DI > Ekonomi

Tuesday, 02 March, 17:53

DI - 24 jan 21 kl. 17:46

Navalnyj till attack mot Putin – svenskägda energijätten dras in i hetluften
Läs mer på DI
Läs mer om:
Putin

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Navalnyjtill , attackmot , Putin, svenskägda, energijätten, drasin , i hetluften
SvD - 08 jul 14 kl. 14:39

Sysselsättningen ökar på svenskägda företag utomlands

Antalet jobb på svenska koncerner ökar både i Sverige och utomlands. Mest ökar jobben på svenskägda dotterbolag i Thailand, Norge och Kina..

DI - 23 apr 19 kl. 15:10

Svenskägda låneplattformen FinanZero tar in 100 mkr för fortsatt expansion i Brasilien

På tre år har den svenskägda låneplattformen FinanZero etablerat sig som marknadsledarei Brasilien med 30 anslutna  bankpartners, 50% tillväxt per kvartal och över 1 miljon besökare i månaden. Bakom FinanZero står svenska Webrock Ventures och Zentro. Nu tar FinanZero in 100 mkr i nytt kapital från befintliga och nya ägare för att öka tillväxttakten ytterligare..

Expressen - 22 jul 19 kl. 13:50

Första bilden inifrån svenskägda fartyget

Den svenskägda brittiska oljetankern Stena Imperio har nu varit i iranskt beslag i fyra dagar.På fredagen äntrade iranska styrkor fartyget och rederiet Stena Bulk har ännu inte tillåtits att prata med sin besättning.Som bevis på att de 23 sjömännen inte är i fara har en bild inifrån fartyget publicerats av iranska medier.

DI - 29 aug 19 kl. 09:07

Iran: Svenskägda fartyget Stena Impero ska snabbutredas

Iran kommer att påskynda rättsprocessen mot det svenskägda fartyget Stena Impero, säger landets utrikesminister Javad Zarif enligt nyhetsbyrån Reuters..

SR - 27 sep 19 kl. 06:06

Svenskägda tankfartyget Stena Impero har lämnat hamn

Det svenskägda tankfartyget Stena Impero, som hållits kvar i Iran sedan i somras, har börjat att röra på sig och har lämnat hamnen i Bandar Abbas. Det rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

SVT - 27 sep 19 kl. 14:35

Spelet bakom – därför släppte Iran det svenskägda fartyget

70 dagar – så länge var det svenskägda fartyget Stena Impero i iransk kontroll innan det släpptes på fredagen. Här är spelet bakom frisläppandet..

Dagens PS - 04 maj 17 kl. 09:58

Medieuppgift: Svensk oljebaron i smuggelhärva

Torbjörn Törnqvist är oljebaron och Sveriges honorärkonsul i Genevé. (Foto: TT) Ekot i Sveriges Radio avslöjar i dag, torsdag, att Torbjörn Törnqvist, som står bakom det svenskägda Gunvor International – ett av världens största oljehandelsbolag – sålt smuggelolja från Vitryssland vidare. Torbjörn Törnqvist är Sveriges honorärkonsul på det svenska konsulatet i Genevé i Schweiz, det vill säga chef över det svenska honorärkonsulatet.

SvD - 07 nov 12 kl. 13:42

Svenskägd plattform evakuerad

I mycket dåligt väder med över tio meter höga vågor evakuerades i dag den skadade svenskägda bostadsplattformen Floatel Superior i Norska havet..

Nyhetskanalen - 07 nov 12 kl. 13:57

Svenskägd plattform i Norge evakuerad

I mycket dåligt väder med över tio meter höga vågor evakuerades på onsdagen den skadade svenskägda bostadsplattformen Floatel Superior i det så kallade Njord-feltet i Norska havet.

Sammanlagt 326 personer flögs med helikopter till intilliggande plattformar och senare till fastlandet medan ett 50-tal ur plattformens underhållsstyrka reparerade en ballasttank som tagit in vatten. Troligen hade tanken skadats när ett av plattformens ankare hade slitit sig under natten mot onsdagen.

Expressen - 23 jan 16 kl. 16:52

Svensk succé på nationalarenan i Paris

Svenskägda Your Highness fortsätter att tälja guld i Frankrike. På lördagen vann hon Prix de Brest och fick närmare en halv miljon kronor för besväret..

Expressen - 24 jan 16 kl. 12:11

Svensk framgång i Dubai: "Gick jättebra"

Svenskägda hästen Plantagenet blev tvåa i Dubai. För besväret får kretsen kring hästen 200 000 kronor. – Plantagenet gick ett jättebra lopp.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder


Prenumerera på nyheter (RSS)

RSS är ett enklare sätt att följa nyheterna. Nyheterna laddas automatiskt ner till din nyhetsläsare och du behöver inte gå in på Pressen.se.

Du får gärna publicera eller länka till RSS-flödet på din blogg eller hemsida.?>


Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.