UNT > Nyheter

Wednesday, 03 March, 21:36

UNT - 25 jan 21 kl. 05:30

Livet i haven måste räddas innan det är för sent!År 2021 kan bli det supermiljöår som 2020 skulle ha varit om inte covid-19 brutit ut..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Liveti , havenmåste , räddas, innandet är för , sent
YLE - 11 feb 15 kl. 04:25

”Veterinären krävde förskott för att rädda livet på min hund”

Rune Liljeblad tycker att han har behandlats illa av den jourhavande veterinären i Borgå. Innan hunden Jessica fick hjälp gällde det att på ett eller annat sätt att först få tag på stora pengar mitt i natten. För snart två veckor sedan fick Rune Liljeblads hund Jessica en kull med valpar.

Trelleborgs Allehanda - 21 feb 18 kl. 00:00

Chefen: ”Badvärden räddade livet på flickan”

Det var tack vare ett rådigt ingripande från personalen som livet kunde räddas på den flicka i sexårsåldern som hittades livlös under vattnet på badhuset på tisdagen..

Nerikes Allehanda - 23 dec 15 kl. 10:05

NA återvänder: Så är livet på Nyhyttan

Zehraa har nu bott tre månader på Nyhyttans asylboende. NA följde med en dag och mötte glädje och sorg – och en längtan efter livet som det var innan kriget kom..

DN - 17 okt 17 kl. 13:21

Det dröjde en halvtimme innan Jasmine hittades

Jasmine tog sitt liv på det låsta ungdomshemmet Rebecka. Hon skulle på grund av suicidrisk ha tillsyn varje kvart – men DN kan avslöja att enligt handlingar från socialjouren hittades Jasmine klockan 20.00.

DI - 04 sep 20 kl. 21:11

Coronaprognos: Mer än dubbelt så många döda i USA innan nyår

En ny prognos gör gällande att minst 410.000 amerikaner kommer att ha mist livet i covid-19 innan nyår..

Nyan - 09 jun 15 kl. 19:02

Berättelser från de sju haven

Den rikssvenske marinmålaren Gösta Werner arbetade många år till sjöss innan han blev konstnär. Nu ställs en del av hans målningar ut på Ålands sjöfartsmuseum. Gösta Werner (1909-1989) seglade på olika nationers fartyg och var bland annat tre år på det åländska segelfartyget Killoran.

Trelleborgs Allehanda - 15 mar 18 kl. 00:01

Kan livet i världshaven räddas?

Kan livet i världshaven räddas? - Det är en fråga som många ställer sig..

Expressen - 23 feb 18 kl. 17:05

Vardagshjältar räddade livet på förvirrade ankungar

Ett drama utspelade sig i en damm i Malmö under torsdagenNågra ankungar lyckades inte ta sig upp ur vattnet och fick räddas.– Det tog en timma innan vi till sist fick fatt i dem, säger Showan Shattak, som var en av tre personer som räddade ankorna. .

Expressen - 02 aug 16 kl. 22:30

Fastnar i nätet – här räddas sköldpaddan

Filmen på den här havssköldpaddan har berört hundratusentals människor. Men trots det lyckliga slutet visar den på ett större problem. År 2050 förutspås det finnas mer plast än djur i haven - och plasten leder ofta till döden hos djur, däribland havssköldpaddor.

Skånskan - 14 nov 19 kl. 20:30

Hon skriver om en svår början på livet

TIDIGT. En tiondel av alla barn som föds i Sverige måste tillbringa sin första tid i livet på en neonatalavdelning. Den insikten slog Johanna Darnéus när hon själv låg där med sin för tidigt födda dotter.

SVT - 13 sep 12 kl. 15:38

Hillsborough: 41 hade kunnat räddas

Hillsborough-katastrofen krävde 96 Liverpool-fans liv 1989. Enligt den rapport som släpptes igår hade en stor del av dem kunnat räddas till livet..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.