Resume > Ekonomi

Tuesday, 09 March, 11:19

Resume - 25 jan 21 kl. 14:48

WWF fyller 50 år – kampanj ska få svenskar att leva mer hållbartWWF (Världsnaturfonden) firar 50 år i Sverige med att lansera kampanjen ”Är du med?”, som startar i dag. Målet är att få med svenska folket att anta 50 förändringar för klimatet och biologiska mångfalden. ..
Läs mer på Resume
Läs mer om:
WWF, Sverige, Är

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: WWF, fyller50 , år, kampanjska , , svenskaratt , leva mer hållbart
Resume - 09 sep 20 kl. 10:14

WWF i ny kampanj för att rädda regnskogen

Organisationen WWF vill samla in pengar till regnskogen med en nya kampanj..

Supermiljöbloggen - 28 mar 15 kl. 12:50

”Timmen är slagen för WWF – nu krävs Earth Hour 2.0″

Världsnaturfondens kampanj saknar konkreta politiska krav och verktyg, skriver Sara Vikström Olsson och Kitty Ehn från Fältbiologerna. I dag, lördagen den 28 mars mellan klockan 20.30 och 21.

YLE - 02 mar 13 kl. 14:04

WWF:s havsörnsgrupp 40 år

Världsnaturfonden WWF:s havsörnsgrupp i Finland fyller 40 år. Vårvintern 1973 höll havsörnsstammen på att dö ut av miljögifter. Nu är hotet bland annat utbyggnaden av vindkraftverk.

Supermiljöbloggen - 28 mar 14 kl. 18:00

Barbara Evaeus, WWF: Kom igen Reinfeldt! Sluta skryta och agera istället!

Fredrik Reinfeldt - börja med att titta ut genom fönstret imorgon kl 20.30 för då är det Earth Hour. Och då för sjunde året i rad, kommer hälften av Sveriges befolkning att skicka en jättestark signal till dig och andra beslutsfattare.

Helsingborgs Dagblad - 05 okt 12 kl. 09:47

WWF: Katter ska bli aktivister

Svenska katter ska bli aktivister. Det är WWF:s mål med sin nya kampanj Katt hjälper katt..

Dagensanalys.se - 05 apr 18 kl. 11:03

WWF använder Instagrammers för att nå ut till den yngre generationen

WWF (World Wide Fund for Nature) har länge bekämpat djurens rätt och naturförstörelse. I deras senaste kampanj skickade de ut ”instagrammers” (personer på Instagram med många följare) till platser som blivit förstörda av människor. Det är ett försök att väcka uppmärksamhet bland den allmänna befolkningen, men främst hos den yngre generationen.

SmålandsPosten - 12 feb 19 kl. 07:48

WWF: Dags att halvera utsläppen i Kronoberg

Det är dags för kommunerna i Krononbergs län att halvera sina utsläpp. Det menar Världsnaturfonden WWF som utmanar med sin kampanj. .

HBL - 25 jul 13 kl. 08:00

Kampen mellan yrkesfiskarna och WWF

BORGÅ. Finns det lax i Östersjön eller inte? Den frågan har miljöorganisationen WWF och yrkesfiskarna vid kusten två olika svar på.

YLE - 07 feb 17 kl. 11:37

WWF-köttguiden: Om du ska äta kött så ät mindre och bättre

WWF Finland har sedan 2006 gett ut en fiskguide över hur fisken mår och hur hållbart det är att konsumera olika fiskarter. Fiskguiden har enligt Världsnaturfonden haft en stor inverkan på såväl restaurangernas, affärernas som konsumenternas val av fisk; finländarna har verkligen brytt sig om ifall fisken man tänkt köpa försetts med grön, gul eller röd prick i katalogen. Nu är det dags för Köttguiden (på finska), som man önskar att får samma mottagande som fiskguiden.

Supermiljöbloggen - 15 mar 18 kl. 15:50

WWF: ”Uppgradera dina matvanor för en levande planet!”

"Alla skulle bli vinnare på om vi åt mindre men bättre kött och mer vegetariskt; planeten, djuren och vi själva. Om vi ska behålla den globala biologiska mångfalden och begränsa klimatförändringarna till max 1, 5 grader måste vi äta mer växtbaserat  –  och mycket mindre, men bättre kött", skriver Håkan Wirtén, generalsekreterare hos WWF och Anna Richert, expert på hållbar mat hos WWF idag i en debattartikel på Supermiljöbloggen.  Världsnaturfonden WWF lanserar under våren 2018 matkonceptet One Planet Plate, måltider för en levande planet, som både är klimatsäkra och samtidigt gynnar den biologiska mångfalden.

Supermiljöbloggen - 23 mar 18 kl. 14:55

WWF: ”Nu måste vi agera tillsammans för ett hållbart liv på planeten!”

"Lördag 24 mars kl. 20.30-21.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.