DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 02:24

DI - 25 jan 21 kl. 22:40

Biden villig att kompromissa rörande stimulanscheckar
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Biden, villigatt , kompromissa, rörande, stimulanscheckar
HBL - 12 maj 14 kl. 15:48

Nu måste Östnyland kompromissa

ÖSTNYLAND. Utbildning i den egna regionen är det viktigaste som finns, därför måste man också i Östnyland hitta en gemensam melodi, senast i höst, säger Mikaela Nylander.
Stora reformer, och stora besparingar drabbar speciellt andra stadiets utbildning under de närmaste åren.

YLE - 04 maj 15 kl. 11:32

Sannfinländarnas Soini redo att kompromissa

Sannfinländarnas ordförande Timo Soini intygar att partiet har kompromissvilja då det gäller att få ihop den nya regeringen. - Det måste finnas beredskap att kompromissa i alla partier, säger han till Yle. Regeringssonderaren, Centerns ordförande Juha Sipilä har reserverat den här dagen till diskussioner med Sannfinländarna.

YLE - 04 maj 15 kl. 11:32

Sannfinländarnas Soini redo att kompromissa om regeringen

Sannfinländarnas ordförande Timo Soini intygar att partiet har kompromissvilja då det gäller att få ihop den nya regeringen. - Det måste finnas beredskap att kompromissa i alla partier, säger han till Yle. Inte kan vi vara något specialfall, säger Soini.

SVT - 09 sep 20 kl. 20:58

Mätning: Coronakris väljarnas nyckelfråga – Biden vinnare

Demokraten Joe Biden leder rejält mot president Donald Trump i en färsk nationell opinionsundersökning, men i avgörande delstater förefaller Trump knappa in. Coronakrisen är väljarnas nyckelfråga, och där leder Biden..

YLE - 20 maj 17 kl. 05:13

Analys: Sannfinländarnas nya ordförande får det inte lätt

Hittills har vi diskuterat vem som ska bli Sannfinländarnas nya partiordförande. Valet handlar ändå om mycket mer än person. Sannfinländarna behöver en ny strategi om partiet ska hålla ställningarna, skriver Yle Nyheters politiska reporter AG Karlsson.

SVT Debatt - 28 mar 14 kl. 06:00

Sluta kompromissa med fotbollshuliganerna

FOTBOLL Det är 12 år sedan min bror Tony dog i ett huliganbråk i Stockholm. Svenska Fotbollförbundet och klubbarna gör fortfarande alldeles för lite för att stävja det fotbollsrelaterade våldet i Sverige.  I helgen drar Allsvenskan i fotboll igång.

SR - 29 jun 20 kl. 08:02

Just nu: Hur mycket är MP villiga att kompromissa?

I augusti ska den parlamentariska migrationskommittén presentera ett förslag på framtidens migrationspolitik - ett förslag med brett stöd i riksdagen. Men en rad av punkterna går på tvärs med Miljöpartiets politik och när nu slutförhandlingar pågår höjs också tonläget. Hur ställer sig Miljöpartiet till den avgörande domen om Preems raffinaderi i Lysekil som fick grönt ljus att fördubbla sin verksamhet.

Kristianstadsbladet - 03 apr 13 kl. 07:30

Herslow petades som ordförande

Moderaterna fortsätter att förändra i de egna leden. Nu har Ernst Herslow petats som kretsordförande till förmån för Peo Lindholm.
Den senaste tiden har präglats av turbulens inom Moderaterna.

YLE - 16 apr 16 kl. 14:31

SFP: Jerkku ny kretsordförande i Österbotten

Sven Jerkku från Närpes blev SFP:s nya kretsordförande i Österbotten. Som ny ordförande kommer han att ta tag i de viktiga frågorna som nu är aktuella: vårdreformen, nya landskapsplanen och nästa års val. Vad gäller landskapsplanen bör kretsstyrelsen tillsätta en arbetsgrupp som funderar på hur frågor kring den kan lösas, anser JerKku.

Skånskan - 08 jan 20 kl. 14:30

Utan en ordförande är framtiden hotad

HJÄRUP I snart ett års tid har Hjärups byalag varit utan ordförande.
Om ingen är villig att ta på sig uppdraget vid kommande årsmöte är byalagets framtid hotad.Hjärups byalag har 18 år på nacken och startades av ett gäng engagerade entusiaster.

YLE - 27 apr 14 kl. 14:46

Svensk Ungdom har ny ordförande

Svensk Ungdom har valt en ny ordförande, uppger de på Twitter. Ida Schauman valdes till Niklas Mannfolks efterträdare. Mannfolk var ordförande i två år.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.