UNT > Nyheter

Thursday, 25 February, 08:29

UNT - 25 jan 21 kl. 20:50

Tusentals skyddsombud har försvunnit inom LOLO har förlorat över 12 000 skyddsombud under de senaste åtta åren, skriver tidningen Arbetet..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
LO, Arbetet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tusentals skyddsombudhar , försvunnitinom LO
BT - 07 maj 13 kl. 07:33

Nytt datasystem en fara för ambulanspatienter

Vårdskador hotar. Sedan i mitten av januari har 72 fel rapporterats på det nya systemet för övervakning och kommunikation i Säs ambulanser. Nu slår en sjuksköterska larm.

BT - 17 jun 13 kl. 13:11

Bättre arbetsmiljö är avgörande

Sverige står inför en demografisk utmaning där allt färre i arbetsför ålder ska försörja allt fler äldre. Därför är det avgörande att investera i bra miljö och villkor i arbetslivet, anser Ylva Johansson och Anders Österberg. Arbetet är centralt i många människors liv.

YA - 12 mar 19 kl. 21:00

De larmar om ökat våld på tågen: ”Får låsa in sig hos lokföraren”

Arbetsmiljön på Pågatågen blir allt sämre. Det vittnar både kundvärdar och lokförare om för YA. Det handlar om hot och våld, men också om ren ohyfs.

Skånskan - 01 jun 19 kl. 08:00

Lyckad skolsatsning skrotas

ESLÖV Personalen och de sju högstadieeleverna i Lilla Gruppen på Ekenässkolan, alla med behov av särskilt stöd, har fått veta att gruppen ska avvecklas – trots en framgångsrik verksamhet. Gruppen finns kvar terminen ut men nedtrappningen har börjat.Gruppen är för elever med särskilda behov i undervisningen och har nått fina resultat.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.