UNT > Lokalt

Friday, 05 March, 13:52

UNT - 24 jan 21 kl. 19:01

Beskedet: Inget vanligt studentfirande i år hellerNej, det blir inget traditionellt studentfirande heller för årets gymnasietreor. Utspringen kommer att coronaanpassas och flakåkningen är inställd. Men det blir en viktig skillnad mot i fjol..
Läs mer på UNT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Beskedet, Inget, vanligt, studentfirandei , år, heller
YA - 17 apr 20 kl. 06:00

Inget traditionellt studentfirande i Ystad

Det blir inget traditionellt studentfirande med samling i aulan, gemensam lunch och utspring mot Österportstorg. – Med de rekommendationer som gäller nu kan vi inte genomföra ett vanligt firande, säger gymnasiechef Lars-Inge Persson. .

GöteborgsPosten - 27 jun 13 kl. 13:54

Inget vanligt sommarjobb

Semra Ücler, 19 år, tog inget vanligt sommarjobb i år. Hon är en av 19 sommarlovsentreprenörer som ska starta firma på Hisingen..

SvD - 14 jul 16 kl. 11:59

Justitieministern försvarar Eliasson: SD inget vanligt parti

Justitieminister Morgan Johansson (S) försvarar Rikspolischefen Dan Eliassons kontroversiella uttalanden om Sverigedemokraterna. – Det är bra när statstjänstemän markerar. SD är inget vanligt parti utan ett rasistiskt parti med nazistiska rötter, säger Johansson..

BT - 14 jul 16 kl. 19:28

Minister tar Eliasson i försvar: "SD inget vanligt parti"

Justitieminister Morgan Johansson (S) försvarar rikspolischefen Dan Eliassons kontroversiella uttalanden om Sverigedemokraterna. – Det är bra när statstjänstemän markerar. SD är inget vanligt parti utan ett rasistiskt parti med nazistiska rötter, säger Johansson..

YA - 07 nov 18 kl. 16:00

1500-talshus renoveras med varsam hand: ”Inget vanligt jobb”

Arbetet med att renovera Latinskolan, tegelbyggnaden intill Mariakyrkan, fortskrider enligt planerna. Men att renovera ett kulturhus med anor från 1500-talet är inte helt och hållet en picknick. – Det är inget vanligt jobb.

YA - 17 apr 20 kl. 14:48

Beskedet till eleverna: inget utspring vid studenten i år

Liksom på många andra håll blir det på grund av coronasmittan inget vanligt studentfirande, med utspring och liknande, i Simrishamn i år. Det beskedet fick gymnasister och vårdnadshavare under fredagen..

SR - 28 apr 20 kl. 15:03

Beskedet: Inget stopp för trängselavgifterna

Det blir inget tillfälligt stopp för trängselskatterna i Stockholm och Göteborg för att underlätta för sjukvårdspersonal att ta sig till arbetet under coronaepidemin. Det beskedet lämnade statsminister Stefan Löfven på tisdagen..

BT - 19 sep 19 kl. 12:03

Beskedet: Inget test av självkörande bussar i Borås – "Finns inget intresse”

Under nästa år var det tänkt att Borås på försök skulle trafikeras av självkörande bussar. Nu blir det inget med den saken. När Västtrafik valde att inte ta del av nästa fas i projektet svalnade intresset.

GöteborgsPosten - 20 jun 18 kl. 20:55

Inget vanligt år för jordgubbsodlarna

I år har jordgubbarna mognat mycket tidigare än vanligt. För en del bärodlare innebär det brist på jordgubbar runt midsommar och för andra snarare tvärtom..

GöteborgsPosten - 20 jun 18 kl. 20:55

Inget vanligt år för jordgubbsodlarna

I år har jordgubbarna mognat mycket tidigare än vanligt. För en del bärodlare innebär det brist på jordgubbar runt midsommar och för andra snarare tvärtom..

Barometern - 10 jan 20 kl. 11:37

Inget vanligt spelaravtal – Rasmus Elm anställs

Rasmus Elm kommer att bli anställd av Kalmar FF. – Vi ska hitta en form för det här avtalet men det blir ett mer vanligt anställningsavtal, säger sportchef Jörgen Petersson..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.