DI > Ekonomi

Sunday, 28 February, 22:20

DI - 25 jan 21 kl. 20:01

Ingen pålitlig utdelare längre – men det behöver inte vara dåligt
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ingen pålitlig, utdelarelängre men det behöver inte vara , dåligt
GöteborgsPosten - 28 mar 14 kl. 19:33

Sökes: fastighetsskötare med dåligt luktsinne

Sökes: En fastighetsskötare som är "energisk, pålitlig, snabb och okänslig för urin och avföring". Arbetsplats: ett asylboende..

Supermiljöbloggen - 10 sep 14 kl. 09:05

Kurt Hultgren och Karin Svensson Smith, Resenärsforum: ”Gratis kollektivtrafik dåligt förslag”

Kollektivtrafik är en av de absolut viktigaste områden i omställningen till ett klimatsmart samhälle. På sikt måste massbilismen minskas till en bråkdel av dagens. Kollektivtrafiken måste därför fördubblas, vara pålitlig och konkurrenskraftig mot andra sätt att färdas.

YLE - 25 aug 15 kl. 10:56

von Hertzen: Genomgång av KHL-finländarna

Inför KHL:s säsongsstart lirar totalt 43 finländare i KHL, varav 21 i Jokerit. Nio är målvakter, 12 backar och 22 anfallare. Här en snabb genomgång av de finländska KHL-spelarna!

YLE - 10 okt 16 kl. 21:21

Snart klarnar det vem som blir utan morgontidning

Det är slutspurt i förhandlingarna mellan Posten och KSF Media om morgontidningarna. Läget just nu är att KSF Media ensamt borde bära kostnaderna för morgontidningsutdelningen på glesbygden. KSF:s vd Jens Berg talar om en astronomisk summa.

PrivataAffärer - 30 nov 18 kl. 11:30

Hernhag: Bästa branscherna för långsiktiga placerare

Fredrik: Hej! Jag avser att spara långsiktigt åt vårt nyfödda barn i fonder. Vad tycker du är lämpligast, vanligt fondkonto eller ISK?

PrivataAffärer - 22 maj 20 kl. 11:28

Hernhag: Utdelningsaktierna som klarat covid-19 bäst

Carl: Vilka långsiktiga utdelningsaktier hade du rekommenderat som du tror klarar covid-19 bäst?
Marcus: De som klarat uttdelningen hittills är i Sverige Castellum, Hufvudstaden, Wihlborg, Vitec. I Nordamerika är det ännu riktigt många, men clean energy-bolag som Brookfield Rewnewbles, Canadian Utilities och Nextera Eenergy bara pumpar på med elproduktion och utdelningar.

YLE - 02 aug 15 kl. 08:00

Koll av människor – ny marknad

"Det går att få fram väldigt mycket information om en människa", säger en expert på bakgrundskontroller; det som kallas human due diligence . Och det är inte bara de som söker en hög chefstjänst som blir kollade. Bakgrundskontroller är en växande marknad där allt fler människor på olika nivåer i företagen kollas upp.

YLE - 27 sep 13 kl. 14:41

"Språklagen lämnar rum för tolkning"

Statliga bolag och affärsverk ska enligt språklagen ge betjäning också på svenska. Men hur kravet uppfylls på webben varierar ändå stort från bolag till bolag. Statliga affärsverk samt sådana tjänsteproducerande bolag där staten eller en eller flera tvåspråkiga kommuner eller kommuner med olika språk har bestämmanderätt skall betjäna och informera allmänheten på finska och svenska i den omfattning det behövs med tanke på verksamhetens art och saksammanhanget och på ett sätt som enligt en helhetsbedömning inte kan anses oskäligt för bolaget.

YLE - 21 feb 14 kl. 19:34

Pizzakrögare positiv trots "rekorddåliga" tider

Alkoholimporten ökar men på krogarna går alkoholen rekorddåligt åt. Arbetstillfällen går förlorade, menar man vid branschförbundet MaRa och pekar på den skärpta alkoholbeskattningen. På en liten pizzabar i Helsingfors känner man av varken recession eller skattehöjningar.

YLE - 23 jan 13 kl. 16:08

Djup misstroendeklyfta mellan fack och arbetsgivare

Fackcentralen FFC:s manifestation för avtalssamhället blev också en manifestation av den förtroendeklyfta som nu finns mellan arbetsgivar- och arbetstagarsidan. Vi sitter inte i samma båt, som Jarkko Eloranta, förre Kommunfackets ordförande uttryckte det. Häftigast gick Metallfackets Riku Aalto ut: Metallarna hyser inte förtroende för varken arbetsgivarna eller regeringen.

YLE - 14 mar 14 kl. 15:27

Bärplockare: Skulderna tar flera år att betala

Många av de thailändska bärplockarna som inte fick ordentligt betalt för sitt jobb i Finland förra året vill komma tillbaka för ett nytt försök. Under vintern har de thailändska bärplockarna haft det extra kärvt eftersom vädret i Thailand har varit för torrt för en god skörd. - Det är dåligt med jobb här hemma i år, det har varit torrt och det finns inget vatten att vattna fälten med, säger Praisanti och Suchat i mun på varandra.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.