DI > Ekonomi

Saturday, 27 February, 14:09

DI - 25 jan 21 kl. 13:46

EU avråder från alla icke nödvändiga resor
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: EU avråderfrån alla icke , nödvändiga, resor
Expressen - 10 mar 20 kl. 17:22

Svenska UD avråder från alla resor till Italien

Hela Italien har satts i karantän på grund av coronautbrottet.Nu förbjuds alla offentliga sammankomster i landet – och nya hårda regler sätts in.Samtidigt avråder UD från resor till hela Italien..

Kristianstadsbladet - 23 jan 13 kl. 14:42

UD avråder från Eritrea-resor


Efter veckans oroligheter och kupprykten i Eritrea avråder utrikesdepartementet från alla icke nödvändiga resor till landet.I måndags trängde sig upproriska soldater in i informationsdepartementet i huvudstaden Asmara och ska ha krävt frigivning av fångar.Uppgifterna om händelsen i det slutna landet har varit knapphändiga.

Helsingborgs Dagblad - 23 jan 13 kl. 14:53

UD avråder från Eritrea-resor

Efter veckans oroligheter och kupprykten i Eritrea avråder utrikesdepartementet från alla icke nödvändiga resor till landet. I måndags trängde sig upproriska soldater in i informationsdepartementet i huvudstaden Asmara och ska ha krävt frigivning av fångar. Uppgifterna om händelsen i det slutna landet har varit knapphändiga.

BT - 23 jan 13 kl. 14:48

UD avråder från Eritrea-resor

Efter veckans oroligheter och kupprykten i Eritrea avråder utrikesdepartementet från alla icke nödvändiga resor till landet.
I måndags trängde sig upproriska soldater in i informationsdepartementet i huvudstaden Asmara och ska ha krävt frigivning av fångar.
Uppgifterna om händelsen i det slutna landet har varit knapphändiga.

SVT - 15 jul 16 kl. 23:41

UD avråder från Turkiet-resor

Svenska resenärer påverkas av kuppförsöket i Turkiet. Utrikesdepartementet avråder nu från alla icke nödvändiga resor till landet, och det har fått Fritidsresor att ställa in sina planerade resor på lördagen..

Kristianstadsbladet - 14 mar 20 kl. 20:54

UD avråder från alla resor till andra länder

Utrikesdepartementet avråder nu från alla resor till andra länder. I ett pressmeddelande skriver UD att det gäller "icke nödvändiga resor "..

SvD - 23 jan 13 kl. 14:42

UD avråder från Eritrea-resor

Efter veckans oroligheter i Eritrea avråder utrikesdepartementet från alla icke nödvändiga resor till landet..

NT - 23 jan 13 kl. 14:42

UD avråder från Eritrea-resor

Efter veckans oroligheter och kupprykten i Eritrea avråder utrikesdepartementet från alla icke nödvändiga resor till landet..

NSD - 23 jan 13 kl. 14:42

UD avråder från Eritrea-resor

Efter veckans oroligheter och kupprykten i Eritrea avråder utrikesdepartementet från alla icke nödvändiga resor till landet..

UNT - 23 jan 13 kl. 14:42

UD avråder från Eritrea-resor

Efter veckans oroligheter i Eritrea avråder utrikesdepartementet från alla icke nödvändiga resor till landet. I förrgår trängde sig upproriska soldater in i informationsdepartementet och ska ha krävt frigivning av fångar.(TT).

SVT - 31 aug 13 kl. 17:28

UD avråder från alla resor till Libanon

Utrikesdepartementet (UD) utökade på lördagen sin tidigare reserekommendation om Libanon till att gälla hela landet. ? Med anledning av det skärpta säkerhetsläget avråder utrikesdepartementet tills vidare från icke nödvändiga resor till Libanon, säger Victoria Bell på UD:s pressjour till TT..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.