SVT > Ekonomi

Sunday, 28 February, 23:49

SVT - 26 jan 21 kl. 01:25

Skarp kritik från Företagarnas vd mot regeringen: ”En av de sämst implementerade reformerna någonsin”Regeringen har det senaste året aviserat gigantiska stöd till företagare som drabbats i coronakrisen. Men organisationen Företagarna är kritiska till att stora summor aldrig betalats ut. – Från regeringens sida har man slängt ut stora ambitioner i samband med presskonferenserna. Men när man tittar på utfallet så är det ofta bara smulor kvar, säger Företagarnas vd Günther Mårder..
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Företagarnas, Företagarna, Günther Mårder

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skarp, kritikfrån , Företagarnasvd mot , regeringenEn av , de sämst implementerade reformerna någonsin
SR - 15 maj 17 kl. 10:45

Direktrapport: Skarp kritik mot regeringen från Finanspolitiska rådet

Skarp kritik riktas mot regeringen från Finanspolitiska rådet på en rad punkter. Finanspolitiska rådet presenterar idag sin rapport Svensk finanspolitik 2017.  Finanspolitiska rådet är en myndighet vars uppgift är att göra en oberoende granskning av regeringens finanspolitik..

Politikerbloggen - 16 jun 11 kl. 17:01

VARGJAKTEN Skarp kritik mot Sverige från EU-kommissionen

NY SKARP KRITIK. EU fortsätter att kritisera den svenska licensjakten på varg. Om inte den svenska regeringen rättar sig efter gällande regler och stoppar jakten så hotar EU-kommissionären Janez Potocnik att dra Sverige inför domstol.

Politikerbloggen - 16 jun 11 kl. 17:01

VARGJAKTEN Skarp kritik mot Sverige från EU-kommissionen

NY SKARP KRITIK. EU fortsätter att kritisera den svenska licensjakten på varg. Om inte den svenska regeringen rättar sig efter gällande regler och stoppar jakten så hotar EU-kommissionären Janez Potocnik att dra Sverige inför domstol.

SvD - 12 maj 14 kl. 10:30

Skarp kritik mot Borg i ny rapport

Överskottsmålet nås inte under innevarande konjunkturcykel och regeringen borde ha varit mer försiktig innan man gjorde permanenta budgetförsvagningar. Dessutom behöver regeringen hantera de allvarliga problemen på den svenska bostadsmarknaden. Anders Borg får skarp kritik i det finanspolitiska rådets årliga rapport..

Dagen - 13 apr 11 kl. 09:21

Skarp kritik mot regeringens arbete mot barnsexhandel

Sveriges kristna råd tillsammans med 33 andra barnrättsorganisationer riktar i ett brev till FN skarp kritik mot hur Sveriges regering brister i åtgärder mot barnsexhandel. - De ignorerar de facto barnsexturismen, hävdar organisationerna.

Organisationerna grundar sin kritik på en undersökning från Stockholms Universitet som visar att svenska barnsexturister utan risk för straff kan resa utomlands och där exploatera utländska barns kroppar.

Expressen - 01 jan 11 kl. 11:38

Juholt riktar skarp kritik mot regeringens

Håkan Juholt (S), ordförande för riksdagens försvarsutskott, riktar skarp kritik mot statsminister Fredrik Reinfeldt för bristande information till allmänheten efter terrorgripandena i Danmark och Sverige. - Regeringen har valt tystnad, jag är mycket förvånad. Reinfeldts stab slår tillbaka..

Expressen - 24 jan 11 kl. 15:10

Lagförslaget får skarp kritik

Regeringen vill göra det förbjudet att ta kränkande bilder. Lagförslaget får skarp kritik av Agneta Lindblom Hulthén, ordförande för journalistförbundet. - Allt som inskränker journalisters arbetsmöjligheter är dåligt.

Dagen - 20 apr 11 kl. 10:57

Ideella i skarp kritik mot regeringens "nedrustning av välfärd"

Ideellt arbete är viktigt för samhället. Men makten för det ideella måste ligga hos organisationerna själva - inte hos myndigheterna. Annars riskerar den generella välfärden att monteras ner.

SR - 23 feb 17 kl. 15:03

Skarp kritik mot Isabella Lövin

Klimatminister Isabella Lövin får nu skarp kritik både från Vänsterpartiet och Allianspartierna för sitt uttalande i Ekot i morse - att den svenska regeringen inte kommer att argumentera för en skärpning av EU-parlamentets förslag att minska antalet utsläppsrätter med 2,2 procent om året..

SR - 19 jun 17 kl. 16:27

Skarp kritik mot Portugals regering

Medan runt tusen brandmän jobbar med att släcka bränderna som härjar i Portugal, riktar landets största miljölobbyorganisation skarp kritik mot regeringen..

DI - 04 jul 19 kl. 12:15

Skarp kritik mot regeringens förslag att beskatta plastpåsar

Strax före midsommar lämnade regeringen in en promemoria om en ny skatt på plastkassar. Förslaget möter nu skarp kritik från handeln och oppositionen. .

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.