UNT > Lokalt

Friday, 05 March, 15:00

UNT - 24 jan 21 kl. 21:00

Duo satsar på kafé i handelsområde – med udda konceptEtt nytt kafé har öppnat i handelsområdet i Stenhagen intill Ica Maxi. Det handlar om Nutelloz..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Stenhagen, Ica Maxi, Nutelloz

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Duo, satsar, kaféi , handelsområdemed , udda, koncept
Kristianstadsbladet - 30 jun 18 kl. 00:01

Härlövs handelsområde höjer säkerheten

Företagen på Härlövs handelsområde går samman och satsar på en gemensam säkerhetslösning med väktare på området. ”Precis som i alla andra handelsområden behöver vi öka tryggheten”, konstaterar Andreas Nilsson, ordförande i Handelsföreningen Kristianstad Väst..

YA - 10 nov 18 kl. 00:01

Icabutik, saluhall, kafé och småbutiker planeras i nytt handelsområde

Bageri, minutvård, inredningsbutik, en saluhall med närodlat – och en stor livsmedelsaffär. Det kan bli verklighet i det nya handelsområdet på Sjöbo väst..

GöteborgsPosten - 01 nov 18 kl. 05:00

Nya Hovås handelsområde tar form

Nya Hovås handelsområde står snart färdigt. Fastighetsbolaget Next Step har valt raka motsatsen till en handel med butikskedjor och gigantiska lokaler och satsar i stället på så kallade smallshops: ägarledda butiker på små ytor med höga krav på service..

Sydöstran - 16 mar 20 kl. 14:15

Så blir nya handelsområdet – satsar en miljard

Dollarstore och ett 50-tal andra företag har visat intresse för det stora handelsområde som ska börja byggas upp utanför Asarum. Nu visas för första gången konkreta planer på hur området kan se ut om runt tre år..

Blekinge Läns tidning - 16 mar 20 kl. 15:00

Satsar 1,5 miljard på det nya handelsområdet

Uppemot 1,5 miljard kronor satsas i det nya handelsområdet i Duveryd. 50 företag ska etablera sig där, en av intressenterna är Dollarstore..

Dalarnas tidningar - 29 apr 16 kl. 15:20

Dollarstore blir större i Ludvika – fastighetsägaren satsar 12 miljoner

Den driftige affärsmannen som grundade Kurts Husvagnar, berättar att Dollarstore funnits i handelsområdet vid Snöåvägen-riksvägen sedan början av 2000-talet..

DalaDemokraten - 29 apr 16 kl. 15:20

Dollarstore blir större i Ludvika – fastighetsägaren satsar 12 miljoner

Den driftige affärsmannen som grundade Kurts Husvagnar, berättar att Dollarstore funnits i handelsområdet vid Snöåvägen-riksvägen sedan början av 2000-talet..

SmålandsPosten - 20 dec 18 kl. 16:00

Ikea satsar på nytt boule-center med tio banor

Nu blir det boule på Ikeas handelsområde – i alla fall tillfälligt. Banorna kommer att byggas i butikslokalen som står tom bredvid Iittalabutiken. Bouleföreningen Boule 16 är nöjda med beslutet.

SmålandsPosten - 30 sep 14 kl. 06:46

Fler ska lockas till centrum

Öster eller väster om järnvägen, det är första frågan som ska få ett svar när placeringen av Älmhults nya besökscentrum planeras. Hetast just nu, en placering i centrum där det kan binda ihop järnvägsövergång, stationsbyggnad och Stinsahuset. Inom kort blir Trafikverket klar med sin plan för hur den nya järnvägsövergången i Älmhult kan byggas.

Kristianstadsbladet - 15 apr 14 kl. 08:20

Beslut klart om oklar överklagan

Foto: Annica Jönsson
Fastighetsägarna syd har bestämt sig för att lämna in ett överklagande mot kommunfullmäktiges beslut om att anta detaljplanen för C4 Shopping i Hammar.
Fastighetsägarna syd har inte gjort någon hemlighet av att de är motståndare till planerna på att bygga ett externt shoppingcenter ute i Hammar och på måndagens styrelsemöte ägnade de halva tiden åt att diskutera vad som blir deras nästa steg.– Styrelsen har enhälligt beslutat att överklaga kommunfullmäktiges beslut till förvaltningsrätten, säger Åke Lind, Kristianstadsdistriktets ordförande.

Sydöstran - 17 dec 15 kl. 17:12

ÖoB rustas upp för miljoner

På andra håll i landet läggs ÖoB-butiker ner. Men i handelsområdet i Sörby satsar ägarna. Efter årsskiftet ska butiken rustas upp för miljoner..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.