UNT > Nyheter

Thursday, 25 February, 08:46

UNT - 25 jan 21 kl. 04:00

Jag hänger äntligen med tekniken
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag hänger, äntligenmed , tekniken
Nyteknik - 02 maj 18 kl. 17:14

”Gå i pension? Det hänger på tekniken”

KRÖNIKA. Kurzweil noterar att ”vi inte kommer uppleva hundra år av framsteg det här århundrandet, utan det vi kommer att bevittna är motsvarande 20 000 år av framsteg”, skriver Ny Tekniks reporter Peter Ottsjö..

Sydöstran - 22 dec 19 kl. 06:30

Lucka 22: ”Har opererat foten fyra gånger - äntligen kan jag springa igen”

Dagens decemberbarn är osedvanligt aktiv och sportig. Trots en krånglande fot har hon tagit sig igenom både swimruntävlingar och marathon. .

Helsingborgs Dagblad - 31 maj 15 kl. 04:00

Den onda tekniken

Det geografiska området Silicon Valley ligger något söder om San Francisco. När jag åker längs de breda kaliforniska gatorna passerar jag låga hus och en och annan palm. Manhattans skyskrapor utstrålar makt, men här ser det mest ut som en prydlig förort.

Kristianstadsbladet - 15 apr 14 kl. 07:50

Tekniken ifatt drömmen om virtual reality

Foto: Jae C. Hong

Om du, liksom jag, växte upp under 90-talet är chansen stor att du någon gång tyckte att virtual reality verkade vara det coolaste som fanns. “Gräsklipparmannen” snurrades helt trasslig i VHS-spelarna och alla drömde om att vara kung i sin egen virtuella värld.

YLE - 04 dec 15 kl. 11:13

Hänger skolan med i digitaliseringen?

Tekniken har börjat användas mer och mer inom undervisningen. Vad tycker eleverna och lärarna om utvecklingen? Hur ser framtiden ut för tekniken?

YLE - 11 aug 15 kl. 17:00

Ingbergs råd till Utriainen: ”Tar man i för mycket brister tekniken”

Att ta sig till VM-final i spjut skulle vara en jättebra prestation av Sanni Utriainen. Det gäller att behålla lugnet och kontrollen, råder den mångfaldiga stortävlingsmedaljören Mikaela Ingberg. Sanni Utriainen knäckte VM-gränsen på lördag i Kuortane.

News55 - 14 dec 15 kl. 11:23

”Äntligen Hemma”-bråket fortsätter – Lulu Carter hotar anmäla Martin Timell

– När det sker mobbning, trakasserier, sexism eller vad det nu än handlar om, som gör att människor känner sig utsatta och ledsna på en arbetsplats, då finns det en instans att vända sig till. Det är många kvinnor och män som har mejlat mig och tycker att det är fantastiskt att vi kommer ut och är modiga kring det här. Det är viktigt att informera om vart man kan vända sig för att få hjälp.

YLE - 13 feb 17 kl. 15:35

Två år lång meterjakt äntligen slut för Karisbon Sara Oraheimo

Att spräcka 13-meters gränsen var någonting stort för IF Rasenborgs kulstötare Sara Oraheimo. I sommar ligger siktet på 14 meter eller åtminstone 13,50 för den 22-åriga Karisbon. - Jag har jagat gränsen i ett par år, säger Oraheimo.

News55 - 20 okt 15 kl. 09:21

Veckans läsarbrev: ”Jag hänger inte med i dagens utveckling – det är jag glad för”

Den värld vi alla lever i växer i rasande takt. Kriserna blir fler och konflikterna blir värre, men folk som sluter upp bakom och vill hjälpa till blir även dem allt fler. Personligen är det kanske teknikens framfart som fångar min uppmärksamhet mest – jag tror den kommer vara förödande för framtidens samhälle.

Dagensanalys.se - 04 apr 16 kl. 16:00

Snart kan man använda VR-tekniken för att bota fobier

Ett nytt japanskt experiment provar om den nya VR-tekniken (i form av Oculus Rift och HTC Vive, till exempel) kan användas till att bota fobier. I projektet ingår en katt och en bräda. VR-Projektet, som heter ”Project I Can”, siktar i det här fallet in sig på höjdskräck.

Dagens PS - 06 nov 17 kl. 12:29

Krönika: Tekniken redan på dödsbädden

Den har åtminstone fått en diagnos på en dödlig sjukdom. Det finns ett antal bromsmediciner redan, och fler är under utveckling, men ett botemedel ser ut att vara långt borta. Detta är en krönika.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.