DI > Ekonomi

Tuesday, 02 March, 18:27

DI - 26 jan 21 kl. 20:42

Rapportbolag i fokus på Wall Street – GE stiger kraftigt
Läs mer på DI
Läs mer om:
Wall Street

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Rapportbolagi , fokus, Wall, StreetGE , stiger, kraftigt
Affärsvärlden - 21 jan 14 kl. 16:55

Alcoa rusar på Wall Street

Den breda marknaden på Wall Street har inlett tisdagen med svagt stigande kurser. Rapportbolag är i fokus..

Affärsvärlden - 02 aug 13 kl. 15:03

Jättarna i fokus på Wall Street

Två storbolag ser ut att hamna i fokus på Wall Street efter öppning. I övrigt väntas blygsamma rörelser i inledningen..

Affärsvärlden - 22 jan 14 kl. 07:13

Rapporter i fokus på Wall Street

Hela tisdagens handelssession på Wall Street präglades av oregelbundna indexrörelser kring nollstrecket när investerarna kom tillbaka efter den gångna långhelgen. Fokus var den tilltagande rapportfloden där varken Johnson & Johnson eller Verizon lyckas få godkänt med sina kvartalsbesked..

DI - 20 mar 12 kl. 15:46

USA-börser: Kina sänker humöret på Wall Street

Wall Street har inlett tisdagen med nedgångar i spåren av dålig statistik för påbörjade husbyggen. Kina, som bland annat höjt bränslepriser står i fokus, samtidigt som råvarubolagen backar. Fed-chefen Bernanke håller tal i dag..

Sydsvenskan - 02 nov 12 kl. 06:30

Wall Street tror på Obama men hoppas på Romney

USA:s finanselit satsar mest pengar på den republikanske presidentkandidaten Mitt Romney. Men trots en svag ekonomi har Wall Street klarat sig bra med Barack Obama i Vita huset.Kanske är det delvis personligt.

Affärsvärlden - 14 jun 13 kl. 16:44

Sidledes på Wall Street efter svag statistik

Kurserna på Wall Street gick överlag i sidled under fredagens inledande handel, efter statistik som var något ljummen. Federal Reserves stimulanser är fortsatt i fokus inför nästa veckas Fomc-möte vilket bidragit till avvaktande handel..

DI - 14 jun 13 kl. 16:50

USA-börserna: Ljummen start på Wall Street

Kurserna på Wall Street gick överlag i sidled under fredagens inledande handel, efter statistik som var något ljummen. Federal Reserves stimulanser är fortsatt i fokus inför nästa veckas Fomc-möte vilket bidragit till avvaktande handel..

Affärsvärlden - 16 aug 13 kl. 15:38

Wall Street väntar på viktigt index

Terminerna för de ledande indexen i USA indikerade en svagt positiv öppning på Wall Street på fredagen. I fokus på makrofronten är konsumentindikatorer i form av bostadsdata som inkommit samt Michiganindex som inväntas strax efter de amerikanska börsernas öppning..

Affärsvärlden - 20 jan 14 kl. 07:13

Intel föll på Wall Street

Wall Street stängde blandat på fredagen, en handelsdag med fullt fokus på delårsrapporter. Intel, Morgan Stanley, American Express med flera hade delårsrapporter som intresserade handlarna, och UPS kom med en vinstvarning..

Affärsvärlden - 02 maj 14 kl. 07:17

Uppåt på Wall Street

Wall Street har sammantaget klättrat något under de senaste två handelssessionerna när den svenska marknaden varit stängd. Federal Reserve-besked, statistik och bolagsrapporter har varit i fokus..

Affärsvärlden - 14 maj 14 kl. 16:22

Wall Street inleder ned

På Wall Street har onsdagshandeln inletts med vikande tendens. Bra inkommande statistik innan öppning har inte lyckats lyfta kurserna nämnvärt. Flera rapporterande bolag är i fokus..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.