Dalarnas tidningar > Nyheter

Sunday, 28 February, 22:34

Dalarnas tidningar - 25 jan 21 kl. 06:02

Victor startar IT-bolag – backas av tunga företagsprofilerVictor Andersson från Hedemora upptäckte ett stort problem inom industrin. Han hittade en lösning....
Läs mer på Dalarnas tidningar
Läs mer om:
IT, Andersson, Hedemora

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Victor, startar, IT-bolag, backasav , tunga, företagsprofiler
Dagensanalys.se - 09 apr 19 kl. 10:01

IBM startar nytt bolag för att bygga vidare på sin martech-plattform

IBM har också en plattform för marknadsföring och ecommerce men den kommer nu att landa i ett nytt bolag som bildas tillsammans med Centerbridge. I plattformen ingår analys, anpassningar i realtid för personalisering, pris- och promotionoptimering, marketing automation och mer. Centerbridge vill nu ta nästa steg med IBMs plattform och lansera flera nya produkter.

Affärsvärlden - 06 maj 13 kl. 11:16

Knowit startar nytt bolag

It-konsultbolaget Knowit startar ett nytt bolag inom förändringsledning, Knowit Transformation Management, med Fredrik Höök som vd..

Dagens Media - 27 mar 14 kl. 13:37

Far och son Breitholtz startar nytt bolag

Hasse Breitholtz, tidigare skivbolagsdirektör och MTG-vd, startar bolag med sonen Daniel Breitholtz, känd från bland annat "Idol"-juryn..

BT - 16 okt 19 kl. 11:49

Boråskoncern startar nytt bolag – ska utveckla samhällsfastigheter

Ett ökat tryck på fler och bättre samhällsfastigheter har lett till att Boråskoncernen Bockasjö nu startar ett nytt bolag. Målet är att utveckla och bygga nya fastigheter till skola, vård och omsorg..

GöteborgsPosten - 02 nov 11 kl. 20:30

Blondinbella startar nytt bolag i Göteborg

Blondinbella väljer Göteborg för nystartat bolag med fokus på hela Nordenmarknaden..

Kristianstadsbladet - 05 maj 12 kl. 09:00

Maktmännen startar KFF-bolag

Här är hemliga planen: Riskkapitalbolaget ska ta Kristianstads FF till superettan. Kristianstadsbladet kan avslöja klubbasen Ronnie Larssons miljonprojekt som ska göra föreningen till elitklubb. ?

Nyhetskanalen - 05 jun 12 kl. 15:46

SAAB startar nytt bolag i USA

Saab Parts startar ett nytt dotterbolag i USA för att hålla den nordamerikanska marknaden med reservdelar. Enligt företaget finns närmare en halv miljon Saab-bilar i USA och Kanada. Saabs reservdelsbolag ingick inte moderbolaget Saab Automobiles konkurs, men bolaget har funnits med i försäljningsprocessen av konkursbona..

Dagens Media - 13 okt 14 kl. 16:18

Nice startar nytt bolag med Peter Settman

Nice Entertainment Group, som ägs av MTG, startar det nya bolaget Brain Academy tillsammans med Baluba-grundaren Peter Settman..

DI - 13 nov 14 kl. 14:06

Odd Molly-grundarna startar nytt bolag

Per Holknekt och Karin Jimfelt Ghatan, som för tolv år sedan grundade Odd Molly, startar ett nytt modebolag tillsammans.Det skriver branschtidningen Habit..

DI - 07 apr 16 kl. 08:35

Collector startar nytt bolag med NFT Ventures

Collector sätter upp ett nytt bolag, Collector Ventures, tillsammans med NFT Ventures..

PrivataAffärer - 13 feb 17 kl. 08:14

Lundin Petroleum knoppar av och startar nytt bolag

Lundin Petroleum föreslår avknoppning av tillgångarna i Malaysia, Frankrike och Nederländerna till ett nybildat bolag, International Petroleum Corporation ("IPC"), och att dela ut aktierna i IPC proportionellt till Lundin Petroleums aktieägare....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.