DI > Ekonomi

Monday, 01 March, 17:02

DI - 24 jan 21 kl. 22:51

Presidenten omvald i pandemistängt Portugal
Läs mer på DI
Läs mer om:
Portugal

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Presidenten, omvaldi , pandemistängt, Portugal
Nyhetsverket - 23 jan 11 kl. 11:51

Portugals president tros bli omvald

I Portugal genomförs i dag presidentval men valdeltagande väntas bli lågt. Det mesta tyder på att den sittande presidenten Anibal Cavaco Silva blir omvald. Statschefen i Portugal har främst ceremoniell makt men får även avsätta premiärministern och upplösa parlamentet.

DI - 23 jan 11 kl. 09:55

Presidenten tros bli omvald i Portugal

Anibal Cavaco Silva väntas bli omvald utan svårigheter i söndagens presidentval i Portugal..

Nyhetskanalen - 23 jan 11 kl. 20:38

Silva omvald i Portugals presidentval

Den sittande presidenten i Portugal Anibal Cavaco Silva blev omvald med cirka 54 procent av rösterna, visar vallokalsundersökningarna på söndagen..

SR - 23 jan 11 kl. 10:39

President väntas bli omvald i Portugal

I dagens presidentval i Portugal ser den sittande presidenten Aníbal Cavaco Silva att kunna sitta kvar utan svårigheter..

Sydsvenskan - 23 jan 11 kl. 20:25

Cavaco Silva omvald i Portugal

Omvaldes i första omgången med 54 procent av rösterna.
Den sittande presidenten Anibal Cavaco Silva omvaldes i första omgången med cirka 54 procent av rösterna, visade vallokalsundersökningarna på kvällen. Ledande tv-stationer i landet uppskattade hans röstandel till mellan 51,4 och 58 procent, mot cirka 19 procent för rivalen Manuel Alegre från det regerande Socialistpartiet (PS).

YA - 10 okt 12 kl. 06:30

Ingen nerv med långt mellan val

Med två år kvar till nästa val har vi kommit till en slags halvtidsvila. Politiken går på sparlåga vilket märktes i söndagens partiledardebatt i SVT. Nerven och intensiteten i debatten saknades och bara i några frågor hettade det till.

NSD - 23 jan 11 kl. 08:57

President tros bli omvald i Portugal

Anibal Cavaco Silva väntas bli omvald utan svårigheter i söndagens presidentval i Portugal..

SVT - 23 jan 11 kl. 12:02

Väntat presidentval i Portugal

Idag går portugiserna till val för att välja ny president. Sittande presidenten Anibal Cavaco Silva väntas bli omvald utan större svårigheter - trots att han stött den nuvarande regeringens kraftiga nedskärningar och skattehöjningar för att komma tillrätta med landets ekonomi som är i djup kris..

Nyhetskanalen - 07 nov 12 kl. 02:58

Barack Obama omvald efter valrysare

I det viktiga Ohio med 18 elektorsröster kan de amerikanska tv-kanalerna ännu inte göra någon prognos. Vallokalsundersökningar visade dock tidigt på ett stöd på 51 procent för Barack Obama och 48 procent för Mitt Romney. Ingen republikan i USA:s historia har valts till president utan att vinna Ohio.

Helsingborgs Dagblad - 04 maj 18 kl. 00:57

Abbas omvald till PLO:s högste ledare

Den palestinske presidenten Mahmud Abbas har valts om som ordförande för PLO:s mäktiga verkställande kommitté. Den väntade utnämningen kom i slutet av ett fyra dagar långt möte med palestiniernas nationella råd i Ramallah på Västbanken, där rådet valde.

YA - 04 maj 18 kl. 00:57

Abbas omvald till PLO:s högste ledare

Den palestinske presidenten Mahmud Abbas har valts om som ordförande för PLO:s mäktiga verkställande kommitté. Den väntade utnämningen kom i slutet av ett fyra dagar långt möte med palestiniernas nationella råd i Ramallah på Västbanken, där rådet valde en ny exekutiv kommitté.(TT).

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.