DN > Nyheter

Monday, 01 March, 13:28

DN - 25 jan 21 kl. 05:27

Snövarningar i Stockholmsområdet
Läs mer på DN
Läs mer om:
Stockholmsområdet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snövarningari , Stockholmsområdet
Cornucopia - 23 nov 17 kl. 18:19

Anekdot: Byggbolag i Stockholmsområdet har redan börjat varsla

En läsare bidrar med en anekdot från byggbranschen i Stockholmsområdet. Åtminstone ett byggbolag har nu varslat anställda på grund av för få nya jobb och det snackas om fler varsel innan jul. Och Nordea rapporterar om sänkt planerad julbudget för hushållen om hela 8%, vilket kan leda till #dåligstämning i detaljhandeln.

Regeringen - 12 dec 17 kl. 12:35

Uppdrag till Luftfartsverket att komplettera övervakningsinfrastrukturen för flygtrafikledning för att möjliggöra byggnation av ytterligare bostäder i Stockholmsområdet

Regeringen uppdrar åt Luftfartsverket att, efter genomfört samråd med Försvarsmakten, vidta åtgärder i huvudsak i enlighet med de förslag till åtgärder som Luftfartsverket har tagit fram och som innebär komplettering av övervakningsinfrastrukturen för flygtrafikledning i Stockholmsområdet för att möjliggöra byggnation av ytterligare bostäder i Stockholmsområdet, samtidigt som funktionaliteten för flygtrafiken upprätthålls. Detta beslut togs den 30 november 2017..

DN - 23 dec 14 kl. 10:54

Vit jul väntas i Stockholmsområdet


SMHI lovar en vit jul i Stockholmsområdet. ”På julaftons kväll och natten mot juldagen kommer det att falla rikligt med snö – och på juldagen väntas minusgrader, så då är chansen stor att det lagt sig ett snötäcke”, säger Sofia Söderberg, meteorolog på SMHI..

Norrtelje Tidning - 26 jul 17 kl. 09:08

Samarbetet mellan ambulans och polis i Stockholmsområdet ska förbättras – efter flera incidenter

Kommunikationen mellan polis och ambulans ska förbättras. Det efter brister i ett antal allvarliga händelser i Stockholmsområdet. Det rapporterar Ekot..

Expressen - 15 dec 17 kl. 08:18

Blixthalka – flera olyckor i Stockholmsområdet

Minst fem trafikolyckor i Stockholmsområdet i morgonrusningen.Tre av dem har skett i Täby.Nu slår polisen larm om blixthalkan:– Det är halt ute, så det är viktigt att ta det lugnt i trafiken här på morgonen, säger Åsa Wallentin, presstalesperson..

DI - 18 dec 18 kl. 09:45

Binero Group driftsätter nytt modernt datacenter i Stockholmsområdet med högkvalitativa produkter från Huawei.

Binero Group driftsätter just nu ett nytt stort modernt datacenter i norra Stockholmsområdet. Datacentret kommer att använda den senaste tekniken när det gäller att säkerställa stabil och högpresterande drift. Ett exempel på detta är att man valt Huawei som partner när det gäller UPS, kraftdistribution och avancerade PDUer till alla rack.

SVT - 20 apr 20 kl. 20:58

Nytt test: Minst 11 av 100 har antikroppar mot coronaviruset i Stockholmsområdet

I ett nytt coronatest som gjorts på blodgivare i Stockholmsområdet visar det sig att minst 11 av 100 hade utvecklat antikroppar. Den egentliga siffran tros vara högre. – Det är tillräckligt mycket information för att vi inte kan hålla på den, säger Jan Albert, professor i klinisk mikrobiologi vid Karolinska universitetssjukhuset..

Expressen - 07 jul 13 kl. 15:22

Två skogsbränder i Stockholmsområdet

Två skogsbränder rasar i Stockholmsområdet - en på Ekerö och en i Järna. Båda bräderna har brandkåren nu lyckats inringa och nu pågår eftersläckning. ?

DN - 22 sep 14 kl. 07:54

Klass 1-varning över Stockholmsområdet

Mycket regn, kraftiga vindar och en del åskskurar väntas under måndagen.SMHI har utfärdat en klass 1-varning över Stockholmsområdet och delar av östersjökusten..

Expressen - 27 apr 15 kl. 06:07

Stora tågproblem i Stockholmsområdet

En lång rad tåg och pendeltåg i Stockholmsområdet kommer inte alls att gå som de ska när jobbveckan drar i gång för många. Bakom problemen ligger en trasig växel vid Stockholm Södra, som upptäcktes under natten..

DN - 24 jun 16 kl. 16:48

Extra Dagens Nyheter i Stockholmsområdet på lördagen

Dagens Nyheter ger ut en extra papperstidning i Stockholmsområdet på lördag morgon med anledning av att Storbritannien röstat ja till att lämna EU..

Fler nyheter från DN

DN - 25 feb 21 kl. 13:51

Svar. ”Järvagravar kan samsas med idrott och friluftsliv”

Utformningen av begravningsplatsen har skett i dialog med allmänheten..

DN - 1 timme sedan

Svar. ”Folk välkomnas att grilla mellan gravarna i Järva”

Stötande begrava avlida i det som en gång var rivningskassor från innerstan..

DN - 2 timmar sedan

Man dog under Vasaåket

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.