DI > Ekonomi

Monday, 08 March, 14:29

DI - 25 jan 21 kl. 14:00

CELLINK lanserar UP.SIGHT – ett effektivt mikroskop och encellsdispenser med dubbel klonalitetsidentifiering
Läs mer på DI
Läs mer om:
Cellink, UP, Sight

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: CELLINK, lanserar, UP.SIGHTett , effektivt, mikroskopoch , encellsdispensermed , dubbel klonalitetsidentifiering
Dagensanalys.se - 23 okt 19 kl. 13:45

Meltwater lanserar nya funktioner och produkter

Igår lanserade Meltwater sin produktuppdatering under namnet “Fjord”. Det är en uppdatering som möjliggör att personer som arbetar med PR, kommunikation och marknad kan samarbeta mer effektivt. Personer som jobbar med marknad och kommunikation måste kunna visa ROI för sina insatser i betalda, förtjänade och ägda medier.

Dagensanalys.se - 17 jan 18 kl. 09:01

Cision lanserar ”Communications Cloud”

Cision lanserar Communications Cloud i Sverige. En kommunikationslösningen som ska effektivisera mediebevakningen och förbättra analysen. Cision lanserar i dag Cision Communications Cloud i Sverige med syftet att bättre koppla samman kommunikatörer och marknadsförare med influencers och kunder på en gemensam plattform.

Dagensanalys.se - 26 feb 20 kl. 10:02

Acast lanserar köpplats för annonsörer

Idag lanserar Acast nya erbjudandet Acast Marketplace – en köpplats för podcastannonsering globalt. Acast Marketplace ger annonsörer automatiserad tillgång till några av världens största poddar, kreatörer och lyssnare – på vilken podcastplattform som helst. Förra året ökade spenderingen från Acasts annonsörer med 90%, vilket motsvarar SEK 380M globalt.

Dagensanalys.se - 16 maj 17 kl. 16:08

Rocket Fuel lanserar plattform för virusfria annonser

Rocket Fuel, en plattform för prediktiv marknadsföring, lanserar idag en ny lösning för att hantera skadlig kod i annonser, så kallad malvertising. Rocket Fuel använder sig av Google Cloud Visions API för att upptäcka och förhindra vissa typer av annonser. Detta gäller både olagliga annonser och annonser som används för att sprida virus och annan skadlig kod.

Dagensanalys.se - 06 sep 17 kl. 11:18

ESOMAR och GRBN lanserar riktlinjer för undersökningar via mobilen

Utvecklingen inom undersökningsbranschen går snabbt framåt, och i takt med att allt fler har en mobiltelefon utvecklas även möjligheterna att genomföra undersökningar i och med mobilen. Därför lanserar nu ESOMAR tillsammans med GRBN gemensamma riktlinjer för hur opinions- och marknadsundersökningar genom mobilen bör gå till. European Society for Opinion and Market Research (ESOMAR) och Global Research Business Network (GRBN) har tidigare haft varsin uppsättning riktlinjer för hur undersökningar i mobiler bör gå till.

Dagensanalys.se - 07 sep 16 kl. 11:03

Adobe lanserar nyheter inom virtual reality och 3D

Adobe vill hjälpa professionella kreatörer som arbetar med video att skapa originellt och fångande innehåll, oavsett om det är för tv-bolag, filmstudios, företag eller en publik på YouTube. När nya historier tar form är det viktigt att bra idéer kan röra sig fritt mellan verktyg, nya tekniker och projektdeltagare. I takt med att 3D, virtual reality och augmented reality vinner mark blir behovet av effektiva verktyg som främjar kreativitet och personalisering bara större, säger Max Hagelstam, videospecialist hos Adobe i Norden.

Dagensanalys.se - 29 maj 17 kl. 13:45

F nation lanserar moderna utbildningar för den digitala branschen

Du har säkert varit på Fotografiska, kanske till och med på en konferens. Nu startar företaget F nation moderna utbildningar för den digitala branschen, i Fotografiskas lokaler. Söker du en utbildning bland heta ämnen där man använder ett effektivt kursmaterial och tider som skapar bra balans ska du läsa den här artikeln.

Dagensanalys.se - 31 jul 18 kl. 19:20

Stripe lanserar partnerprogram

Stripe har lanserat ett partnerprogram för att hjälpa sina användare att upptäcka nya och pålitliga partners att jobba med. För varje krona som Stripe tjänar kan partners förvänta sig 1,26 kronor. Stripes nya partnerprogram formaliserar det här ekosystemet och ger partners nya fördelar som bland annat: · En ny partnerportal med utbildningsmaterial och råd för att bygga säkra och pålitliga integrationer med Stripe.

Dagensanalys.se - 13 sep 18 kl. 14:25

Sizmek lanserar ny lösning för advanced-tv

Sizmek som är en av världens största oberoende plattform för annonsköp har lanserat ett nytt initiativ inom advanced-tv med planer att ge ut en fullt integrerad lösning för linjär-, addressable- och connected-tv senare i år. Snart kan annonsörer och mediebyråer använda AI-drivna insikter från sin digitala annonsering till TV samt uppnå optimerad målgruppsstyrning, räckvidd och frekvens i alla sina kampanjer. Genom att föra samman data, media och det kreativa med AI gör Sizmek det möjligt för byråer och annonsörer att driva varumärkeskännedom på både tv och i olika digitala kanaler.

Datormagazin - 10 jul 20 kl. 14:22

Arlo lanserar strålkastarkamera i Sverige

Arlo expanderar sin portfölj med produkter för hemövervakning med strålkastarkameran Arlo Pro 3 Floodlight. Att placera ut övervakningskameror är ett effektivt vapen mot exempelvis inbrott, och många kameror erbjuder mörkerseende för att fungera även när de behövs som mest – när det är mörkt. För en tid sedan lanserade Arlo övervakningskameran Arlo Pro 3, nu […].

YLE - 12 aug 14 kl. 15:45

Nya taxitjänster utmanar marknaden

Den traditionella taxibranschen kan säga hej till en ny stor utmanare: telefonappen. I Finland försöker till exempel det estniska företag Taxify etablera sig som bäst. Vid Taxiförbundet tycker man att taxibranschen redan fungerar så effektivt det går men man välkomnar ändå konkurrensen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.