Expressen > Sport

Thursday, 25 February, 23:27

Expressen - 24 jan 21 kl. 23:01

Kaoset – tvingades ta fyra coronatestAlbin Lagergren har haft 24 stressiga timmar bakom sig. Han höll på att missa planet till Kairo, gjorde hela fyra (!) PCR-test och med 45 minuter kvar till avkast mot det Ryska förbundslaget fick han klartecken för spel. – Det har varit struligt, säger Lagergren. .
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Lagergren, Kairo, PCR, Ryska

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kaoset, tvingadesta , fyra, coronatest
GT - 22 jan 18 kl. 22:31

Emilia, 27, fast i snökaoset – tvingades vända om

Fem månaders snö på 45 dagar. På flera håll i Alperna råder den högsta faran för lavin – och mitt i kaoset befinner sig Emilia Lindholm, 27, från Jönköping. Just nu är hon fast i tyska staden Garmisch-Partenkirchen.

UNT - 25 okt 11 kl. 07:01

Unga män tvingades köpa telefoner

Via hot och misshandel tvingades fyra unga män från Uppsala lämna i från sig pengar och mobiltelefoner till flera gärningsmän. Två tvingades med till Stockholm där de fick teckna flera mobilabonnemang..

SVT - 22 jun 17 kl. 23:55

Åsa hjälpte folk i kaoset: ”Har fått fyra nya kompisar”

Dagen innan midsommarafton förvandlades tågtrafiken söder om Stockholm till ett kaos, men det har inte bara fått dystra konsekvenser – trots att tusentals tågresenärer tvingades ändra sina planer..

BT - 28 feb 12 kl. 08:09

Personal hörs om mobilbluffar: "Det är rena kaoset här"

I går blev det kö hos personalchefen när anställda på Transcom i Borås hördes om bluffar med mobilabonnemang. I veckan ska Tele2 göra polisanmälan om bedrägeri. Många på Transcom kan ha känt till vad som pågick och tidigare har liknande blåsningar förekommit i samband med erbjudanden från andra företag.

Expressen - 11 maj 18 kl. 23:51

Benjamins revansch efter kaoset – publikens jubel

LISSABON. Benjamin Ingrosso har haft en bitvis strulig vecka med tekniska problem.Dessutom tvingades han nyligen be om ursäkt för en video som upprört fansen.

Expressen - 28 jul 14 kl. 15:50

Resenärer tvingades gå över spåret i kaoset

HÄSSLEHOLM. Det rådde under måndagseftermiddagen totalstopp för tågtrafiken genom Hässleholm sedan en nedriven kontaktledning orsakade en brand i banvallen. Först vid 18-tiden kunde ett spår öppnas igen för trafik från och till Alvesta, Växjö och Kalmar.

Expressen - 12 feb 16 kl. 17:49

Kaoset på genrepet – tvingades ha fusklapp

Tommy Nilsson, Uno Svenningsson och Patrik Isakssons repetition urartade i ett kaos. Trion tappade bort kamerorna flera gånger – och har panikändrat showen. – Det var lite kaos, säger Patrik Isaksson.

YLE - 12 apr 17 kl. 09:17

Dortmunds målvakt om kaoset: ”Vi slängde oss på golvet”

Dortmunds målvakt Roman Bürki var i centrum av bombdådet – han satt bredvid Marc Bartra, som tvingades till operation. Efter knallen duckade alla. Vi visste inte om något mer skulle hända, säger Bürki till Blick.

Skånskan - 25 jan 19 kl. 05:00

74-åring satt naken i cell i fyra timmar

LUND En 74-årig man från Lund tvingades sitta naken utan vare sig filt eller madrass i en poliscell i Växjö i nära fyra timmar.
Nu får han 10 000 kronor i skadestånd enligt ett beslut av Justitiekanslern, JK.JK har tidigare också riktat skarp kritik mot omhändertagandet av mannen som ägde rum i oktober 2015.

Länstidningen i Södertälje - 08 apr 20 kl. 13:02

Astra Zeneca bygger fabrik för coronatest

En fabrik som ska kunna producera 30 000 coronatest per dag byggs just nu av Astra Zeneca i....

Länstidningen i Södertälje - 08 apr 20 kl. 13:02

Astra Zeneca bygger labb för coronatest

Ett labb som ska kunna producera 30 000 coronatest per dag byggs just nu av Astra Zeneca i....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.