DI > Ekonomi

Monday, 08 March, 14:17

DI - 25 jan 21 kl. 15:00

Blandade USA-terminer inför tung rapportvecka




Läs mer på DI
Läs mer om:
USA

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Blandade, USA-terminerinför , tung, rapportvecka
DI - 22 okt 18 kl. 22:00

Nervös handel på USA-börserna inför tung rapportvecka

Det var en nervös och slagig handel med blandad utveckling på USA-börserna på måndagen. Detta inför en tung rapportvecka när jättar som Amazon, Alphabet Microsoft och Caterpillar ska bekänna färg..

DI - 14 aug 20 kl. 15:15

Blandade USA-terminer inför öppningen

Fredagen har inneburit börsfall i Europa, men de amerikanska börserna ser ut att komma lindrigare undan i öppningen i alla fall sett till….

DI - 22 jul 13 kl. 16:46

USA-börserna: Avvaktande inför tung rapportvecka

De ledande amerikanska indexen noterades för mindre rörelser under första handelstimmen på måndagen, inför den andra riktigt tunga rapportveckan i USA..

DI - 25 jul 16 kl. 17:26

USA-börser: Rapportvecka inleds med nedgångar

USA-börserna började en vecka som bland annat innehåller rapporter från 195 S&P 500-bolag med nedgångar. Många marknadsaktörer intar en avvaktande hållning, då även centralbanksmöten i USA och Japan väntar i dagarna..

Affärsvärlden - 25 feb 16 kl. 15:23

USA-terminer pekar uppåt

New York-börsernas terminer har stärkts successivt och pekar i nuläget på att vi i torsdagsöppningen får se ytterligare viss förstärkning av onsdagens uppgångar..

DI - 23 maj 19 kl. 15:02

Oro för utdragen handelskonflikt tynger USA-terminer

USA-börserna väntas öppna ned i torsdagens handel. Rädsla för en utdragen handelskonflikt mellan USA och Kina bidrog till ett negativt klimat på finansmarknaderna globalt. Tekniksektorn, som var under press i onsdagens USA-handel, gick svagt även i Asien på torsdagen.

Affärsvärlden - 09 jun 17 kl. 15:02

USA-terminer något uppåt inför öppning

Terminerna för de stora börsindexen i USA indikerar en inledning runt oförändrade nivåer med dragning mot plus på fredagen, dagen efter "supertorsdagen" med brittiskt parlamentsval som blev ett nederlag för premiärminister Theresa May, räntebesked från ECB och utfrågning av förre FBI-chefen James Comey i USA..

VA - 28 jun 11 kl. 15:20

USA-terminer pekar upp

28 juni Terminerna för de ledande amerikanska börsindexen pekar upp inför att handeln ska inledas på tisdagen. Osäkerhet över den amerikanska ekonomins återhämtning och onsdagens omröstning i det grekiska parlamentet gjorde marknaden avvaktande. Klockan 14.

VA - 20 jul 11 kl. 15:31

USA-terminer pekar upp

20 juli Klockan 14.55 var septemberterminerna för Dow Jones och S&P 500 0,4 respektive 0,5 procent högre. Nasdaq Composite-terminen var upp 0,9 procent.

Affärsvärlden - 01 aug 12 kl. 15:04

USA-terminer pekar uppåt

De amerikanska terminerna noterades något högre 45 minuter före USA-börsernas öppning. ADP jobbdata överraskade på uppsidan, medan marknaden inväntar kvällens räntebesked från Federal Reserve..

Affärsvärlden - 08 aug 12 kl. 15:20

USA-terminer pekar nedåt

De amerikanska terminerna pekade nedåt inför USA-börsernas öppning på onsdagen. Osäkerhet inför en rad statistik från kinesiskt håll på torsdag samt negativa siffror från tysk industriproduktion oroade investerare..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.



?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.