Jönköpingsnytt > Nyheter

Sunday, 28 February, 17:31

Jönköpingsnytt - 24 jan 21 kl. 17:30

Kommunalrådet om storvarslet: ”Väldigt tråkigt besked”Ilan De Basso (S), kommunalråd med ansvar för arbetsmarknadsfrågor, fick höra om storvarslet på....
Läs mer på Jönköpingsnytt
Läs mer om:
De Basso

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kommunalrådetom , storvarslet, Väldigt, tråkigt, besked
DI - 13 aug 16 kl. 11:46

Stjernkvist: Väldigt tråkigt

"Den spontana reaktionen är naturligtvis att det är väldigt tråkigt. Med reservation för att man inte känner till alla omständigheter verkar det vara en fullt rimlig slutsats som hon har dragit. Det är ingen tvekan om att hon har gjort fel", säger Lars Stjernkvist, tidigare partisekreterare för Socialdemokraterna, numera kommunalråd i Norrköping..

Sydöstran - 04 maj 19 kl. 16:33

”Väldigt tråkigt det slutar så här”

I fredags kom beskedet att kommunalråd Sara Rudolfsson (S) bestämt sig för att avgå. – Det är väldigt tråkigt att det slutar så här, säger Heléne Björklund, distriktsordförande för S i Blekinge..

Skånskan - 29 jan 19 kl. 17:22

SD-kommunalrådet i Hörby får bevakning efter hot

Hörby Kommunstyrelsens ordförande i Hörby Cecilia Bladh In Zito (SD) har under de senaste månaderna utsatts för både hot och trakasserier. Det ska vara okända människor som har röjt runt i hennes trädgård och bland annat skickat hotfulla brev. Trakasserierna ska ha startat i oktober i fjor.

UT - 16 sep 14 kl. 08:14

?Jättetråkigt menkanske det bästa?

När Fredrik Reinfeldt höll sitt tal på Moderaternas valvaka, och tackade alla valarbetare som traditionen bjuder, sa han inte bara farväl till statsministerposten. Han berättade dessutom att han avgår som partiordförande till våren, vilket var en överraskning för de flesta.
Men partikamraten, kommunalrådet Lars Holmin, har förståelse för beslutet och tidpunkten:
– Som moderat tycke jag det är fruktansvärt tråkigt, han gjort oerhört mycket för partiet, men det kanske är ett sätt att ”knyta upp” lite och hitta en lösning som är bra för landet.

HBL - 26 jun 14 kl. 18:36

Pello förblir enspråkigt

Efter styrelsens möte står det nu klart att kommunen förblir enspråkig. Kommundirektör Sami Baas säger att han är ledsen över beslutet. Pellos kommundirektör Sami Baas lyckades i början av juni skapa många rubriker.

Barometern - 08 aug 14 kl. 06:34

?Det här är nästan en religiös känsla?

För första gången på 27 år har ett kryssningsfartyg anlänt till Borgholms hamn. Allt flöt på som planerat och det blev ett uppskattat besök för alla inblandade. – Allt har fungerat alldeles utmärkt, både med säkerheten och allt annat, vi är jättenöjda, säger hamnkapten Roger Andersson.

UT - 16 sep 14 kl. 08:15

"Komplicerat läge" tycker M och C

Samtliga borgerliga partier utom C backar i kommunvalet. De borgerliga tillsammans får ingen egen majoritet. Ett nytt parti gör entré och kniper tre mandat, SD växer från tre till fyra.

Trelleborgs Allehanda - 09 apr 14 kl. 21:13

Miljön i fokus när landshövdingen hälsade på

Foto: Andreas Mårtensson
– De skånska kommunerna kan inte fortsätta att bygga på åkermark som man gjort tidigare.
Det sa landshövding Margareta Pålsson när hon besökte Trelleborg på onsdagen. I kommunen har diskussionen om åkermarkens bevarande varit het de senaste åren, inte minst i samband med planerna på att bygga en ringväg runt Trelleborg, som länsstyrelsen är mycket kritisk till.

Dalarnas tidningar - 20 feb 14 kl. 07:35

Inte speciellt oväntat

Trafikverkets styrelse har beslutat att upphöra med underhållet på två banor, dels den från Rågsveden till Malung och dels ytterligare en. – Det är väldigt tråkigt, men samtidigt inte speciellt oväntat, säger Per-Anders Westhed, kommunalråd i Vansbro..

Dalarnas tidningar - 20 feb 14 kl. 07:44

Underhållet på delar av Västerdalsbanan upphör

Trafikverkets styrelse har beslutat att upphöra med underhållet på två banor, dels den från Rågsveden till Malung och dels ytterligare en. – Det är väldigt tråkigt, men samtidigt inte speciellt oväntat, säger Per-Anders Westhed, kommunalråd i Vansbro..

Västerbottens Folkblad - 25 apr 17 kl. 18:21

[PLUS] Åselepartiet: ”Beklagligt att L avbryter samarbetet”

Åselepartiets kommunalråd Linnea Lindberg beklagar Liberalernas avhopp. – Det är väldigt tråkigt,....

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.