DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 16:44

DI - 25 jan 21 kl. 05:10

Säljrådet blev ingen rolig historia – aktien lyfte 50 procent
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Säljrådetblev ingen , rolig, historia, aktienlyfte 50 procent
DI - 03 jun 19 kl. 19:26

Säljrådet bommade helt – aktien rusade 50 procent

Årets börsrally i medicinteknikbolaget gjorde att vår säljrekommendation blev helt fel. Aktien har det senaste året stigit med närmare 50 procent samtidigt som Stockholmsbörsen är oförändrad. Men någon gång måste marknaden nyktra till – och vi tror fortfarande det är säljläge.

DI - 15 apr 19 kl. 08:04

Säljrådet fick en flygande start – men nu ser det bättre ut

Säljrådet fick en flygande start och efter drygt tre månader hade investmentbolaget pressats ned till vår riktkurs.  Efter senaste månadens rally, och en omvänd vinstvarning i näst största innehavet, har aktien nästan jagat ikapp index..

DI - 31 aug 20 kl. 08:02

Säljrådet var mitt i prick – och nu drar succéchefen

Säljrådet i Cellavision blev en fullträff. Det högvärderade hälsovårdsbolaget har radat upp rapportbesvikelser och vinsten har fallit….

DI - 10 dec 18 kl. 15:22

Säljrådet slog för hårt – nu är det köpläge

För ett år sedan satte Di sälj på medicinteknikbolaget. Sedan dess har aktien fallit med 38 procent och marknaden verkar ha gett upp hoppet.  Vi tycker tvärtom att aktien nu är både billig och köpvärd..

DI - 16 apr 18 kl. 11:06

Uppföljning: Säljrådet prickade rätt – aktien föll 24 procent

För ett år sedan gick svensk nybilsförsäljning på högvarv. I 39 månader i rad hade det rullat in tillväxtsiffror och i första kvartalet var antalet nyregistrerade bilar på rekordnivå. Trots det satte vi sälj på bilaktien.

Affärsvärlden - 23 feb 18 kl. 14:47

Säljrådet reder upp ny pusselbit

KOMMENTAR Mobilspelfabriken G5 har lyckats omförhandla licensavtalet för sitt i särklass viktigaste spel. Det är positivt för aktien, som börsredaktionen säljrekommenderat..

DI - 02 mar 20 kl. 10:06

Säljrådet floppade när marknaden struntade i vinstfallet

Di:s säljrekommendation av Astra Zeneca var inte lyckosam. Trots ett vinstfall på 40 procent gick aktien åt andra hållet..

Affärsvärlden - 20 jul 18 kl. 10:32

Höjda riktkurser för snusjätten - men säljrådet består

Tre köprekommendationer och ett säljråd får Swedish Match efter att ha levererat en rapport som överträffade marknadens förväntningar..

DI - 22 jan 19 kl. 06:29

Uppföljning: Vi håller fast vid säljrådet trots usel tajmning

Usel tajmning kan snabbt straffa sig med svidande förluster på börsen.  Vårt säljråd i verkstadsbolaget visade sig vara allt annat än vältajmat. .

Affärsvärlden - 10 dec 19 kl. 14:14

Börsplus slopar säljrådet för Probi

Börsplus byter fot om Probi och höjer aktierådet från sälj till neutral..

Dagens PS - 04 sep 17 kl. 07:01

Börsveckan: Sälj aktien nu

Tidningen flaggar för en skral balansräkning och en affärsmodell som inte riktigt flyger. Börsveckan ger köpråd för SJR och Electra Gruppen samt säljråd för Paynova i den senaste utgåvan. Rådet avvakta lämnas för BioGaia och Kabe.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.