UNT > Nyheter

Thursday, 25 February, 11:37

UNT - 25 jan 21 kl. 06:05

Mer än varannan 80-åring på intensiven överleverFler äldre får intensivvård på grund av covid-19 nu, än i våras. Dödligheten för åldersgruppen har gått ner och nu överlever mer än varannan 80-åring den tuffa vården..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mer, än, varannan, 80-åring, intensiven, överlever
Dagens Media - 14 apr 20 kl. 08:09

Urban Hilding: ”Reklam är mycket mer än marknadsföring”

Hur mycket världen än förändras anpassar vi människor oss till en ny vardag – och det gör också vår kommunikation. Därför blir reklam nu så mycket mer än marknadsföring, skriver Hears vd Urban Hilding..

SR - 11 jul 13 kl. 07:18

Försvarsmakten satsar mer på marknadsföring

Sedan värnplikten avskaffades 2010 har Försvarsmakten satsat 350 miljoner kronor på direkt marknadsföring, bara i år är marknadsföringsbudgeten 90 miljoner..

DN - 10 nov 14 kl. 08:25

Börsbolagen dömer ut marknadsföring

Marknadsföring ger ingen större effekt på försäljningen, anser nära hälften av 100 tillfrågade börsbolag. Det skriver Dagens Industri med hänvisning till en undersökning av PMP Marknadskonsult..

DI - 22 nov 18 kl. 11:53

Revisorer dömer ut bokföring på Frankfurtnoterade Stockholm IT Ventures

Stockholm IT Ventures, med notering i Frankfurt, kritiseras för svårtillgänglig bokföring. Bolaget har bland annat värdesatt sin nya plattform för kryptovalutor till 30 miljoner kronor – en bedömning revisorerna inte delar..

Resume - 07 okt 13 kl. 13:23

Mer än varannan treåring surfar


Fler än hälften av alla treåringar använder internet och nästan alla tonåringar, 94 procent, surfar via mobilen idag. Det framgår av rapporten Småungar & medier 2012/13 från Statens medieråd. Siffrorna motsvarar en åttafaldig ökning sedan år 2010..

YLE - 21 maj 16 kl. 12:17

Finländska företag behöver mer mod
Finländska företag behöver mer mod De medelstora företagen kan vara i nyckelposition för att få Finland på fötter, men de är för försiktiga. Många har valt att ta tag i problemet. Helkama är ett företag som gjort det.

Dagensanalys.se - 24 feb 17 kl. 18:41

Svenska Spel satsar stenhårt på digital marknadsföring

Svenska Spel vill nå ut till nya kundgrupper med ny teknik samtidigt som de också vill få oss att spela mindre. Med ren Trump-logik försöker de här argumentera sitt case. Konkurrensen från utländska bolag hårdnar för vårt svenska spelmonopol så det gäller att kavla upp ärmarna och nå ut till nya målgrupper med hjälp av datadrivna kampanjer, en satsning som nu kör igång.

Kristianstadsbladet - 23 sep 13 kl. 14:32

17-åring dömd för mordförsök

Tingsrätten dömer en 17-åring för mordförsöket på Bjäregatan till sluten ungdomsvård i ett år och fyra månader.
17-åringen ska också betala drygt 67 000 kronor i skadestånd till en 18-åring, som träffades av pistolskottet.17-åringen döms inte för mordförsök på den 23-åring, som körde 18-åringen till vändzonen på Bjäregatan.

Nyhetskanalen - 16 nov 12 kl. 14:33

Hovrätten dömer 15 år för mord på Vojakkala-offer

Med ett pistolskott i huvudet dödades en 51-åring i en by utanför Haparanda. Nu ändrar hovrätten i Umeå tingsrättens friande dom och dömer en 23-åring till 15 års fängelse för mord.Den mördade mannen hade tidigare varit inblandad i en grannfejd i byn Vojakkala då han blev huggen i huvudet med en yxa men överlevde.

Dagensanalys.se - 29 jun 17 kl. 16:54

Adobe har utvecklat ny teknik för röststyrd marknadsföring

Adobe har tagit fram en ny teknik för röstanalys som gör det möjligt för företag att sammanföra röstbaserade sökningar, från exempelvis Apple Siri och Google Assistant, med övriga marknadsföringsaktiviteter. Försäljningen av röstenheter fortsätter att öka lavinartat och i dag använder var femte amerikan dagligen rösten i kontakt med digitala enheter och internet. Med nya tjänster som Apple Siri och Google Assistant har det blivit möjligt att söka information och upplysningar med hjälp av rösten.

DrivaEget - 18 nov 10 kl. 07:29

5 tips – Så lyckas du med gerillamarknadsföring

 Guide / Försäljning  Som småföretagare har du inte råd att lägga dyra slantar på reklambyråer och avancerad marknadsföring. Tänk smart istället – sälj mer med gerillamarknadsföring. Läs vidare, kommentera eller dela.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.