DI > Ekonomi

Thursday, 25 February, 19:57

DI - 24 jan 21 kl. 20:35

Analytiker: Kursraketen har mer att ge – ”enorma tillväxtmöjligheter”
Läs mer på DI

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, Kursraketenhar , meratt ge , enorma, tillväxtmöjligheter
DI - 21 jun 11 kl. 11:15

Tyska ZEW-index föll mer än väntat

Tyska institutionella investerare och analytiker blev mer pessimistiska i sin bedömning av de ekonomiska utsikterna i Tyskland i juni jämfört med månaden före, enligt en undersökning från ZEW Center for European Economic Research som omfattar cirka 320 analytiker och investerare..

DI - 19 nov 13 kl. 11:03

Mer optimism i Tyskland

Tyska institutionella investerare och analytiker blev mer optimistiska i sin bedömning av de ekonomiska utsikterna i Tyskland i november jämfört med föregående månad, enligt en undersökning från ZEW Center for European Economic Research bland analytiker och investerare..

DI - 20 jan 15 kl. 11:06

Investerare i Tyskland mer positiva

Tyska institutionella investerare och analytiker blev mer optimistiska i sin bedömning av de ekonomiska utsikterna i Tyskland i januari jämfört med föregående månad, enligt en undersökning från ZEW Center for European Economic Research bland analytiker och investerare..

DI - 08 sep 17 kl. 12:26

Analytiker: BMS-studie kan båda gott för Astra Zeneca

Flera analytiker bedömer att Bristol Myers Squibbs, BMS, kombinationsstudie Checkmate 214 med immunterapiläkemedlen Opdivo och Yervoy kan båda gott för Astra Zenecas immunterapipreparat Imfinzi. Det framgår av några analyser..

DI - 19 jul 19 kl. 14:39

Analytiker oeniga om Autoliv – amerikansk storbank ser potential för ”väsentlig” uppvärdering

Med sänkta förväntningar kan bilsäkerhetsbolaget Autoliv värderas upp väsentligt från nuvarande nivåer enligt amerikanska Morgan Stanley. Pareto Securities analytiker är mer skeptiska efter fredagens rapport..

Affärsvärlden - 27 feb 20 kl. 15:08

Analytiker tror inte på en fusion mellan Nokia och Ericsson

Analytiker bedömer att det är osannolikt med en fusion mellan telekombolagen Nokia och Ericsson efter att Bloomberg News rapporterat att Nokia bland annat tittar på samgående..

Dagens Medicin - 13 feb 15 kl. 07:00

”Låt biomedicinska analytiker sticka mer”

Vi kan sköta provtagning, skriver debattör. .

DI - 03 dec 19 kl. 09:56

Analytiker: Finns mer grönt guld att hämta i skogen

Massapriserna visar tendenser att bottna ur vilket innebär en uppsida för bolag som Metsä Board, Stora Enso och SCA,.

Dagensanalys.se - 14 feb 19 kl. 16:11

En analytiker i teamet – så viktigt!

Oavsett bransch och vilken kundupplevelse du arbetar med – är dessa tips guld värda! I detta avsnitt av Growthpodden får du svar på hur du ska ta hjälp för att driva digital transformation. Dessutom berättar man vilka kompetenser du behöver ha med dig på den resan och varför det är så viktigt att ha en analytiker med i teamet.

DI - 22 maj 18 kl. 17:20

Ulf Petersson: Plocka hem vinsten i kursraketen

Det är dags att ta hem vinsten i ett av börsens mer intressanta småbolag. Samtidigt har guldglansen falnat för stjärnan bland it-konsulterna.     Di:s analytiker tittar närmare på fyra bolag som verkar inom superheta IoT – Internet of things, Sakernas internet.

Affärsvärlden - 27 mar 15 kl. 16:29

Privata Affärer: Finns mer krut i kursraketen

Kursraketen Cellavision har mer att ge. Tillväxten bör kunna fortsätta även kommande år. Det skriver Privata Affärer i den senaste utgåvan och rekommenderar köp med riktkurs 62 kronor..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.