning som Barometern-OT i dag publicerar och som genomfördes precis innan valrörelsen på allvar inleddes.
Det är Moderaternas stora tapp som sticker ut.

Barometern - 21 aug 14 kl. 08:08

Ett vidöppet val

I Kalmar län brukar Socialdemokraterna gå starkare än i riket och Moderaterna brukar gå sämre. Mönstret känns igen i den opinionsundersökning som Barometern-OT i dag publicerar och som genomfördes precis innan valrörelsen på allvar inleddes. Det är Moderaternas stora tapp som sticker ut.

GT - 28 mar 15 kl. 09:23

Polisens varning: "Är ett lönsamt bedrägeri"

De första vårtecknen böjar synas i naturen. Nu varnar Jönköpingspolisen för asfaltsläggare som också brukar dyka upp så här års. – Om ingen lockas försvinner marknaden, skriver de på sin Facebooksida..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.