Länstidningen i Jämtland > Nyheter

Friday, 26 February, 19:56

Länstidningen i Jämtland - 26 jan 21 kl. 02:14

Påkörd och skadad ren lämnad på vägenEn trafikant slog sent på måndagskvällen larm om att en påkörd ren låg skadad på väg 312 i höjd....
Läs mer på Länstidningen i Jämtland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Påkördoch , skadad, ren, lämnad, vägen
UNT - 03 dec 13 kl. 12:35

Skadad katt lämnad på hett tak

En katt i Helsingborg föll eller kastades i somras ut från ett lägenhetsfönster och landade skadad på ett tak tio meter nedanför. Där fick den ligga kvar i cirka 16 timmar, i 27-gradig värme. Nu åtalas ägaren.

Kristianstadsbladet - 03 dec 13 kl. 12:35

Skadad katt lämnad på hett tak


En katt i Helsingborg föll eller kastades i somras ut från ett lägenhetsfönster och landade skadad på ett tak tio meter nedanför. Nu åtalas ägaren för djurplågeri.Katten fick ligga kvar i cirka 16 timmar och när den togs därifrån och fördes till veterinärklinik var det 27 grader varmt.

NT - 03 dec 13 kl. 12:35

Skadad katt lämnad på hett tak

En katt i Helsingborg föll eller kastades i somras ut från ett lägenhetsfönster och landade skadad på ett tak tio meter nedanför. Nu åtalas ägaren för djurplågeri..

Helsingborgs Dagblad - 03 dec 13 kl. 12:37

Skadad katt lämnad på hett tak

En katt i Helsingborg föll eller kastades i somras ut från ett lägenhetsfönster och landade skadad på ett tak tio meter nedanför. Nu åtalas ägaren för djurplågeri. Katten fick ligga kvar i cirka 16 timmar och när den togs därifrån och fördes till veterinärklinik var det 27 grader varmt..

BT - 03 dec 13 kl. 12:36

Skadad katt lämnad på hett tak

En katt i Helsingborg föll eller kastades i somras ut från ett lägenhetsfönster och landade skadad på ett tak tio meter nedanför. Nu åtalas ägaren för djurplågeri. Katten fick ligga kvar i cirka 16 timmar och när den togs därifrån och fördes till veterinärklinik var det 27 grader varmt.

SvD - 03 dec 13 kl. 12:35

Skadad katt lämnad på hett tak

En katt i Helsingborg föll eller kastades i somras ut från ett lägenhetsfönster och landade skadad på ett tak tio meter nedanför..

Expressen - 09 mar 19 kl. 00:23

Skadad – reste inte med lagkamraterna

Hjälte i premiären.Men i bortamötet med Dallas får Zlatan Ibrahimovic ingen chans att följa upp sin MLS-succé.Svensken är skadad och kvarlämnad i Los Angeles, skriver LA Times.

NSD - 29 nov 17 kl. 10:50

Skadad trana lämnad att dö: "Haft en besvärlig natt"

En övergiven trana har hittats i Grannäset av ornitologer..

Expressen - 11 jun 19 kl. 16:33

NYHETSDAGEN: • En allvarligt skadad efter lastbilskrasch • Assange begärs utlämnad av USA • Hon är spindeln i nätet i Brilliant Minds

Stort räddningspådrag i centrala Göteborg efter att en lastbil kört in i en lyktstolpe som träffat en person.*USA har nu formellt begärt Julian Assange utlämnad från sitt förvar i Storbritannien – åtalas för spiorneri.*Natalia Brzezinski kom till Sverige som ambassadörsfru, nu är hon spindeln i nätet i det exklusiva och statusfyllda eventet Brilliant Minds..

Expressen - 03 feb 20 kl. 08:53

23-åriga kvinnan: ”Kände mig så rädd och utlämnad”

Från en restaurang fångar en kamera hela händelseförloppet på Stora Södergatan i Lund i september förra året.Filmen visar hur den 23-åriga studenten kastas bakåt av sprängkraften från en bomb. – Det värsta var att jag kände mig så rädd, så utlämnad.

Kristianstadsbladet - 06 mar 14 kl. 07:06

Saadi Gaddafi utlämnad från Niger


Libyens störtade diktator Muammar Gaddafis son Saadi, har utlämnats från Niger och hålls nu i huvudstaden Tripoli, säger den libyska regeringen.Saadi flydde till grannlandet i söder efter att hans far Muammar Gaddafi, som hade haft makten sedan 1969, störtades och dödades under den arabiska protestvåren 2011. Landets nya styre har länge försökt få honom utlämnad.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.