UNT > Nyheter

Thursday, 25 February, 17:15

UNT - 25 jan 21 kl. 05:00

Snövarningar i Stockholmsområdet i dagStockholm och Uppsala bör rusta sig för kraftigt snöfall och besvärliga vägar i dag. SMHI har utfärdat en klass 1-varning för snöfall i båda länen..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Stockholmsområdet, Uppsala, SMHI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Snövarningari , Stockholmsområdeti , dag
Cornucopia - 23 nov 17 kl. 18:19

Anekdot: Byggbolag i Stockholmsområdet har redan börjat varsla

En läsare bidrar med en anekdot från byggbranschen i Stockholmsområdet. Åtminstone ett byggbolag har nu varslat anställda på grund av för få nya jobb och det snackas om fler varsel innan jul. Och Nordea rapporterar om sänkt planerad julbudget för hushållen om hela 8%, vilket kan leda till #dåligstämning i detaljhandeln.

Regeringen - 12 dec 17 kl. 12:35

Uppdrag till Luftfartsverket att komplettera övervakningsinfrastrukturen för flygtrafikledning för att möjliggöra byggnation av ytterligare bostäder i Stockholmsområdet

Regeringen uppdrar åt Luftfartsverket att, efter genomfört samråd med Försvarsmakten, vidta åtgärder i huvudsak i enlighet med de förslag till åtgärder som Luftfartsverket har tagit fram och som innebär komplettering av övervakningsinfrastrukturen för flygtrafikledning i Stockholmsområdet för att möjliggöra byggnation av ytterligare bostäder i Stockholmsområdet, samtidigt som funktionaliteten för flygtrafiken upprätthålls. Detta beslut togs den 30 november 2017..

Expressen - 15 dec 17 kl. 08:18

Blixthalka – flera olyckor i Stockholmsområdet

Minst fem trafikolyckor i Stockholmsområdet i morgonrusningen.Tre av dem har skett i Täby.Nu slår polisen larm om blixthalkan:– Det är halt ute, så det är viktigt att ta det lugnt i trafiken här på morgonen, säger Åsa Wallentin, presstalesperson..

Expressen - 07 jul 13 kl. 15:22

Två skogsbränder i Stockholmsområdet

Två skogsbränder rasar i Stockholmsområdet - en på Ekerö och en i Järna. Båda bräderna har brandkåren nu lyckats inringa och nu pågår eftersläckning. ?

DN - 22 sep 14 kl. 07:54

Klass 1-varning över Stockholmsområdet

Mycket regn, kraftiga vindar och en del åskskurar väntas under måndagen.SMHI har utfärdat en klass 1-varning över Stockholmsområdet och delar av östersjökusten..

DN - 23 dec 14 kl. 10:54

Vit jul väntas i Stockholmsområdet


SMHI lovar en vit jul i Stockholmsområdet. ”På julaftons kväll och natten mot juldagen kommer det att falla rikligt med snö – och på juldagen väntas minusgrader, så då är chansen stor att det lagt sig ett snötäcke”, säger Sofia Söderberg, meteorolog på SMHI..

Expressen - 27 apr 15 kl. 06:07

Stora tågproblem i Stockholmsområdet

En lång rad tåg och pendeltåg i Stockholmsområdet kommer inte alls att gå som de ska när jobbveckan drar i gång för många. Bakom problemen ligger en trasig växel vid Stockholm Södra, som upptäcktes under natten..

DN - 24 jun 16 kl. 16:48

Extra Dagens Nyheter i Stockholmsområdet på lördagen

Dagens Nyheter ger ut en extra papperstidning i Stockholmsområdet på lördag morgon med anledning av att Storbritannien röstat ja till att lämna EU..

Expressen - 03 okt 16 kl. 00:40

Flera lastbilsbränder i Stockholmsområdet

Stockholmsområdet drabbades av en rad bränder i fordon under natten till måndag. Tre lastbilar har brunnit – och räddningstjänsten vet ännu inte om någon människa skadats. – Vi har inte några sådana uppgifter, men vi kan inte heller utesluta det, säger Emil Skoglund vid Storstockholms brandförsvar..

Expressen - 02 dec 16 kl. 08:13

Tiotal bilar i brand i Stockholmsområdet

Ett tiotal bilar har eldhärjats i Stockholmsområdet under natten mot fredagen. Allt började i Norsborg – och slutade i kommundelen Hägernäs i Täby..

Expressen - 19 dec 16 kl. 20:10

Fler anmäler klotter i Stockholmsområdet

Klotteranmälningarna har ökat i Stockholmsområdet. Fram till december fanns över 14 000 anmälningar – jämfört med knappt 10 000 förra året. – Det vi vet är att vi får in fler anmälningar om klotter, säger Ann-Charlotte Österberg, gatudriftsingenjör på Trafikkontoret..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.