UNT > Lokalt

Friday, 05 March, 14:54

UNT - 24 jan 21 kl. 17:05

Hyresgästföreningen hjälpte kriminella i domstolKommunalrådet Mohamad Hassan (L) är kritisk till att organisationen gett juridiskt stöd åt personer som hyrt ut svart..
Läs mer på UNT
Läs mer om:
Mohamad Hassan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hyresgästföreningen, hjälpte, kriminellai , domstol
Kristianstadsbladet - 02 sep 13 kl. 18:27

Hyresgästföreningen portar nynazist


Hyresgästföreningen i Västra Sverige har uteslutit en man som är aktiv i den nynazistiska organisationen Svenska Motståndsrörelsen (SMR), uppger Hem och Hyra.Mannens politiska engagemang ses inte som förenligt med Hyresgästföreningens grunder. Beslutet baseras på ett tidigare fall där en lokal ordförande för Nationalsocialistisk Front i Örebro län uteslöts år 2000.

BT - 02 sep 13 kl. 18:29

Hyresgästföreningen portar nynazist

Hyresgästföreningen i Västra Sverige har uteslutit en man som är aktiv i den nynazistiska organisationen Svenska Motståndsrörelsen (SMR), uppger Hem och Hyra. Mannens politiska engagemang ses inte som förenligt med Hyresgästföreningens grunder. Beslutet baseras på ett tidigare fall där en lokal ordförande för Nationalsocialistisk Front i Örebro län uteslöts år 2000.

NSD - 09 feb 15 kl. 10:13

Hyresgästföreningen: Fler borde få tillbaka på hyran

Hyresgästföreningen (HGF) hjälpte hyresgäster i Norrland att få tillbaka över en miljon kronor under 2014 för boende som inte höll måttet..

Skånskan - 07 mar 19 kl. 19:00

Protester hjälpte

Skurup Beslutet om att sälja ut delar av allmännyttan återremitterades på senaste fullmäktigemötet.
Något som glädjer Hyresgästföreningen.Föreningen genomförde en protestaktion innan mötet skulle äga rum för att de anser att hyresgästerna ska bli tillfrågade om vad de tycker om utförsäljningen.

SvD - 16 mar 17 kl. 13:00

”Pekar indirekt ut hyresgäster som kriminella”

Ombildningar av hyresrätter kan få bukt med otrygghetskänslan och kriminaliteten i Rissne och Hallonbergen, hävdar Sundbybergs kommunalråd Mikael T Eriksson (M).
– Genom ett sådant uttalande pekar man indirekt ut hyresgäster som kriminella, säger Marie Lider som är ordförande i Hyresgästföreningen..

UNT - 19 apr 17 kl. 06:00

Pilotfall kan hamna i domstol

Fastighetsägarna har ovanligt svårt att enas med Hyresgästföreningen i just Uppsala, vilket leder till egensatta hyror..

Trelleborgs Allehanda - 11 sep 18 kl. 16:00

Malörten får bebyggas - domstol avslår grannars protester

Såväl Hyresgästföreningen som grannar har klagat på kommunens planer att bygga bostadshus på upp till sex våningar på området Malörten. Men nu avslår mark- och miljödomstolen deras överklaganden. .

Skånskan - 10 jun 19 kl. 20:26

Trots protesterna – 400 lägenheter säljs

KÄVLINGE Protestplakat och
1 047 namnunderskrifter från Hyresgästföreningen hjälpte inte.
Majoriteten av kommunfullmäktige tog ändå beslutet att sälja ut 15 procent av KKB Fastighets lägenhetsbestånd.En stund innan fullmäktigemötet skulle börja samlades en grupp på ett 20-tal personer med plakat och banderoller där det bland annat stod ”Sälj inte våra hem”.

SmålandsPosten - 09 sep 13 kl. 06:55

Viktigt att prata med varandra

Kommentar till Växjöhem struntar i regelverket av Eva-Britt Svensson den 3 september. Klarläggande från Växjöhems sida angående uppsägning av hyresgäststyrt lägenhetsunderhåll (HLU).
Växjöhem är oerhört mån om sina hyresgäster.

Skånskan - 09 dec 15 kl. 10:00

Vanligt med frågor om vad som gäller kring temperaturer inomhus

ESLÖV Hyresvärden BA Bygg Fastigheter försvarar sig och menar att man håller på att åtgärda problemen.
Rebecca Persson är inte ensam om att vara missnöjd med värmen. Varje år när kylan kommer får Hyresgästföreningen många frågor om vad det finns för gränsvärden för inomhustemperaturen.

BT - 08 nov 13 kl. 12:50

Oskyldiga utsparkade efter bränder

Hyresgästerna hos Malmös kommunala bostadsbolag MKB och hos fastighetsbolaget Akelius kan förlora sina bostäder om det uppstår brand - även om de är helt oskyldiga till bränderna. De båda bolagen har meddelat två hyresgäster, som råkat ut för bränder, att deras hyresavtal därmed har förfallit. Men nu överväger Hyresgästföreningen i södra Skåne att gå till domstol och kräva tillbaka hyresavtalen.

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter

Bilder
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.